אז מה שלומכם אנשים?

אז מה שלומכם אנשים?

בס"ד ת'כלס שבוע מוזר עבר לפי דעתי... סדאם חוסיין נתלה... שזה טוב לפחות לפי דעתי ואני בטוח שמיליארדים של אנשים יסכימו איתי. כל המדינה הזו בחקירות מבוקר עד ערב, אם זה הצבא בפרשת לבנון אם זה רשויות המס, אם זה מנכלי"ת משרד ראש הממשלה הזו או לא זוכר מה התפקיד שלה, ואם זה הבחור הרוסי ההוא מקצרין שעדיין מתעקשים שהוא הרוצח למרות שכבר די ברור כנראה שהוא לא.... מה קורה למדינה שלנו? עד לאן ולאיפה?

ליאור

אחרי ההספד אז אני חייב להגיב... (חחחח קשה לי לעזוב, מה לעשות...) אני לא כלכך מתעדכן במה שקורה בארץ. אבל לפי מה שאני הבנתי הוא כבר הודה שזה הוא, לא? ודווקא בתליית סדאם כן הייתי מעודכן! ראיתי בוידאו בפלאפון.....

רוני13

New member
המשטרה לחצה עליו...

אני די בטוח שזה נערים-כי פשוט מתעלמים מעדות של ילדה/נערה אחת שאמרה שהיא רצתה להיכנס לשירותים ושהיא באה להיכנס היא שמעה קול של נער אומר לה שתפוס-והיא הלכה.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

היום אני וחברה שלי כתבנו על זה שיר, (ז"א, אני חיברתי והכתבתי לה, והיא עשתה רישום.) והלחנו אותו עם הצלצולים מהפלאפון שלי... אולי בהזדמנות אני יעלה אותו לאתר...

חכה חכה עוד יהיו דברים גרועים...

ושכחת את התחקיר של עובדה על הפשע בענף הדוגמנות! זה מאוד חשוב ..עניינים ברומו של עולם!

היה אחלההה

מה שלומך? אירוע הפתיחה של הועידה העולמית היה בנהריה אתמול.. והיה כלכך שולט!!! אני אספר בזדמנות, כי עכשיו אני חייבת לטוס (אנונחו נוסעים לשבת..) שבת שלום לכווווולם!

למעלה