אז מה שלומכם?

אז מה שלומכם?

חח מה המצב אנשים? אני יודע שאני בקושי פעיל פה לצערי אבל העיקר שאני משתדל חוץ מזה מה לעשות שבמחוז שלי יש עוד הרבה עבודה ולכן אני מצליח להעסיק את עצמי רוב היום. בכל מקרה רציתי לשאול את דעתכם חבריי היקרים בקשר לצבא... לאן אתם הולכים / מתכוונים ללכת? אוהב, כי כולנו משפחה, מנואל המש"צ בנשמה ממחוז חיפה!

ophirein

New member
מנואללללל חחחחח ממצב../images/Emo3.gif

גויבה בדם אתה תאמין לי
אני שמח בשבילך שתה עסוק, באמת....תאמין לי שמניסיון (בעיקר של השנה הקודמת)...כשמשעמם ויושבים בבית זה לא כיף
בעניין צבא - אני יחסית ילד - יש לי בקרוב זימונים למבדקים לצוות אויר, שאני צריך לדחות, כי יש טיול שנתי.... בעיקרון אני מעוניין במשהו סיירותי....יענו מדרך בקק"ל חחחחחח סתם....אמממ בעיקרון בגלל שאני לא רוצה להשאיר בבית אמא מודאגת, אז לא שייטת, אבל חשבתי בעיקרון על שלדג...נשמע אחלה מסלול.... אם לא משהו שם....הייתי הולך על שב"כ או מוסד, אבל זה כבר לא תלוי בי חחחחחח שיהיה לך המשך יום+שבוע+חודש+חיים מעניינים, מהנים ואתגריים חחחחח אופיר מהגויאבות (אם לא הבנת עד עכשיו
)

ניצניזם

New member
ברני?! :)

חח חתיך ארגנטינאי שלי מה שלומך!? :) (זאת ניצן מירושלים אם לא הבנת..........................) חחחחח.. כן כן.. אתמול היה לי צו ראשון... והאמת.. אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות.. - אני רוצה קרבי...- משומה כל מי שאני אומרת לו את זה מתחיל להתנפל עלי כל כך.... -ואולי האיזה צד הם צודקים... ככה אנילא יודעת עדין מה לעשות.... מה איתך? יש כיון? אוהבת המון המון המון- שניצ

אח שלי גיבור!

יאוי מנו אחי לצוות (סיון 1 נשמה אחת) מה שלומך פשוש? סחטן עליך שאתה עסוק! גם אנחנו מנסים להיות עסוקים לא מצליחים במיוחד אבל זה בשלבים! אז מה אח שלי? בצבא הינו כבר ביחד (עלק צבא) אתמול לי ולשניצ היה צו 1 אני חושבת על מדרית שדה (הדרכת חיר או הנדסה) אבל זה צבא אז לא מקבלים מה שרוצים אם אני יעשה שירות לאומי שהסיכוים רדודים אז אני רוצה הדרכת טיולים בצפון... אבל קודם שנה מכינה דתית! מה ככה איתך?!?

goola boola

New member
שלום

יש לי ידיד במחינה ביפו.. אני רוצה להיות בחובלים בינתיים זה בגדר חלום אבל מי יודע אולי יום אחד... ניצן וסיוון איך היה בצו? אגב צבא - חבר שלי מתגייס יום שני בבוקר לסטילים

גלי סיון ו אחת!

זה דבר שיכול לחרפן אותי הצו היה אחלה בחלה פרופיל 97 אני מקווה שהקבא תיהיה גבוה כי המשפטים הלכו לי קקה! קיצור בהצלחה דובשונית קטנה (= גיוס נעים דש מאיתנו

למעלה