אז מה?

כתבת הרבה שטויות

לצורך העניין, מטאליקה עדיין מצליחים, הם ממלאים אצדטיונים כמו גדולים גם בהופעות יחיד והם נראו כמו שאתה מתאר (בגיל 5) כי ככה כל הילדים של שנות ה-70 נראו....זה פשוט ככה.

nemoalive

New member
קודם כל להרגע בבקשה

עכשיו בסך הכל אמרתי שהם נראו כמו ילדי כאפות לא שהם היו כאלו. גם סלאש נראה כמו ילד כאפות זה לא אומר שהוא כזה. יש את החוברת של קירק האמט, הוא נראה שם קטן וחלש, בתכלס הוא יכול לפרק אוטובוס מלא בערסים אבל זה לא משנה שהוא נראה חלש. וגם לגיימס לא חסר כי כשהוא היה צעיר הוא היה נראה כמו אלה שמתעללים בהם באה"ב (בעצם הם מתעללים בכל מי שלא בקבוצת פוטבול או הכדורסל וכל מישהי שהיא לא מעודדת אבל בכל זאת) . http://lifesonglyrics.com/pics/Metallica.jpg אין שום צורך להתפרץ ולקלל, זה לא יפה ואני לא אמרתי שום דבר עליכם. יש לי את הדעה שלי ואני חושב שהם נראו כמו ילדי כאפות פעם, היום הם פשוט מבוגרים אז אי אפשר לצפות מהם להיות כמו פעם. בבקשה קצת תרבות כי זה דיון בפורום לא מועדון קרב, ורק בגלל שיש מישהו עם דעה שונה זה לא אומר שצריך לקלל אז בבקשה להרגע. http://www.home-of-rock.de/ArtikelBios/Kamelot/Pics/Kamelot.jpg והנה קמלוט ואני עדיין חושב שהם נראים (דגש על נראים רק) כאילו הם יכולים לקרוע את מטאליקה כשהם היו צעירים. ובקשר לזה שגיימס השתין על אנשים זה לא מראה עד כמה הוא חזק זה סתם מראה שהוא היה מאוד מסומם ואתה לא יכול לדעת מה עשו לו על זה כי לא היית שם.

שים לב שאני לא קיללתי

כולם נראים ילדי כאפות, יש ילד שבאמת לא נראה כמו ילד כאפות ומגיל 5 נראה מטאליסט? אז סבבה, בטהובן, מוצארט וחבריהם בטח ובטח שלא היו בריונים אבל אפילו כל ערס שתשאל יגיד לך שהם גאונות. ושוב לצורך העניין- ג'יימס לא צרך סמים מעולם, רק דייב צרך סמים....

M e n s R e a

New member
אה, אוקיי

אולי אם תגיד עוד כמה פעמים שקיללנו, ובבקשה להפסיק לקלל, אולי תשכנע את עצמך שקיללו אותך. כולה אמרתי שאתה מזיין את השכל. ברור שיש לך את הדעה שלך, ואת הזכות לדעה שלך. פשוט יש גבול לכמה סבלנות ואיפוק שאפשר להפגין. בחיאת, פורום לא נועד בשביל לחרטט. אתה רוצה לומר שאתה מעדיף להקה/סגנון כזה או אחר ברוק? סבבה. אבל לא ג'יימס ולא פורטנוי נראים כמו חננות, וגם לא נראו. ובמקום שתהיה גאה בכך שיהודי הצליח ברמות כאלה גבוהות של המוסיקה בעולם, אתה קורא לו ילד כאפות. קיצר-אף אחד לא קילל אותך, וממש לא תפקידך ללמד אותנו על תרבות דיון. תפסיק לחרטט ולכתוב שטויות על להקות שאנחנו (לפחות אני וכפיר פה) מעריכים, והכל יהיה בסדר.

