אז מה קורה פה? כל מיני חסרי עמוד שדרה השתלטו על הפורום? מה קרה? יאללה קישטה מפה
ד דר רשע New member 7/11/06 #1 אז מה קורה פה? כל מיני חסרי עמוד שדרה השתלטו על הפורום? מה קרה? יאללה קישטה מפה
M MoonMadness New member 7/11/06 #2 אז מה קורה ראה תשובתי בעניין עובי הקורה. וטול קורה מבין עיניך (וקיסם מבין שיניך)
ג גומר מהר New member 8/11/06 #3 דוקטור, אמרו לך פעם שאתה רשע? לעניות דעתי ( ויש לי דעה עניה) "שפיגולו זולם בעבועים " זה הניק הכי טוב שאי פעם נכנס לכאן ( אחרי "זיוי בת ", כמובן ).
דוקטור, אמרו לך פעם שאתה רשע? לעניות דעתי ( ויש לי דעה עניה) "שפיגולו זולם בעבועים " זה הניק הכי טוב שאי פעם נכנס לכאן ( אחרי "זיוי בת ", כמובן ).
M MoonMadness New member 8/11/06 #9 דוקטור רשע! (../images/Emo101.gif../images/Emo129.gif) יש לי פצע בקרמבו צמחה לי פטריה נעלמו לי הרגליים צמחה לי שלפוחית ענקית מהפה יש לי פריחה! <ואן דר היפו כונדר>
דוקטור רשע! (../images/Emo101.gif../images/Emo129.gif) יש לי פצע בקרמבו צמחה לי פטריה נעלמו לי הרגליים צמחה לי שלפוחית ענקית מהפה יש לי פריחה! <ואן דר היפו כונדר>
M MoonMadness New member 9/11/06 #10 זה כיף! דמעה ורודה: שפיגולו בולם זעזועים: גומר מהר: או: אבנר אפי: | צאט ניק: ז(ט)יוי בת: גלדיולה שלוחת רסן: אני: . לילה טוב
זה כיף! דמעה ורודה: שפיגולו בולם זעזועים: גומר מהר: או: אבנר אפי: | צאט ניק: ז(ט)יוי בת: גלדיולה שלוחת רסן: אני: . לילה טוב
ש שפיגולו זולם בעבועים New member 9/11/06 #11 היית מדבר איתי הייתי שולח לך תמונה יותר מצודדת מאשר האבוקדו הזה שהצמדת לי.
M MoonMadness New member 9/11/06 #12 אדו אדו אדו הבצודדיב הצטדדה לך התבודה? (הצטננה לך התמונה?) תשקה אותה הרבה תה חם, ותצמיד לה אבוקדו. <רופא הכפר, אבו-קדו, איבן-אל-קדו>
אדו אדו אדו הבצודדיב הצטדדה לך התבודה? (הצטננה לך התמונה?) תשקה אותה הרבה תה חם, ותצמיד לה אבוקדו. <רופא הכפר, אבו-קדו, איבן-אל-קדו>