טוב, אני חייבת לכתוב פירוט../images/Emo6.gif
הופעה ראשונה של כפיר, מה לעשות
חייבת
יצאנו אני ואמא שלי בתשע, בדיוק כשנכנסו למכונית ואמא שלי הדליקה את הרדיו שמענו "לבדדד, לבדדד, אין כוח..."
הגענו מצאנו חניה בלה בלה, הלכנו לקפה ביאליקD: שם הילי ילון גבתה מאיתנו כסף בכניסה
נכנסו ואני רואה את נטע'לה שלי מרימה את היד כזה שנמצא אותה
ראיתי את נטע חיבקתי אותה איזה מליון שנה
והתיישבנו בספות המעולות שנטע תפסה
פתאום אני רואה את כפיר והלכנו אליו
ליד הבר, ויווו
הוא היה כזה חם ומקסים, אמר לי שאני יפה, נראית כמו פיה, שהפנים שלי קורנות אור
(נטע עדה
), חיבקתי אותו מלא, והוא אמר שאחרי ההופעה ניפגש ונצטלם ושטויות
אחרי כמה זמן הגיעו הדר המושלמת
וגיל

ישבו איתנו בספה, דיברנו שתינו בלה בלה, ובערך באחת עשרה התחילה ההופעה
האמת שהקהל היה די יבש, אבל היי, בשביל זה יש אותי ואת נטע
שרנו כללללל הזמן, ואת החלק של כינרת ב"הפחד נעלם" וכולם הסתכלו עלינו ומחאו כפיים אחר כך
ואני קולטת את הדר נשפכת מצחוק
, ו-וואי. איזה כיף היה. הוא הקדיש לנו את "מנגינה קטנה" ["שמרתי בשבילכן עוד מנגינה קטנה"
], וכל הזמן רק צחקנו ושרנו...גם ביקשנו ממנו לשיר את "האור יעלה", והוא לא רצה
אז סוכם על בית ופזמון
און ומאיה היו פשוט מדהימים- "ועכשיו סול" "וואי זה היה ממש מרגש" חחחחחחחחחחחחחחחחחח "אפילו כשהיא מכוונת היא גורמת לך לבכות"
והוא סיים עם אמונה, שנעמדנו על הספה ופשוט הייתי מאושרת. מאושרת בטירוף.
אחרי ההופעה הוא הלך וירד שוב אחרי כמה דקות..חיכינו איזה אלף שנה
ואז הוא התפנה אלינו
הוא עשה לי פוצ'ימוצ'י כזה על הלחי
חתם לנטע על הדיסק וחיבק אותה שנה

, הבאתי לו את המכתב שכתבתי לו והוא ממש שמח, הצטלמנו איתוD: הוא כזה בא אליי "בואי בואי שקמח"
בסוף הצטלמנו רוקדים טנגו
איזו שלמות אלוהים
חיבקתי אותו מליון אלף פעמים, פתאום באחת מהפעמים שחיבקתי אותו אני מרגישה שהוא מרים אותי
איזה כפרה
הרים אותי עלק
ואז הצגתי לו את אמא שלי והוא כולו בהלם "מה? זאת אמא שלך?! אני לא מאמין" והוא חיבק אותה המותק
וגם את אמא של מנטה
הוא כללל הזמן מנשק במצח
באיזה שלב הוא נישק אותי במצח ושם את הידיים שלו על הלחיים שלי
"את יודעת מה זה אומר נשיקה במצח?" "מה?" "שאני שומר עלייך תמיד". אני לא יכולה להסביר את התחושה. לא יכולה פשוט. כלכך התרגשתי, כלכך הייתי מאושרת. בסוף חיבקנו אותו פעם אחרונה ונטע יצאה ואני ליד הדלת ואז הוא קורא לי "ענבר! קראי לנטע ובואו אליי רגע" אז קראתי לנטע מבחוץ והלכנו אליו והוא הביא לנו פוסטרים
אמרנו לילה טוב והלכנו לחניון אני נטע והאמהות (שממש נהנו גםD

, נפרדתי מנטע בערך שנתיים
ויאללה הביתה. אני פשוט לא מבינה איך היה כל כך טוב. כל כך מעבר. כפיר פשוט כל כך חם וכל כך מחבק וכל כך נשמה טהורה שזה משהו. מנטה שלייייD: אחח מושלמת את! איזה כיף היה לשיר איתך ולעמוד ב"בובה על חוט" ובאמונה
אוהבת אותך מאמי שלי
והדררררר ימהממת כל כך שמחתי שבאת אמרתי לך את זה גם, אוהבת אותך ומעריכה אותך כמו שאת אפילו לא מתחילה להבין. שלמות.
סליחה על החפירה