אז מה שלומכם????????

שמחה37

New member
אז מה שלומכם????????

כל פעם אני המומה מחדש ממידה 40 במכנסיים. אתמול קניתי לי בגדים לבנים להנחת התפילין של בני בכותל תדעו לכם שאמא של חתן בר מצווה מרגישה כמו כלה
יש כאלה מבצעים בקניונים שזה פשוט עוול לא לקנות (ובחיי שעברתי ממש גמילה לאחרונה) אבל עכשיו יש סיבה למסיבה. אז בין קניות הבשר והירקות והפירות לחגים מצאתי זמן גם לפנק את עצמי בהנאה לצבוע שיער, לקנות בגדים להנות מהשפע שהיקום שולח לנו. כל בוקר אני מברכת על הצעד הנפלא שעשיתי למען עצמי אבל האמת בחנויות בגדים אני מודה עוד יותר. משתפת את המוכרות בסיפור שלי וכל פעם מרגישה שאני נותנת תקווה לעוד משהו כי תמיד המוכרות לוקחות טלפון ומעבירות ללקוחות , למשפחה לחברים וזה כ"כ כיף ומרגש מחדש. ואם כבר אז תדעו שבאור יהודה יש קניון מקסים של עודפים, המחירים ממש מצחיקים ויש שםיחסית מגוון גדול של חנויות למידות גדולות. אז מי שבאמצע התהליך ובא לא לפנק את עצמו שווה. תודה שאתם כאן יום טוב שמחה

אופירA

New member
מנהל
אין לי בכלל בגדים ../images/Emo10.gif

כלומר יש לי המון בגדים, אבל כולם ישנים ומתפוררים ונמאסו (שהצרתי כבר 4 פעמים, בערך 8 ס"מ מכל צד...). אני לא מוצאת בגדים בחנויות. אני צריכה לחדש הרבה פריטים ליום חול, ולהחליף לחלוטין את כל הגרדרובה החגיגית. ואני לא מוצאת. פה ושם אני מוצאת איזה חולצה לחוד או חצאית לחוד, וקשה לי אח"כ להתאים זוגות בבית. אתמול קניתי חצאית פשוטה, והתברר שהיא לא מתאימה בכלל לצבעים שיש לי בבית. נראה אם יסכימו להחליף לי. היום קניתי חולצה פשוטה. אבל זה לא בדיוק מה שאני אוהבת. זה מה שיש. אין לי מושג איפה למצוא חגיגי. הייתי כבר בביאליק בר"ג. הייתי כבר בדרום תל אביב. ואפילו בירושלים. מבני ברק אני לחלוטין מיואשת. ההלבשה החרדית מזעזעת. קשה למצוא מכובד וצנוע כמו שאני מעוניינת. לתופרת אני לא מתקרבת (אחרי שזרקתי לריק הון תועפות במשך השנים. צריך לדעת לעבוד עם תופרת). להסתובב נון-סטופ ימים ולילות לא מתאים לי. אז אין.
.

וואו, הייתי חושבת שדווקא בירושלים תמצאי...

כל בנות הדודה וחברותיי תמיד מגיעות מרחבי הארץ לעיר הקודש כדי לחפש בגדים... חיפשת למשל בגאולה? בגדי יום חול לא הייתי ממליצה (אלא אם כן זה הסגנון שלך), אבל בגדים חגיגיים יש שם דווקא. צנועים ויפים וחלקם לא חרדיים בעליל.

אופירA

New member
מנהל
לא מכירה את ירושלים

במקום שאני לא מכירה אני לא מסתובבת שעות. בעיקר אם הוא רחוק מהבית שלי!!! ואיפה אלך לשירותים? ומאין אדע איפה התחבורה לחזור הביתה? ואם פתאום לא ארגיש טוב? אני צריכה להיות במקום מוכר. אתמול הייתי במקרה ברחוב יפו, כי קיבלתי כתובת מדויקת מסוימת עם תחבורה ישירה (ועם שירותים...). אני גם מסוגלת ללכת לאיבוד... כמו ילדה קטנה... לכן כשאני נוסעת לבד לירושלים אני אפילו לא "קופצת" לכותל.

