אז מה
,

inbarIL

New member
אעאעאאעאעאההאעעאעא היה מושלם!!^@^$@&$@

נטע עדה לכך שכפיר אפשטיין אמר לי שאני יפה ונראית כמו פיה והפנים שלי קורנות אור@$&^@ (וזה עוד לפני שהוא היה שיכור
) היה פשוט מדהים
כפיר הכי מתוק בעולם יו
"תודה כנרת"
סליחה על פרץ הפאקציות, אבל הייתי חייבת
פירוט ותמונות בטח יבואו מחר
לילה טוב לכולםD:

../images/Emo214.gifאוי, היה מושלם../images/Emo99.gif

יותר מדי מושלם. היה טוב וכל האנשים ואת ואתתתתתתתתת ואת ואת ואת ונטע
אין, ההופעה פשוט מושלמת איתכן וכפיר כל כך מעריך אתכן, אין לכן מושג כמה
כל השירים [במיוחד זה שבשבילנו
] כל הכפיים [במיוחד זה שעמדנו על הכסאות וכפיר איתנו
כל התמונות [במיוחד אלו שעדיין לא העלתי למחשב
הכל גרם לערב הזה להיות בלתי נשכח [ולזה שממש קשה לי ללכת לעבודה היום

../images/Emo126.gifהיה כלכך כיף לפגוש אותך!../images/Emo99.gif

ולצחוק איתך! ולהאשים אותך בזיוף -שזו באמת היית אתת!!!!
- באושר ועצב אחרי שכפיר הסתכל עלי במבט מגכך
"זו לא אניייי זו הדר" כפיר:"זו את זו את"
והכי כיף היה, לחבק אותך, ולהחזיק לך את היד באושר ועצב. באמת. בזכותך הערב הזה היה עוד יותר מושלם! ותעלי כבר את כל התמונות המהממות שצילמת!!!!

