WASTELANDS 2 נתקלתי בקניבלים
- (חוסלו), אני חייב לציין
שככל שמתקדמים רמת הטאקטיקה שנדרשת גדלה (עדיין לא כמו בXCOM אבל יותר לטובה) וגם אם רק בשביל לגרום ל 3 ה"נלווים" שלי (COMPANIONS) לשרוד את הקרבות, זה פשוט לא הגיוני שממוצא החיים הוא 300~ ולהם יש רק 50-90~ חיים, שלא לדבר על זה שהם מסתערים בלי שום שליטה עליהם
והורסים כל תכנון קרב שאתה עושה...תכננת להוביל את האוייב לאמבוש? לא...ה"חבר" שלך הסתע עליו ועכשיו אתה צריך להסתער בתקווה שצומת הלב תעבור אליך שלא חס וחלילה הוא יקבל מכה שתיים ו...יתפוצץ! וכמה נזק הוא עושה? 0-15!
מה גם שאם משחקים את המשחק בצורה שהיוצרים כיוונו אליה (כל דמות עם התמחות נשק שונה) נראה לי שיתווסף עוד רמת קושי (כמו למשל הכרח לנוע עם רובה צייד, לאגף ולנסות לצבור מספר אויבים בטווח הירי), אבל אם בוחרים רק צלפים/רובה סער אין הרבה מה לעשות... אז לשחקנים שמעונינים אתגר או לפחות שילוב סגנון משחק יותר אקטיבי היתי ממליץ
לא ללכת על בילד אידיאלי (כמו שהלכתי אני) ולתת התמחות שונה לכל חייל (SMG לא רעים כלל, וגם הרובי צייד עם ניהול נכון נראים טוב, אקדחים על שחקן עם הרבה AP עושים נזק מטורף 3-4 יריות בסיבוב...)
הם חיבים לאזן את עניין הנללוים, או לתת אפשרויות שליטה בסיסיות עליהם כמו תקיפה מרחוק/קרוב, רמת אגראסביות אפילו רק אופציה להשאיר אותם בבסיס...או לסדר עליית דרגה שיתאזנו עם האויבים (שיפור חיים, עשיית נזק וכד')
והמשכנו עוד משימה ב SNIPER ELITE V2 משחק כיפי ביחוד כשניתן לשחק את העלילה עם חבר