אז מה,

אז מה,

אם הבנתי נכון בנטוב וצימט ארגנו את כל משרדי הפרסום המובילים לצעדת מחאה ביד ושם כולל יום התנדבות, כמו כן ארגנו עשרות- מה עשרות? מאות! - קשישים שהטרידו את מנוחת פרנקו ושות' עד שאלה התקפלו, סגרו את הבסטה ואיתה את הקמפיין, לבשו שק שחורים ותרמו את כל ההכנסות שלהם לטובת שיפוץ גטו וורשה. נו, ולאחר מעשה כזה קסידי יכולים להישאר אדישים? בטח לא כשערוץ 2 החליט לעלות סדרה תיעודית על מלחמת פורום שיווק ופרסום בכוחות הרשע! בטח שלא אחרי העצומה בה חתמו מאות אלפי אנשים. אז יופי, קסידי, נחמד לשמוע שהחלטתם לתרום את כל קולקציית קיץ 2002 לנזקקים, לפתוח חנות קונספט במרכז ברלין שקוראת לשלום, שיוויון, דת, גזע והרבה מין. מומלץ עם אנורקסיות בפטמות זקופות. אז נכנסתי לכאן כדי לפרגן קצת, אני מתה (מותר לכתוב מתה ושואה באותו משפט?) עלכם, האנשים שעדיין לוחמים למען הצדק, שיש להם עקרונות והם עומדים מאחוריהם בגבורה, אומץ, ביטחון והתמדה. יחי פועלי הצדק שלא נס ליחם!!! ותודה גם לכם חבר'ה, שלא התנפחתם בעצבים שברוב טיפשותי (
) טענתי שהעניין יתעופף כמו פלוץ ברוח, ששום ראש לא יערף ולמחרת נקום ליום חדש, יום של שכחה מבורכת.
הגביע הוא שלכם.

TaxiMedia

New member
מהמקום שאת מסתכלת זה מה שאת רואה

אם בגלל שזה מה שאכן את רואה, אם בגלל שזה מה שבא לך לראות, אם בגלל שהמקום מחייב. קראתי בשרשור ההוא את תגובתו של wassabi המבקשת להרגיע, איכשהו חשבתי שהיא הנכונה, התחברתי אליה. במבט כולל, אני מאמין שגם אלו וגם אלו צודקים. ואלו שעשו צודקים קצת יותר. אלו שעשו עשו כי היה אכפת להם ואם את שואלת אותי עשו טוב. אלו שביקשו לא לעשות (בינהם אני) חשבו שכך עדיף. כולם הסכימו שהמקרה דורש סוג של תגובה. גם אם אילמת. לכן לא הבנתי את הקטע, להניף גביע ? להציג את זה ככישלון שיווקי ? מה גם שזה לא הכי נכון ? מה גם שנהנו מאחלה פוסט של יוסי ??? עבר! לא על זה מתבססת כל הטענה שלך? מישהו אמר "פרסום מיותר" ?

צימט

New member
מחשבה שמטרידה אותי

תמיד העסקתי את עצמי בשאלה: למה לכל הרוחות האנשים שנסעו בקרונות אל מותם ואולי לפני המסע וידעו מה הסוף, לא עשו משהו? להרוג לפחות נאצי אחד לפני הסוף, לארגן איזה מליציה, לעשות משהו כדי להציל את עצמם. אני שואל את זה הרבה ואין לי תשובה אבל המכניזם מוכר לי מחיינו בארץ. היה פה גל פיגועים מטורף, אלפים מתים סתם על הכביש, עשרות אלפי ילדים רעבים, קופת המדינה נעשקת על ידי בני זונות ואנחנו שותקים, אה כן וגם עושים קמפיין לאופנה דרך זכרון השואה בגלל הדוגמנית המזרח אירופאית לא ידעה מה זה שואה. כל זה קורה ואנחנו שותקים אז מה הפלא שהעולם שתק, שותק וישתוק? זה הצורה שאנחנו מתייחסים לעצמנו כקולקטיב וכמדינה ומגיע לנו כנראה את אורח ואיכות החיים שיש לנו היום למרות שלדעתי ולאמונתי מגיע לנו יותר. מעניין מה נחשוב בפעם הבאה שיפעלו הרכבות, במלחמה הבאה או בטיל האיראני הראשון שינחת במרכז הארץ....האמת ? זה לא מעניין אותי! אני נוסע ותורם יום עבודה ביד ושם, אני בטוח שאפגוש שם את בן טוב, גפן, ועוד אנשים טובים...מהפכות לא עושים ביום ולא ביומיים אבל יש אנשים טובים להתחיל איתם משהו

ברור שלא

והנק' שלי היתה שבחיים מי שמדבר הרבה עושה מעט. התנפחתם, ליכלכתם, צרחתם, אפילו קיבלנו מבנטוב פוסט. יצא מזה משהו? ברור שלא. רגע אחרי הכל נשכח, הרוחות נרגעו וקליפות תפוחי האדמה מצאו את דרכם לפח. פעם כבר כתבתי פה עד כמה אני מעריכה את הכח הציבורי של החרדים- ולהבדיל של הערבים; הם לא מדברים. הם עושים. דווקא מפרסומאים, שבעבודתם ובכח מילתם משנים עולמות/דעות/סדרי עדיפויות של מאות אלפי אנשים מדי יום, אני מצפה לעמוד מאחורי המילה שלהם. הבטחתם יום התנדבות ביד ושם? נראה אתכם גם מקיימים.

למעלה