../images/Emo126.gifוואו. מאיפה להתחיל? ../images/Emo178.gif

פשוט מההתחלה, יצאתי מהבית של סבתא בראש העין בשעה רבע ל9, ועיכובים שונים ומגוונים גרמו לזה שהאוטו התניע ב9. הגענו לת"א ב9 וחצי, חיפשנו חניה, ומצאנו.. ואז התחלתי להתרגש. הגענו לקפה ביאליק, ושמעתי מבחוץ את הבאלאנס. שילמתי ונכנסתי, כפיר ישב על הבמה בדיוק אחרי שהוא סיים את הבאלאנס. אמרתי לו שלום והוא אמר לי היי מותק ושהוא תכף יהיה איתי. מצאנו מקום באחת הספות, מקום מעולה!!!! ואז הלכתי אליו, הבאתי לו מעטפה עם מכתב ארוך שכתבתי לו , ואמרתי לו שבמקום כל החפירות בפייסבוק אני כותבת לו מכתב, והוא אמר "אבל אני מת על החפירות שלך!!!"
ואז הלכתי לשבת, ואז ענבריל המהממת שלי הגיעה עם האמא המהממת שלה!!! אחרי כמה דקות כפיר יצא שוב, והלכתי להכיר בינהם. דיברנו איתו עוד איזה שתי דקות וחזרנו לשבת. חיכינו וחיכינו וחיכינו, ואז הדר המדהימה הגיעה עם גיל!!! הצטופפנו לנו בספה, וחיכינו וחיכינו וחיכינו. קצת לפני 11 שלושת המופלאים - כפיר, און , ומאיה הצ'לנית המדהימה עלו לבמה, והתחיל הכיף. אני וענבר לא הפסקנו לשיר, ולחייך, ולצעוק, ולשמוח! הוא אמר כל מיני שטויות, כפי שמצופה מכפיר כמובן.. ואז הגיע "הפחד נעלם" , בפעם השלישית שזה בלייב בלי כינרת
אני וענבר שרנו את כל הבית הראשון לבד בערך, וכל הבית קפה הסתכל עלינו.. זה היה מביך קצת, אבל כיף, כי כפיר הסתכל עלינו, וראיתי שהוא שמח. בסוף הבית הוא אמר "תודה כינרת"
הוא המשיך להתמסטל מערק, ולנגן, והוא היה כלכך מצחיק. "מי שלא שותה לא משתין!!!!" הוא שר את השיר של רן דנקר- "את מביאה הכל לידי דמעות"
אחרי אושר ועצב הוא שר שוב את אמונה. והיינו חייבות לעמוד, אז פשוט נעמדתי על הספה, ואחרי גם ענבר והדר, וצעקנו ושרנו, ואח"כ כפיר נעמד על הכסא שלו, וכלכך פחדתי שהוא ייפול!!! ואז נגמר, והלכתי אליו, וחיבקתי אותו 1000 חיבוקים בערך, והוא כתב לי הקדשה על הדיסק, והצטלמנו, וצחקנו, והוא חיבק את אמא שלי ואת אמא של ענבר, ושוב חיבק אותי, ואמר מלא שטויות
ואז כשכבר הייתי בחוץ ענבר קראה לי פנימה וראיתי שכפיר קורא לנו לבוא, הוא הביא לנו שני פוסטרים של ההופעה, מרוצות, מאוהבות, שמחות, ומפוצצות באנרגיה, הלכנו ארבעתינו אל עבר המכוניות, נפרדנו בעצב עד הפעם הבאה, ונסענו הביתה. היה מדהים! באמת שלא יכולתי לבקש יותר! כפיר, אני כלכך אוהבת אותך , את החיבוקים שלך, את החום שאתה מעניק לי. ענבר, לא יכולתי לבקש פרטנרית יותר טובה להופעה מאשר את! וזו לא ההופעה האחרונה שאנחנו הולכות אליה יחד! שיהיה לך ברור! הדר, היה כיף לפגוש אותך קטנטנה שלי
וגם איתך אני עוד אלך להופעות! קיבלתי את מנת האנרגיה שלי, בצורה הכי טובה שיכולתי לקבל אותה! המשך שבוע מדהים נטע

../images/Emo126.gifושכחתי כמה דבריים חשובים!

אחרי שדיברנו ענבר ואני עם כפיר אמא שלו באה ואמרתי לה שלום, ושאני כבר מזהה אותה מכל ההופעות, ואז היא אמרה לי "גם אני מזהה אותך" וזה היה ממש מצחיק כי לא תיארתי לעצמי
ואז גם אמרתי שלום לאבא שלו, שאיתו יצא לי לדבר כבר פעמיים.. והיה ממש מגניב
וקלטתי את אבא של כפיר מסתכל עלי ועל ענבר בפעמים ששרנו וצעקנו.. וזה היה כיף
ו.. עודמעט אני וענבר נעשה פה סיכום של כל היציאות המצחיקות של כפיר. ויש הרבה!!!

