אז מה...

כנראה בדרך כלהי אני באמת מביאה את

זה על עצמי... כיאלו אנחנו עוד 6 מדריכות בצוות והוא היה מרביץ רק לי! ובאמת לא הפריע לי הקטע שהוא הרביץ לי כי באמת היה לי חלק בזה והוא הרביץ רק לי רק אין לי מושג למה אפילו הגרעינר החדש שלנו הכיר אותי רק כמה שעות וכבר התחיל להרביץ אבל בסדר התרגלתי איך אומרים מה שלא הורג מכשל ומשאיר סימנים כחולים...

אני מרביצה לגרעינר שלי...

אור חסון. חח.. זה ממש מצחיק, כי הוא אומר שהוא חזק אבל הוא אפילו לא מחזיר. טוף, עד סוף השנה הוא כבר ירביץ לי.

tuty fruty

New member
איילת לא קוראת, אבל ניצן כן...

מוהאהאהאהאהאהא (זאת ניצן) מורוש, תרגיעי ומיד, אני אלשין עליך לאילת (עם י' אחת, אגב) ורנה לא נדפקה... נראה לי שהולך להיות פה מצויין, ואנחנו נרים פה אימפריה מטורפת... תקשיבו, שווה לבוא לפה רק בשביל להתארח אצל רנה בבית... תוך 10 דקות קיבלתי קולה, פיצה וגלידה... שוסה ביותר ומעלה יוסף סתם גרעין של אומואים... במיוחד דייגו...
גילי, קיבלתי את הד"ש, ונתראה ביום חמישי (מוהאהאהאהאהאהא) אממ... הכל אחלה פה בגרעין, למי שעוד לא הבין אני בעמק חפר- אביח"ץ ואחיטוב (שליטה) אני עייפה וקצת חולה, ודי עקוצה ושרוטה אחרי הכנה של יומיים למפעל יוסי יפה הממשמש ובא עלינו לטובה (תבואו עם מכנסיים ארוכים... זה זוועה אם באים עם קצר) ביום חמישי מסיבת החילוף של עמק חפר (sixties, you know...), וביום שבת- מסיבת חילוף ארצית... כמה מוזר... כל שאר החבר'ה מהפורום אחלה בחלה, הכל טוסט פה, ו... "עמק חפר יאללה בלאגן, יאללה בלאגן, יאללה יאללה בלאגן, כי העמק האמיתי זה כאן, עמק חפר מצויין!"

את מדריכה ביוסי יפה ??

ניצן דברי איתי כשאת בבית או משו! אה ולהתראות ביום שבת במסיבת חילוף ארצי...

אחיטוב.... לאן נפלת

טוב אני הפסיק לכמה שניות לרדת על אחיטוב ואני אומר לך שאת גרעינרית ל מתן והוא גבר גבר והוא אמר שאת ניראת חמודה! וגם של ורד שהיא גם גבר גבר.. ונראה לי שאני עוד הראה אותך בבצפר שלי

למעלה