אז מה?

Ronnie O

New member
../images/Emo6.gif

לדעתי יש ויש... לא על כולם רואים שהם אוהבים רוק כבד. לא כולם מתלבשים בסגנון הזה.. גם לא לכולם יש את האומץ להסתובב עם חולצת "תשומת לב" של הלהקה שהם אוהבים...

fire witch

New member
ויש כאלה שיש להם כל כך הרבה אומץ

שהם לובשים את החולצה הזו עד שהיא מתפוררת להם לאבק כשהם מוציאים אותה מהארון

epitaph

New member
ויש כאלה שיש להם כל כך הרבה אומץ

שהם אשכרה הולכים עם "חולצת תשומת לב" של KISS.

fire witch

New member
זוביייייי , חולצה מאממת !

זו חולצת וינטאג' יא מגנוב , אמא שלי עשתה אותה ואין עוד אחת כזו בשום מקום !

הוד11

New member
מה זה אומץ????

מה צריך ליהיות אמיץ כדי ללכת עם חולצה של להקה? לדעתי זה מעיד על פחדנות ולא על אומץ, על פחד ליהיות אתה, על פחד לא ליהיות מיוחד ושונה כי מי שהוא עצמו ומספיק בטוח בעצמו לא צריך חולצות ופריטים חומריים אחרים כדי לייחד אותו מהסביבה.

Ronnie O

New member
היי! צודק! כי פשוט בפעם האחרונה

שהסתכלתי החוצה מהחלון, כולם הלכו בחוץ עם חולצות של להקות. פנטרה, מטאליקה ודרים ת'יאטר... והכי פופולרית! איירון מיידן!!! NOT

nemoalive

New member
תשמע

למרות שאני בכלל מנגן מוסיקה קלאסית, הג'אזיסטים הם הכי חכמים.

M e n s R e a

New member
וזה בניגוד לתדמית הידועה

שהמוסיקה מתעסקת בדברים מאד פשוטים, ושכל הנושאים שמטאל עוסק בהם זה אש ומוות. זה ברור שקהל אינטיליגנטי ימשך למטאל.

הוד11

New member
נו זה ידוע

כל המטאליסטים זה חננות לשעבר שמרגישים קשוחים

nemoalive

New member
חננות מטורפים

מישהו פעם ראה תמונה של מטאליקה כשהם היו ילדים (גיל 18 לא 5)?

M e n s R e a

New member
? כן, אני ראיתי

למה סתם? הם היו נראים הכי כלים אז. גיל 18 זה הגיל שבו הם התחילו. זו הייתה, מהרבה בחינות לטעמי, התקופה הכי יפה שלהם. אז חוץ מהעובדה שחלקם היו רזים מדי (מסטיין, הטפילד, כנראה כתוצאה מסמים במקרה הראשון) הם היו נראים הרבה יותר מגניבים מהיום.

nemoalive

New member
אז אתה בטח

ראית תמונה שלהם שנלקחה באולפן או משהו. הם תמיד היו ותמיד יהיו הכמה חברה שתמיד התעללו בהם בתיכון. הם סתם חבורה של חננות שהחליטו לעשות מוסיקה עצבנית (וגם הלך להם טוב לתקופה מסויימת).אבל אני כן מסכים איתך שאז הם היו הרבה פחות מהיום. גם אם תסתכל על חברה כמו פורטנוי למשל אתה תראה שהוא נראה כמו איזה מדען מטורף שאיכשהו הגיע לנגן בתופים.

yotamn9

New member
מה זה קשור?!

אז פורטנוי נראה כמו מדען מטורף... אז מה? וגם לגבי מטאליקה, אני די בטוח שאתה טועה, והם לא היו תלמידים מהשורה הראשונה...

nemoalive

New member
כי המחבר של הכתבה

אמר שחנונים שומעים מטאל. אני לא אמרתי שמטאליקה היו תלמידים מהשורה, להפך לדעתי הם היו מתחת לממוצע כי קשה לשלב לימודים מוסיקה וסמים ביחד. מה שכן אמרתי זה שהחברה ההכי פרועים לא בהכרח נראים כפי שאפשר לחשוב שהם יראו (לא בהכרח דבר רע) לדעתי זה די מגניב שמתופף כמו פורטנוי נראה כאילו הוא עכשיו סיים לבנות מפלצת אבל בכל זאת זוכר ללבוש טי שירט טוקסידו (בהופעה של העשרים שנה לדרים הוא לבש חולצה כזאת, מאוד משעשע). עכשיו אני לא חושב שרק חנונים שומעים מטאל, אבל בדרך כלל אנשים עם דעה משל עצמם שומעים סגנונות שהם לא מיינסטרים וזה דבר טוב כי זה מקדם מוסיקה טובה. אבל אם תשווה את מטאליקה ללהקה כמו קמלוט למשל אתה תגיד שמטאליקה נראים כאילו הם חוטפים מכות קבוע מקמלוט.

M e n s R e a

New member
מה אתה מזיין ת'שכל?

עדי, אני מצטער שאני יוצא עליו ככה, אתה יודע שאני משתדל, ואפילו הפסקנו את הויכוחים עם האימו, אבל זה פשוט זיוני שכל. תקשיר, נימו, תן לי להסביר לך משהו. ג'יימס הטפילד, כמו גם דייב מסטיין, אף פעם לא היו ילדי כאפות. אתה ראית אותם פעם? אתה דפוק? מדובר על שני סוסים. אם כבר, סיפור ידוע על ג'יימס הוא, שהוא פעם השתין על אנשים, כשהיה ממש שיכור. חננות? עושה רושם שאתה החננה היחידי פה. צפה לעוד תגובות כמו שלי.

למעלה