inbarIL

New member
טוב, אני חייבת לכתוב פירוט../images/Emo6.gif

הופעה ראשונה של כפיר, מה לעשות
חייבת
יצאנו אני ואמא שלי בתשע, בדיוק כשנכנסו למכונית ואמא שלי הדליקה את הרדיו שמענו "לבדדד, לבדדד, אין כוח..."
הגענו מצאנו חניה בלה בלה, הלכנו לקפה ביאליקD: שם הילי ילון גבתה מאיתנו כסף בכניסה
נכנסו ואני רואה את נטע'לה שלי מרימה את היד כזה שנמצא אותה
ראיתי את נטע חיבקתי אותה איזה מליון שנה
והתיישבנו בספות המעולות שנטע תפסה
פתאום אני רואה את כפיר והלכנו אליו
ליד הבר, ויווו
הוא היה כזה חם ומקסים, אמר לי שאני יפה, נראית כמו פיה, שהפנים שלי קורנות אור
(נטע עדה
), חיבקתי אותו מלא, והוא אמר שאחרי ההופעה ניפגש ונצטלם ושטויות
אחרי כמה זמן הגיעו הדר המושלמת
וגיל:) ישבו איתנו בספה, דיברנו שתינו בלה בלה, ובערך באחת עשרה התחילה ההופעה
האמת שהקהל היה די יבש, אבל היי, בשביל זה יש אותי ואת נטע
שרנו כללללל הזמן, ואת החלק של כינרת ב"הפחד נעלם" וכולם הסתכלו עלינו ומחאו כפיים אחר כך
ואני קולטת את הדר נשפכת מצחוק
, ו-וואי. איזה כיף היה. הוא הקדיש לנו את "מנגינה קטנה" ["שמרתי בשבילכן עוד מנגינה קטנה"
], וכל הזמן רק צחקנו ושרנו...גם ביקשנו ממנו לשיר את "האור יעלה", והוא לא רצה
אז סוכם על בית ופזמון
און ומאיה היו פשוט מדהימים- "ועכשיו סול" "וואי זה היה ממש מרגש" חחחחחחחחחחחחחחחחחח "אפילו כשהיא מכוונת היא גורמת לך לבכות"
והוא סיים עם אמונה, שנעמדנו על הספה ופשוט הייתי מאושרת. מאושרת בטירוף.
אחרי ההופעה הוא הלך וירד שוב אחרי כמה דקות..חיכינו איזה אלף שנה
ואז הוא התפנה אלינו
הוא עשה לי פוצ'ימוצ'י כזה על הלחי
חתם לנטע על הדיסק וחיבק אותה שנה:), הבאתי לו את המכתב שכתבתי לו והוא ממש שמח, הצטלמנו איתוD: הוא כזה בא אליי "בואי בואי שקמח"
בסוף הצטלמנו רוקדים טנגו
איזו שלמות אלוהים
חיבקתי אותו מליון אלף פעמים, פתאום באחת מהפעמים שחיבקתי אותו אני מרגישה שהוא מרים אותי
איזה כפרה
הרים אותי עלק
ואז הצגתי לו את אמא שלי והוא כולו בהלם "מה? זאת אמא שלך?! אני לא מאמין" והוא חיבק אותה המותק
וגם את אמא של מנטה
הוא כללל הזמן מנשק במצח
באיזה שלב הוא נישק אותי במצח ושם את הידיים שלו על הלחיים שלי
"את יודעת מה זה אומר נשיקה במצח?" "מה?" "שאני שומר עלייך תמיד". אני לא יכולה להסביר את התחושה. לא יכולה פשוט. כלכך התרגשתי, כלכך הייתי מאושרת. בסוף חיבקנו אותו פעם אחרונה ונטע יצאה ואני ליד הדלת ואז הוא קורא לי "ענבר! קראי לנטע ובואו אליי רגע" אז קראתי לנטע מבחוץ והלכנו אליו והוא הביא לנו פוסטרים
אמרנו לילה טוב והלכנו לחניון אני נטע והאמהות (שממש נהנו גםD:), נפרדתי מנטע בערך שנתיים
ויאללה הביתה. אני פשוט לא מבינה איך היה כל כך טוב. כל כך מעבר. כפיר פשוט כל כך חם וכל כך מחבק וכל כך נשמה טהורה שזה משהו. מנטה שלייייD: אחח מושלמת את! איזה כיף היה לשיר איתך ולעמוד ב"בובה על חוט" ובאמונה
אוהבת אותך מאמי שלי
והדררררר ימהממת כל כך שמחתי שבאת אמרתי לך את זה גם, אוהבת אותך ומעריכה אותך כמו שאת אפילו לא מתחילה להבין. שלמות.
סליחה על החפירה

