אז מה תעשו ביום שאחרי?

אז מה תעשו ביום שאחרי?

עוד פרק אחד לסיום העונה (לי יש עוד שניים, לא ראיתי את פרק 11) וצריך למצוא איזו דרמה משובחת להתמכר אליה. התחלתי לראות את The Walking Dead - ראיתי בינתים שני פרקים ויחסית לעובדה שאני לא חובבת סרטי זומבים ולא יכולתי לישון במשך כמה לילות אחרי שראיתי את Dawn of the Dead - לא רעה בכלל, רק חבל שהעונה תהיה קצרה (6 פרקים, לפי מה שהבנתי). המליצו לי גם על סדרה שעוסקת במשפחה של שוטרים, נראה לי שהשם הוא משהו בסגנון Blue collar, אבל אני לא מוצאת עליה מידע ב imdb, כך שאם מישהו ראה \ מכיר - אשמח לשמוע עוד חוות דעת (ואת השם המדויק, כמובן
) מה המלצות הצפייה שלכם?

יש את הסדרה עברייני על.

סדרה הזויה ומעניינת. אין ספק שהכוח של הבחורה שחומת העור הכי מעניין חחחחח.

o0Invisible0o

New member
אממ אני משלימה סדרות ישנות..

משלימה הסופרנוס ומתכוונת להתחיל בקרוב את טווין פיקס. ואם יהיה זמן אז את עמוק באדמה. או את הסמויה. אחח כ"כ הרבה סדרות כ"כ מעט זמן.
אם היה לי זמן לחדשות הייתי מנסה את the walking dead ו boardwalk ampire אבל כנראה ממשיכה רק עם אחת מהן.

EVE Lights

New member
המתים המהלכים

סדרת מופת אדירה, למרות שהעונה שלה קצרצרה. מאוד מומלצת. לשאלתך מדובר בסדרה blue bloods. לא התחלתי לראות כי אין תרגום. לכל מי שיישאר לו זמן פנוי אני ממליצה בחום על: - פרינג' (סדרה מטורפת ואדירה שאני שרופה עליה ברמות התמכרות אובססיביות) - V (עונה שנייה בינואר) - 90210 (שטחי וכיפי) - אימפריית הטיילת (אמנם קצת כבדה אבל נחמדה וטובה) - יומני הערפד (איאן סומרהלדר..
) - הסנגורים (חמוד מצחיק ומשעשע) לעוד המלצות אני פה

למעלה