אז מה...

בתשחר

New member
אז מה...

משעמם לי... :(
יש למישהי רעיון? משהו מעניין להציע? משהו שימשוך את תשומת ליבי? איפה מוצאים בנות? מכירות את זה שבא לכן להתחיל משהו חדש, משהו מסעיר, אבל אין לכם כוח לכל ההתחלות החדשות... כל השאלות הראשוניות.. בא לי שמשהו יתחיל קצת בצורה שונה, בצורה מעניינת... מסקרנת... משהו שהוא קצת יותר קשה להשגה... <למה אני תמיד מחפשת את זה?>

בתשחר, לוקה וסטאר:-

בוודאי עוד כמה, אך אתן הבולטות יותר, אני פונה אליכן כיוון שאתן ה"חדשות" כאן בפורום.. לפני זמן לא רב, נוצרה כאן מריבה ענקית שסיבתה העיקרית היתה בדיוק מה שקורה כאן כרגע בפורום.. פתיחת שרשורים סתמית של "אהלן אהלן", "משעמם לי" וכד', על כן הוחלט שאת כל הנושאים הקלילים נעביר למרחב אחר ואת הפורום נשאיר לדיונים אחרים, קצת יותר רציניים ופורים.. מתוך רצון לשמור על אוירה נעימה עד שתהיה לנו מנהלת כאן, נשמח אם תשתפו פעולה בעניין זה. המרחב החלופי לשרשורים מסוג זה הוא חצר הפורום - לנוחיותכן קישור.

star2o

New member
אני רוצה

לאחל לך עכשיו לילה טוב! כי אני נורא עייפה היה לי יום קצת קשה, זה עבודה עם הרבה הליכה, אז שיהיה לך ערב נעים, נמשיך לשוחח מחר, אולי אחלום עליך...בלילה...!

פאמקי

New member
מסכימה עם חיפושית!

מה גם שנפתחות הודעות, בהמשך לנושאים קיימים. מאחר ובחצר יש ניהול, הדבר נשלט ואפשר לסדר את זה. כאן זה נראה כמו בלאגן שלם. בכלל, חשוב לשמור על עניין- גם כאן וגם בקומונה, אך בקומונה באמת אפשר לתת "דרור" לחברויות שנוצרות. נשמח לראותכן שם ולשמור על הקיים כאן.

בתשחר

New member
תודה שהארת את עיניי...

אבל.. לי לא זכור שפתחתי פה נושא חוץ מהשרשור הזה, שלדעתי קיימת פה איזה שהיא שאלה ולא בנושא השיעמום שלי, אלא בנושא הרצון לשיג משהו שהוא בלתי מושג. לא חושבת ששירשור על "להכיר בנות באוטובוס, בים, או בחצר האחורית" מעניין יותר... או רציני יותר... אבל, לזה אני לא אכנס כי אם מישהו כותב סימן שיש לו איזה צורך מסויים, ומי אני שבכלל אקטול פה נושא מסויים... אבל כמו שאמרת אנחנו ה"חדשות"... וממש אין לי מה להוסיף!

בתשחר..

אמרתי שאתן ה"חדשות" ולכן לא מכירות את מה שהתנהל כאן בעבר.. לא האשמתי אף אחת באף שרשור.. אם כך הרגשת מדבריי, אני מתנצלת. ובהחלט יש מה להוסיף! דעתך כן חשובה! אשמח אם תגישי אותה! ערב טוב.

חיפוית בתשחר צודקת

היא בסך הכל רוצה עזרה אייך ניתן להכיר ..... אולי חשבת כי התחילה את הנושא משעמם לי !!!!

אולי..

לא האשמתי אותה ולא פניתי לאף אחת באופן אישי.. וכתבתי שבטח יש עוד כמה אלא שהן הבולטות יותר..

star2o

New member
אולי תתחילי

אם מישהי סטרייטית! הכי טוב להכיר באופן ספונטני, וטיבעי בסבבה...איפה שבא לך , לא רק בפאבים אלא , ברכבת למשל... או בתור לסרט....בקניון... ולהתחיל אם סטריטיות זה הכי כייף.....!

למעלה