אז מה שלומכם?? בוקר אור.......
T tofit New member 4/3/03 #3 היה נפלא... איך היתה המסיבה שלכם?? שמעתי שהיה אחלה... תיכף נתחיל כאן לשאול שאלות...
T tofit New member 4/3/03 #6 אוי אתה חייב לשמוע (לקרוא) קטע נכון שלפני שנסעתי דיברנו על פראנס גל והשיר אלה? אז באחד הימים שהייתי בליון, איך שאני פותחת את הרדיו שמים את השיר הזה. חייכתי לעצמי כמו מפגרת, בעלי לא ממש הבין על מה... בכלל יש להם יציאות אייטיז מוזרות.
אוי אתה חייב לשמוע (לקרוא) קטע נכון שלפני שנסעתי דיברנו על פראנס גל והשיר אלה? אז באחד הימים שהייתי בליון, איך שאני פותחת את הרדיו שמים את השיר הזה. חייכתי לעצמי כמו מפגרת, בעלי לא ממש הבין על מה... בכלל יש להם יציאות אייטיז מוזרות.
ש שמש27 New member 4/3/03 #5 ברוכה הבאה !!! ../images/Emo13.gif כמה הייתי רוצה שתבואי למסיבה הבאה - וגם אלאדין וטל-יה וסיסקו וכל החבר'ה המקסימים שכאן - אם אני בא מנהריה - אין לכם שום תירוץ !!!
ברוכה הבאה !!! ../images/Emo13.gif כמה הייתי רוצה שתבואי למסיבה הבאה - וגם אלאדין וטל-יה וסיסקו וכל החבר'ה המקסימים שכאן - אם אני בא מנהריה - אין לכם שום תירוץ !!!
T tofit New member 4/3/03 #7 זה נכון בעקרון אבל ביקור אצל הבעל דוחה מסיבות אייטיז. זה בגדר יהרג ובל יעבור (זה מה שאני זוכרת משעורי תושב"ע כיתה ז')
זה נכון בעקרון אבל ביקור אצל הבעל דוחה מסיבות אייטיז. זה בגדר יהרג ובל יעבור (זה מה שאני זוכרת משעורי תושב"ע כיתה ז')
S sysQo New member 4/3/03 #8 להגנתי הייתה לי סיבה מספיק טובה כמובן שהצטערתי שלא יכולתי להגיע אבל מול בריאות של אמא אין מה להשוות... פעם הבאה אני אשתדל להגיע (רק לא יום שישי הקרוב כי יש לי כבר תכניות אחרות עם פורום אחר )
להגנתי הייתה לי סיבה מספיק טובה כמובן שהצטערתי שלא יכולתי להגיע אבל מול בריאות של אמא אין מה להשוות... פעם הבאה אני אשתדל להגיע (רק לא יום שישי הקרוב כי יש לי כבר תכניות אחרות עם פורום אחר )
ש שמש27 New member 4/3/03 #9 יא בוגדן חמלינצקי... ../images/Emo46.gif איזה פורום ? ספר, ספר... (מה? בפורום "זיהוי שירים" עושים מפגש פורום ? הם שכרו את "טדי" ? )
יא בוגדן חמלינצקי... ../images/Emo46.gif איזה פורום ? ספר, ספר... (מה? בפורום "זיהוי שירים" עושים מפגש פורום ? הם שכרו את "טדי" ? )
S sysQo New member 4/3/03 #10 פורום סרטי DVD ../images/Emo163.gif עורכים הקרנה של מלחמת הכוכבים (כל 3 הסרטים הראשונים) וכל זה בבית (הקולנוע) של אחד החברים (אדיוויל הייתה גאה בי, אני שומע את the jet set עכשיו)
פורום סרטי DVD ../images/Emo163.gif עורכים הקרנה של מלחמת הכוכבים (כל 3 הסרטים הראשונים) וכל זה בבית (הקולנוע) של אחד החברים (אדיוויל הייתה גאה בי, אני שומע את the jet set עכשיו)