nemoalive

New member
ומעולם לא אמרתי שהם לא מצליחים

כל להקה צריכה לקוות להצליח כמו מטאליקה. הם הביאו זן חדש של מוסיקה לעולם והשאירו את חותמם.

nemoalive

New member
לא באתי ללמד אף אחד את תרבות הדיון

תשמע אני וכל החברים שלי ובטוח שגם אתה וכל החברים שלך ובעצם כל אדם נורמאלי נכנס להגדרה של החננה. למה אתה שואל ? אני הלכתי פה לפי הדגם האמריקאי כי המחקר נערך לפי הבנתי בארה"ב. ומה לעשות שם כל מי שקצת חריג אז הוא סובל מהחברה של המיינסטרים (היום פחות מבשנות ה-70). ובגלל שאני חושב שמשהו נראה כמו חננה (על פורטנוי לא אמרתי את זה) זה לא אומר שאני לא אוהב את המוסיקה שלו או אותו כבן אדם. יש לי חברים שהם טיפה חריגים, אז כן הם יכולים להראות כמו חננות לאנשים אבל לי לא אכפת. את החומר המוקדם של מטאליקה, מה לעשות אני אוהב ואת דרים טיאטר אני מעריץ גם (חוץ מהאלבום הראשון). זה היה דיון על איך בן אדם נראה ואתם לקחתם את זה כאילו אני מעליב אתכם בגלל שאתם שומעים להקה מסויימת. ובסך הכל אתם אלה שהתפרצתם כי מי ישמע אמרתי שקירק האמט נראה קצת חנוני.

M e n s R e a

New member
אה, אז זו פשוט הגדרה אחרת

אתה קורא לכל מי שקצת שונה חנון. אני לא מגדיר את זה ככה, אבל שיהיה. ובמקרה של קירק אני מסכים איתך, הוא לא הכי גברי שבעולם...

nemoalive

New member
אתם

ניפחתם את זה מחוץ לכל פרופורציה. כולה אמרתי שמטאליקה נראו קצת חנונים כשהיו צעירים (דעה שלי, גם לי מותר לא?). בשנות השבעים בארה"ב היה הרבה מתח בין תלמידי תיכון והם די התעללו בכל מי שהוא לא נוצרי לבן בלונדיני עם עיניים כחולות שגם נמצא בנבחרת פוטבול ויוצא עם המעודדת. חנון זה לא חייב להיות איזה דקסטר עם משקפיים יותר מידי גדולות ועטים בכיס של החולצה. חנון זה כל מיעוט שלא משתלב בקבוצה של המיינסטרים (דבר טוב ברוב המקרים). במקרה של מטאליקה הם פשוט נראים לי כמו כמה חברה שהלכו תמיד ביחד ובגלל זה לא יכלו לעשות אליהם אמבוש בנפרד, אבל בכל זאת ניסו. זתומרת, הם היו ילדיי כאפות שלא קיבלו כאפות כי פחדו מהם. אני בטוח שאם תסתכל טוב בבית ספר שלך אתה תראה יותר קופים (ערסים) מבני אדם (בני אדם), ולכן אתה המיעוט ה"חנוני" כי יש לך כאילו פחות חברים ואתה אאוטסיידר. בתכלס עדיף שיהיה פחות שני חברים מאשר להיות ערס מזרחי זה בנשמה וקרבי זה הכי אחי. בכל מקום שיש חילוק לקבוצות (ערסים ופריקים או כמו בארה"ב מאאגניבים ופריקים) אז המיעוט חוטף על הראש (מי אמר יהודים ולא קיבל). אז על מטאליקה אמרתי שהם נראו לי חנונים (עדיין נראים גם) ועל פורטנוי אמרתי שהוא נראה כמו מדען משוגע, ואת זה אמרתי במובן טוב ואתם החלטתם שזה רע. אז אין צורך לנפח את זה ויש צורך לסיים את זה כי זה דיון באמת מטמטם אז טוב משחק ויאללה בי.

למעלה