אז מה?

מה פתאם?

אל תדאגו הם לא יצליחו, וגם אם כן אז תהיה מלחמת גוג ומגוג ואז יבוא משיח, ניתן להתקשר למכון המקדש לתרומות להכנת בגדי כהונה, ומי שיכול שיתחיל כבר מעשיו ללמוד את ענייני המקדש והלכות משיח(ממליצה על הספר הלכות משיח לרמב"ם). אנו דור הגאולה!

לא

דווקא חג"ל מתארים את ימות המשיח כתקופה של משבר דתי,רוחני ומוסרי,תקופה של קרע עמוק בין הדורות,דחיקת האמונה והתגברות הכפירה. "המלכות תהפך למינות,החוצפה תרבה,בית הועד יהיה לזנות,אין הבן מתיירא מאביו"(סנהדרין צ"ז) בקיצור מרד דתי ותוהו-ובוהו מוסרי. אבל כל אלה יתפתחו לצד פריחה כלכלית "הגפן תיתן פריה" (אם אני זוכרת טוב אז צריך להיות בשפע וביוקר)

oripollak

New member
כן... מדמים את זה ללידה

כואב ואח"כ טוב. חבלי משיח = חבלי לידה.

oripollak

New member
המשיח יבוא על חמור....

והרי חמור זה שיא החומריות!!! מכאן שהמשיח יבוא מתי שהכול יראה חומרני ורע!!

e9600

New member
אולי תעברי לגור באירן .יקבלו אותך

שם בשימחה רבה.מיסכנה איזה שטיפות מוח עברת בחיים שלך.

konda

New member
המשיח הגיע !!

תפתחי ערוץ 2 !! המשיח הגיע פתח את מחסום כיסופים והטיל קללת "אומבה קטונדה" על כל הערבים !! יש עכשיו כל ארץ ישראל שלנו !!! אגב לפי איך שאת מתארת את ביאת המשיח אז הנוצרים צדקו כשהם אמרו שישו היה המשיח.

לא הם לא.

חוצמזה שהם מאמינים שישו הוא המשיח-הם גם מאמינים בברית החדשה-כאילו הנוצרים הם כמו המשך לעם היהודי,כאילו הקב"ה "נטש" אותנו וכרת עם הנוצרים ברית חדשה. הם האמינו שישו הוא משיח ובנוסף לכך הם עדיין מאמינים שישו נולד למריה הבתולה,אבל משום מה הם לא מוכנים להוציא את העצמות של ישו מהקבר ולעשות להם בדיקת דנ"א כדי לדעת אם הסיפור שלהם אכן נכון. אני אישית חושבת שמי שהאמין לישו באותה תקופה הוא פשוט פתי-כל אחד יכול להגיד שהוא משיח,גם אני יכולה להגיד את זה-השאלה היא כמה תומכים הצלחת להשיג.

למה פתי?

מה, הכל עובד אצלך לפי הגיון? אם הם מאמינים שישו הוא המשיח, מה הופך את זה ללהיות לא נכון?

Bassman

New member
כנ"ל הרבה מאוד משיחים אחרים.

אולי ישו היה המשיח הראשון? אני משער שאת יודעת שעל פי חזון אחרית הימים צריכים לבוא שניים... משיח בן יוסף, שילחם ויהרג, ואחריו רק יגיע משיח בן דוד.

Abba Zaba

New member
אם אני לא טועה

אין לישו עצמות, תחיית המתים וכ'ו... או שאני טועה, למרות שאני לא חושב כך

Abba Zaba

New member
התכוונתי שמתי הוא חזר לתחייה ועלה

לשמיים, לא שכאשר היה חיי לא היו לו עצמות

Bassman

New member
הוא מת פעמיים.

עצמותיו אמורות להמצא בכנסיית הקבר.

Dudidud

New member
ישו מעולם

לא טען שהוא המשיח. הוא הקים כת, בתוך היהדות לדעתו, המשיך לחייב בקיום מצוות ופנתה אך ורק ליהודים. אני לא כזה בקיא ב"תולדותיו", אבל זה מה שאני יודע. את כל השאר עשו ה12.

ישו לא הכריז על עצמו כמשיח

אלא טען לזכותו להיות מלך היהודים. לאחר מותו, אוהדיו האדוקים החליטו שהוא היה המשיח.

למעלה