inbarIL

New member
ציטוטים מההופעה../images/Emo6.gif

כפיר: אז לפני כמה זמן עצרה אותי איזו מישהי בסופר, שאלה אותי "היי, אתה הזה מאמונה, לא?" אז ממש התרגשתי, לא הבנתי כל כך איך מזהים אותי לפי קול (נטע: גלגל"צ זה משהו
) אבל בסדר. חשבתי שהיא הולכת להגיד לי שהיא אוהבת את השירים שלי וזה, ואז היא אומרת לי "איך אני אוהבת את הדברים שאתה עושה עם עילי בוטנר"
כפיר מדבר על און (הגיטריסט): הילד הזה רק בן 21, והוא איתי..כמה זמן אנחנו ביחד? און: כמעט שנה כפיר: כן, עוד שנה אנחנו שנתיים ביחד! מנגינה קטנה- אנחנו מתחילות לשיר אני ונטע בקולות הגבוהים שלנו
כפיר: למה תמיד אני שומע בנות שרות את השיר הזה בקול גבוה? אני רוצה פעם אחת לשמוע *כפיר עושה קול גברי* "שמרתי בשבילך..." ואז יאדה יאדה יאדה, וכפיר מקדיש לנו את "מנגינה קטנה"
כפיר: שמרתי בשבילכם עוד..אוי זה לא בשבילכם, נתחיל מחדש, שמרתי בשבילכן עוד מנגינה קטנה... ממשיך: ישנם דברים שלא נוגעים בהם, ילדות (מסתכלת עלינוD:), אז בואי נתעלס במבטים (נטע: מבטות!)
כפיר: אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מעריך את זה שבאתם, ו..יש כאן שקט שקצת מזכיר לי ספריה, אבל זה טוב, אני אחזור לקרוא ספרים
אחרי שהוא מדבר על און, שזה אחרי שהוא דיבר על מאיה- כפיר: אני בכלל דיברתי על מאיה, אתה באת לי מול הפרצוף *מדגים עם הידיים* וקרעת לי את חוט המחשבה -בצד ימין של הבמה היו את האדישים שהיו די יבשים
- כפיר: כן, זה פשוט הצד של התרבותיים און: הצד של הצ'לו חחחחחחחחחחחחח
כשביקשנו ממנו לשיר את "האור יעלה"- כפיר לאון: אתה זוכר את האקורדים של האור יעלה? און: מה אתה משחק אותה, גם אתה לא יודע! -איתי מתיישב לידם אחרי שהוא הלך- כפיר לאיתי: מה אתה מתיישב, אתה לא יודע לנגן את זה! לא ניגנת את השיר הזה פעם אחת! כפיר בערך בצ'ייסר המאה שלו
כפיר: מה לעשות, מי שלא שותה לא משתין! כפיר נעזר במאיה לכוון את הגיטרה שלו, אז הוא אומר לה כל פעם איזה תו לנגן על הצ'לו- כפיר: איך זה מרגש וואו ממשיך- כפיר: ועכשיו סול (מאיה מנגנת משהו בסול) וואו ז-ה היה ממש מרגש! כפיים למאיה בלזיצמן! *כפיים* אין, גם כשהיא מכוונת היא גורמת לך לבכות כשהלכנו, כפיר לאמא שלי- כפיר: ביי אמא! יואו אני לא מאמין שאני קורא לך אמא
אמא של כפיר אומרת לכפיר ששרנו יפה
אמא של כפיר: כינרת יכולה להיות רגועה
כפיר לפני "הפחד נעלם"- כפיר: כל פעם היא נשארת במיטה ואני צריך להתמודד עם השיר הזה לבד אני צועקת: בשביל זה יש אותנו *כפיר עושה כן עם הראש*
מנגנים את "את מביאה הכל לידי דמעות", באמצע השיר כפיר מצמיד את הראש שלו לגיטרה של און- כפיר: זה פשוט קטע שאני ממש אוהב לשמוע יותר מלשיר, אז כן... והוא שוב מצמיד את הראש לגיטרה של און
כשהם מנגנים את הפתיחה של "את מביאה הכל לידי דמעות"- נטע הדר ואני לבד: את מביאה הכל לידי דמעות... כפיר: לא, אין מצב שאת השורה הראשונה אני אפספס, אבל השורה השניה שלכן כפיר עושה פתיח לאיזה שיר שלו והוא קולט שזה דומה מאוד לשיר אחר מוכר
כפיר: kiss me...לא זה לא זה אבל גם אותו אני כתבתי, באמת און לכפיר: תזכיר לי מי אתה? כפיר: אני? אני ישי לוי
כפיר: עכשיו אני רוצה לנגן שיר חדש, שכתבתי השבוע, ומאוד קל להצטרף אליו, אז בפזמון אני רוצה שתתצטרפו והייתי שמח אם הייתם נעמדים מתחיל את השיר- כפיר: השאלה, אשר בינינו..
הדר: שיר ממש חדש! כפיר עושה את הפתיחה של "אושר ועצב"- הדר לפני שהשיר מתחיל: אוש.. כפיר מפסיק מחקה את הדר: אוש, מה זה היה? ואז נטע קולטת שכפיר חושב שזו הייתה היא נטע: זאת לא אני! כפיר: כן כן בטח לא את
אני ונטע כתבנוD: היה הכי מצחיק בחיים

