אז מה שלומכם?

אז מה שלומכם?

הרבה זמן שלא כתבתי פה ולא יצא לי להגיב... אני עסוק מעל הראש וממש הצטערתי שלא באתי למסיבה של האגודה. לא נורא פעם הבאה. אני נורא מתגעגע לכולכם, לא היה לי המון זמן מחשב מממ השבוע האחרון היה לי מאד כייף ומאותו צד גם מאד קשה. אז נגמר השבוע, ואני נורא רוצה שתספרו לי מה היה הדבר הכי כייף השבוע והכי לא. וגם על הדרך ספרו לי מה חדש פה, אם יש זוגות וכ'ו, וכל החדשים שאני לא מכיר ולא מכירים אותי תגידו שלום :) אני זיו בכל מקרה, ואוהב את כולללכם מאד. שבת שלום!

טוב אפשר להגיד שהפסדת המון המון

בריטני בריטני בריטני בריטני בריטני כשלא היית פה... מצער........=) 3>>> תמונה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד יפה שמשקפת ומראה את כל היופי לאורך השנים בטקסי פרסי המוזיקה העולמיים 3>>

יפה שלי! בעל שלי! ../images/Emo23.gif

משו טוב... עשיתי קעקוע חדש! ביום רביעי... ולפני חודש ככה עגיל בציצי [שאני לא זוכרת אם אתה יודע עליו] משו לא טוב... שמשה שכנע אותי להביא מישו אלי הבית [שאמור להיות חבר של כולם כזה.. והוא בעצם לא חבר של אפחד!] וזה הרס לי את הערב וחלק מהמסיבה... סתם ילד מגעיל ופלצפן, וסנוב, ואגואיסט, וצומי, ונדבק, וטמבל, וילדותי... קיצור הכל! אבל שאני אתן לילד כזה להרוס לי משו?! בכלל לא. זה היה מצחיק לברוח ממנו ולהסתתר ממנו עם משה ויותם השחור! עשינו ממנו ממש בדיחה! איך איתך, מה חדש אצלך?

חחחחח

את ומוזס... ממש ''חיים שכאלה''. על העגיל בציצי אני יודע נו עשית אותו ביום של המפגש ההוא ההוא מזמן. ותתחדשי על הקעקוע. ותגידי למשה שלא יפה להזמין זיון לבית של מישהו אחר! אני בסדר! שנת שירות חח

אבל אני לוקחת את הבנאדם הזה כבדיחה,

ככה שזה טוב מבחינתי

למעלה