אז מה...

tuty fruty

New member
אז מה...

אז מה אם אני פותחת הודעה חדשה.. זה מספיק חשוב כדי שיהיה לזה הודעה חדשה אז ככה.. כפי שכולכם יודעים ניצן גרעינרית בעמק חפר ובמקרה גם גרעינרית במושב שלי נפגשתי איתה היום והיא מוסרת לכולם ד"ש חם חם... אז אם בא לכם שאני מסור לה משהו בכייף ובהזדמנות הראשונה שהיא תהיה פה אולי היא גם תכתוב לכם...

tuty fruty

New member
לא מוסרת דברים רעים על עמק חפר

ואני יגיד משהו ממש מגעיל עכשיו אל תתקחי את זה אישית הכל בהומור... לפחות לנו יש גרעין!

בדיוק!

יש לכם גרעין כי אתם נבלות!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מצחיקה אותי! אני קוטעת את השיחה הזאת כאן. תודה.

נ ו ם

New member
אני רוצה למסור לך

שתהיי נחמדה אליה כמו שהיית אלי ותארחי אותה ככה יפה בבית שלך ותכיני לה תה ותותים עם קצפת ותביאי לה דקסמולקולד כשהיא תהיה חולה.

אני בטוחה שהיא תתנהג אליה יפה...

זאת בכל זאת רינה.. וכולנו נהיה נחמדים... אל דאגה =]

tuty fruty

New member
תודה על האישור ...

ומיכל ממך הייתי מצפה ליותר לא רינה אלא רנה אם אפילו ניצן רשמה לי גם בלי י' גם את יכולה..

tuty fruty

New member
חחח.. איך את זוכרת

ואל תדאגי כבר הבטחתי לה המון ארוחות אצלי וארוחת פיצוי כי לא הייתי שהיא ירדה פעם ראשונה למושב אז הבטחתי לה פיצוי..

THE sky angel

New member
חחח כל פעם שיש בעמק גרעינר מהפורום

הוא נוחת אצלך במושב =)) נדפקת!! חיחי סתם!! רק שתדעו שגל גזית הוא לא כזה טמבל!! הוא אפילו כלי!! ואפילו כלי עולםםםםם!! געמ"י 24 שליטה אינסופייייייייייייייייייייייייייייייייייית... (היייתי חייבת!!) אהה וגם עמק חפר אתם נבלות!! (איילת לא רואה חיחי מאכפת לי!!)

הוא כן טמבל!!!

ועצה ממש חכמה, ותקחי אותה, תאמיני לי. אל תעשי לו מסאז'!!! לא משנה כמה הוא מבקש או מה הוא יגיד!! גם אם הוא יגיד שהוא יעשה לך אחרי זה מסאז' חזרה, כי או שהוא לא עושה או שהוא עושה גרוע. אז.. תיזהרי! והוא גם מכה. והוא לא מרחם!

גרעינרים מכים זה מכה!

לפני שנה כל פעם אחרי הגרעינר שלי היה הולך הייתי מתחילה לספור את הסימנים הכחולים! הוא היה דופק לי מכות רצח!

THE sky angel

New member
טוב שנזכרת להגיד לי אחרי שאני כל פע

פעם (!?!) שאני בגרעין הוא משכנע אותי לעשות לו מסאז'!! אבל מגיע לו.. הוא אחלה!! ותם בנות- נראה לי שאתם מביאות את זה על עצמכן!! לי לא הרביץ אף גרעינר שהיה !! והיו לי הרבה!! היו רק 2 בנות מאז שאני זוכרת!! =)) חחח אני זוכרת שאחי היה גרעינר אז רנה כל הזמן בכתה לי שאחי וכל הגרעין מרבייצים לה חחח.. אבל לטובתכם... אין כזה חוק נגד הגרעינר המכה?

tuty fruty

New member
אכן אח שלך היה גרעינר מכה

וגם כל שאר הגרעין את לא יודעת איך אני מתגעגעת אליהם תמסרי לי את אהבתי.. השנה לא הכו אותי הגרעינרים

למעלה