אופירה היקרה, בבני ברק עיר הקודש יש

מגוון יוצא מגדר הרגיל של בגדים לכל טעם, כיס, אופי, סיגנון, עיצוב, מידת הדתיות וכו'. עכשיו שאת כבר רזה אין שום סיבה שבעולם שלא תמצאי את מבוקשך קל"ב. אני לא מבינה למה את לא מוצאת, הרי יש בבני ברק הרבה נשים מכובדות וצנועות. מכיוון שגם ניפטרת מבעיית האוהלים, יש שפע של אפשרויות. הייתי בחג בבית כנסת שבו התפללו 4000 (כן, לא טעות) נשים ונערות מאותו מגזר ועדה (יענו מאותה חסידות...) היו שם שפע של תלבושות שלא דמו זו לזו. רבות מהן יפות מאוד. שנסי מותניים וצאי למרעה.

אופירA

New member
מנהל
80% מה-4000 היו בגדי לייקרה...

רובם המכריע היו "חלק עליון" עם "חולצת בסיס"..... שאותי זה מחריד.... 20% האחרים היו בגדים ישנים או בגדים שהיא קיבלה מחו"ל (חסידות!), או בגדים שהיא תפרה אצל התופרת, או בגדים שהיא מצאה ב-3 החנויות היחידות בבני ברק שמוכרים מחוייט ומכובד ולא לייקרה (ובמקרה, גם לא לגזרה שלי ולטעם שלי
. והכל שחור לבן, ובגד אחד ורוד...). אם אני רוצה "חולצת בסיס" ארוכה מבד ולא מטריקו או מלייקרה, במבחר סביר, יש להשיג רק במכירה פרטית מהסוג שפתוח בין 14.00 ל-14.10... והמידע עליו מופיע רק במקרה, מפה לאוזן, אם הפה הנכון נפל על האוזן הנכונה... תשאלי את כל הנשים המכובדות והצנועות והרזות היכן הן קונות את ביגודן? הן יבכו לך בדיוק כמוני על חוסר ההיצע המשווע. אז הן מסתדרות, איכשהו. אין שפע אפשרויות.

מתוקתי, מילא אני שאני עדיין שמנה... אבל

בתי היפה החתיכה וחובבת האופנה שלבושה לעילא ולעילא ולא מחו"ל (לחסידות שלנו אין הרבה שגרירים בחו"ל...) ולא מתופרת ולא מחוייט ולא לייקרה ולא שחור ולבן, ממש לא יוצאת דופן בקרב עמה. אולי היא לבושה "גזעי" ויפהפה אבל יש עוד כמוה. גם אני, למרות משמני לא לבושה כמו יינטע בני ברקית ולא כמו מתנחלת זרוקה. אז יש... צריך רק למצוא. ואנחנו מוצאות בגדים במכירה שפתוחה ב-14.22 (פותחים בשבילנו במיוחד...)

וכן... אנחנו קונות גם בגולברי ובזארה

ובהוניגמן ובגולף ובקרייזי ליין ובמקימי וגם בבני ברק ומשלבות. יוצא יפה, תאמיני לי.

אופירA

New member
מנהל
על זארא כבר אמרו לי

איפה זה? יש גם אופנה מבוגרת? מה זה הוניגמן/גולף/קרייזי ליין/מקימי? יש כתובות בספר טלפונים? אני אחפש. מה הכוונה מכירה - את מתכוונת למכירות, ששם אתם מוצאות בגדים, או סתם הגבת בסרקזם על הציניות שלי? אני לא מסוגלת לקנות במכירות, רק בחנויות ברחוב. אני לא יכולה להתרוצץ ללא גבול. אני אכנס ל-3 החנויות הידועות. אם לא מצאתי אז לא מצאתי. בקיצור, יש לי בעיה רחבה, מעבר לבעיה שיש לבני ברק.

