ארקהאם אוריג'נס!
בנתיים- זה פשוט מעולה!
הגעתי כבר ל-18% בערך, אבל אני לא באמת מתייחס לזה כאל מדד התקדמות בסיפור, מכיוון שהמשחק סופר גם את המשימות צד ולא רק את הסיפור עצמו.
קצת עצוב לי לשמוע על הרבה אנשים שנתקלים בהמון באגים מעצבנים, ואני מקווה שאני אישית לא אתקל בהם גם, אבל אני מניח שזה יתוקן בקרוב כי המפתחים מודעים לזה.
הסיפור מפתיע, האמת. הטריילר חשף רק את ההתחלה שלו, מסתבר, והשאיר לנו כמה חלקים טובים לגלות בעצמנו.
הג'וקר מטורף, אני חושב שאפילו יותר מטורף מזה של ארקהאם אסיילום! זה ממש כיף לראות שמשקיעים בדמות כזאת
מבחינת המשחקיות עצמה, מי שמשחק בטח ישים לב שאין את האפשרות להגיע עם ה-Grapnel gun לכל בניין במשחק כמו שיכולנו ב'ארקהאם סיטי'. זה אולי קטנוני, אבל זה לפעמים מביא אותי למצב במשחק שאין לי לאן לירות גראפנל ואני צריך להמשיך עם Dive לעוד קצת זמן.
שוב, אולי קצת קטנוני אבל זה טיפה מציק אחרי שהתרגלתי לחופשיות המוחלטת שהייתה בארקהאם סיטי...
ושבוע שעבר סיימתי גם את מאס אפקט 3, שהיה מדהים! קצת התבאסתי מהסוף שנתנו לנו לבחור, אבל זה מה יש. לדעתי זה סוף ראוי לסאגה כזו, גם אם הוא לא מצא חן בעיניי.
כבר הספקתי להתחיל מחדש את המשחק השני, והפעם עם קלאס אחר לדמות, ומשתדל לעשות בחירות של Renegade, ולא של פראגון.
בנתיים זה עובד טוב.
[והנה לכם סקרינשוט מהמשחק, באדיבות סטים, ככה סתם בשביל הכיף]