inbarIL

New member
תיקון: אמא של כפיר אומרת *לנטע* ששרנו יפה../images/Emo6.gif

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!

זהו, הרגת אותי מצחוקקקקקקק את זוכרת פשוט הכללל, כתבת מילה במילהההה..... דיי להזכיר לי שאני פאדחנית, בסדר בסדר, יותר אני לא שרה בהופעות!!!
אבל מה, למרות הכל, אחרי הכל, הייתי חוזרת על זה. היה כיף, גם אם זה אומר לעשות הרבה צחוקים.. הרי אם אנחנו לא נעשה צחוקים, איך נצחק?!אני מעדיפה לצחוק מעצמי מאשר לצחוק על חשבון אחרים
*הדר והפילוסופיות*

Leelush3

New member
אחח שיהיה בריא הבן אדם הזה

הוא חייב להפסיק לשתות ולדברי שטויות חחחחחח

../images/Emo214.gifתקשיבו, יש מלא תמונות

ויש לי מלא מה להגיד, אבל תסתכלו על השעה, מ7 בבוקר רק לפני כמה דקות הגעתי הביתה אני חייבת להחזיר לכם מסרים, לקבוע חזרות ל...זמרת שאני עובדת איתה [
] יחד עם ההרכב שלה... ותוך שעה אני מחוץ לבית..וברגע שאחזור , זה ישר למיטה ולישון
אזז.. תדעו שאני אוהבת אתכן, אחת אחת! [נטע וענבר.זה היה ערב מגבש ומרגש עבורי!
] ויש תמונות, אז כדאי להמשיך ולהתעדכן ממני... וענבר, תדעי שממש התרגשתי שאמרת לי אתמול שאת ממש שמחה שאת בפורום . זאת המחמאה הכי טובה שמנהלת פורום יכולה לקבל
בימים הקרובים יהיו התמונות

../images/Emo214.gifאני לא עומדת בזה. ../images/Emo202.gif

באמת שאין לי זמן, אבל העלתי את התמונות למחשב והן העלו לי חיוך. יש כל כך הרבה ובאמת שהפעם אני מרוצה מהאיכות. אז בינתיים... תהנו משתים!
עד לפעם הבאה

../images/Emo214.gifואחרונה. אגב, הן ללא עריכת פוטו שופ.

ממש ככה המצלמה צילמה, אני רק הקטנתי כדי שיעלו לפורום
בגדול הן יפות בדיוק כמו שבקטן

למעלה