כל החנויות שהזכרתי הן רשתות שנמצאות

בעיקר בקניונים. קניון גבעתיים ואיילון לא נורא רחוקים ממך. כולן חוץ ממקימי וגולברי טובות בעיקר בחלק עליון. החצאיות שם קצרות מדי. במקימי וגולברי יש גם חצאיות יפות מאוד. עכשיו, עם בוא הסתיו, יש הרבה סריגים דקיקים ויפים שעם חצאית מתאימה את נותנת הופעה קלאסית ומעודנת. שרשרת תואמת משלימה את ההופעה. מכיוון שיש לך חלק עליון קטן ובאגן את יותר גדולה, סריגים הם דבר מאוד יפה שמושך תשומת לב לפלג הגוף העליון ומסיט את תשומת הלב מהירכיים. בסיבוב אחד בקניון איילון את יכולה להעלות הרבה בחכתך. אבל נדמה לי שקניית בגדים זו לא הפעילות החביבה עלייך. אולי זה שריד מימי האוהלים ואולי סתם זה לא "בראש" שלך. אם את מאלה שמתלבשים רק כדי לכסות את הגוף, כמו אלה שאוכלים רק כדי לחיות, כדאי שתתני למישהי לעשות זאת עבורך. אם יש לך חברה טובה שאוהבת לקנות בגדים, אפילו אם זה לא בשבילה, תני לה סרט מידה, חצאית צרה אחת שטובה עליך וחולצה אחת התואמת את מידתך, תני לה סכום מוקצב והיא תשמש הסטייליסטית שלך. נראה לך שכל הסלבריטיס קונים את בגדיהם בעצמם? ברור שלא. ובעניין המכירה, ברור שהגבתי לציניות שלך. פעמים רבות אני נעשית מראה שמשקפת את מי שאני מגיבה אליו. (מקווה שלא נפגעת).

אופירA

New member
מנהל
העיקר שלא תשלחי אותי למכירה ../images/Emo13.gif

טראומת קניית הבגדים אינה שריד מימי האוהלים, אלא מימי אמא שלי, שתקפה אותי ורבה איתי על כל דבר שהיה אני, כל ביטוי עצמי, כולל הטעם האישי שלי בבגדים, והפכה אותו לבעיה/קטסטרופה/שליליות מהותית. בגיל 14 פתרתי את הבעיה, ע"י שהרווחתי כסף וקניתי לעצמי בגדים, בשוק הכרמל. אני לא נפטרת מהרעל הזה. הוא כמו סרטן בנשמה. כל הזמן אין לי כוח להיות אני, ופחד מפני מי שאני, והמון צער מכל ההשלכות של זה. הלכתי לטיפול בתת מודע, וירקתי כל כך הרבה רעל, שחבל על המאמצים של איראן לייצר פצצת אטום. הכעס שצבור בי יכול לחסל את כל העולם כולו. אם אני אצליח להוציא את כולו - נראה לי רק אני אישאר בעולם, לבד
.

שמחה37

New member
אופירה ראיתי בקניון באור יהודה

חנות עודפים של לורד קיטש וראיתי הרבה בנות מהמגזר החרדי קונות שם. אם בא לך לבקר שם שווה. שמחה

WiKi

New member
זוכרת את ה 44 מגולדברי?

מתחיל להיות לי מרווח בו. שזה מאוד מפתיע יחסית לעובדה שהמשקל שלי לא זז כמעט בחודש האחרון (אני גם לפני מחזור ובד"כ יורדת בשבוע שאמא טבע באה לבקר, אז אולי שבוע הבא, אם הפחמימות באיטליה לא יפריעו). תכל'ס אם אומרים ש 4 קילו = מידת מכנסיים, זה אומר שעוד 7-8 קילו גג אני נכנסת בלי בעיה ל 40 וזה נראה לי הזוי לגמרי. לבשתי מידה 40 אולי בגיל 11.

WiKi

New member
בוודאי, אני בדרך לשם ובגדול

זה ייקח לי זמן, המון זמן, כנראה הרבה יותר ממה שאני רוצה. אבל אני כבר רואה את האור שבקצה המנהרה ואני רצה אליו, תרתי משמע, בחיוך ענקי. (אני קצת מהיי מהעובדה שאחרי שעה של אימון כח במכון רצתי 2 ק"מ על ההליכון והיה לי כח להמשיך עוד והפסקתי רק כדי לא להעמיס וכי מחר אני מתכננת לנסות 3 ק"מ
).

WiKi

New member
יום אחד אני אעביר לך יום ספורט ותראי שזה כיף

למעלה