אז... מה שיחקתם שבוע שעבר?

Ihavenonick

New member
אז... מה שיחקתם שבוע שעבר?

אני התחלתי לשחק בבטמן מקורות... (כבר התקדמתי ל-9%)
סיפור טוב, הכל מאוד מוכר, קרבות בוסים עשויים טוב... מה עוד אפשר להגיד?

קרנפול

New member
התקדמתי ב-Assassin's Creed 2

והגעתי לונציה .
המשכתי גם Mafia 2, אהבתי את העיצוב של המשחק ברוח התקופה אבל לא את המשחקיות והעלילה.
והתחלתי את "המקור של בטמן" מחדש-Batman: Arkham Asylum (אחרי שהשמירה נמחקה בגלל המעבר לsteam)
פשוט להיזכר מחדש למה אהבתי אותו כל-כך.

shemerkuz

New member
עם הראש קצת למטה... עדיין משחק ב Eador

כבר עברתי את ה- 300 שעות משחק, אבל אני רואה את הסוף!
לא אמור לקחת עוד יותר מחודש בערך...

Guid

New member
ארקהאם אוריג'נס!

בנתיים- זה פשוט מעולה!
הגעתי כבר ל-18% בערך, אבל אני לא באמת מתייחס לזה כאל מדד התקדמות בסיפור, מכיוון שהמשחק סופר גם את המשימות צד ולא רק את הסיפור עצמו.
קצת עצוב לי לשמוע על הרבה אנשים שנתקלים בהמון באגים מעצבנים, ואני מקווה שאני אישית לא אתקל בהם גם, אבל אני מניח שזה יתוקן בקרוב כי המפתחים מודעים לזה.
הסיפור מפתיע, האמת. הטריילר חשף רק את ההתחלה שלו, מסתבר, והשאיר לנו כמה חלקים טובים לגלות בעצמנו.
הג'וקר מטורף, אני חושב שאפילו יותר מטורף מזה של ארקהאם אסיילום! זה ממש כיף לראות שמשקיעים בדמות כזאת :)

מבחינת המשחקיות עצמה, מי שמשחק בטח ישים לב שאין את האפשרות להגיע עם ה-Grapnel gun לכל בניין במשחק כמו שיכולנו ב'ארקהאם סיטי'. זה אולי קטנוני, אבל זה לפעמים מביא אותי למצב במשחק שאין לי לאן לירות גראפנל ואני צריך להמשיך עם Dive לעוד קצת זמן.
שוב, אולי קצת קטנוני אבל זה טיפה מציק אחרי שהתרגלתי לחופשיות המוחלטת שהייתה בארקהאם סיטי...

ושבוע שעבר סיימתי גם את מאס אפקט 3, שהיה מדהים! קצת התבאסתי מהסוף שנתנו לנו לבחור, אבל זה מה יש. לדעתי זה סוף ראוי לסאגה כזו, גם אם הוא לא מצא חן בעיניי.
כבר הספקתי להתחיל מחדש את המשחק השני, והפעם עם קלאס אחר לדמות, ומשתדל לעשות בחירות של Renegade, ולא של פראגון.
בנתיים זה עובד טוב.

[והנה לכם סקרינשוט מהמשחק, באדיבות סטים, ככה סתם בשביל הכיף]

Ihavenonick

New member
כבר נתקלתי בשני באגים

שמנעו ממני להתקדם...
נראה לי שיש שם בעיה של הפעלת אירועים או משהו כזה.

גם אותי קצת עצבן הקטע עם זה שאי אפשר לירות את ה-Grapnel Gun לכל מקום... אבל אפשר להתמודד (גם יש מעבר מהיר במפה בכל מקרה)

Guid

New member
המעבר המהיר עוזר,

רק שכשניסיתי לפתוח מגדל תקשורת אחד, זה לא ממש עבד לי אז התייאשתי מהרעיון.

בכל מקרה, נתתי פוש היום וסיימתי את הסיפור של המשחק.
היה מעולה. פשוט מעולה.

ההתקדמות שלי במשחק היא 25% אגב, אז למרות שהסיפור הסתיים- יש עוד הרבה מה לעשות

(ועכשיו אני אתחיל לעבוד על המגדלי תקשורת האלה!)

Wolfinix

New member
סימתי את MIRROR EDGE משחק מעולה

(אבל קצר) לקח לי קצת זמן להתרגל אליו אבל אחרי שמתרגלים הכל זורם!

וסימתי את MEDAL OFF HONOR למרות שהוא ישן עדיין משחק שמאוד נהניתי ממנו, SHOOTER טוב עם חיבור בין המשימות וגיוון שאפילו מתחרה בCALL OF DUTY לפעמים

סיימתי גם את ALAN AWAKE ואת ההרחבה שלו, הראשון ממש סחף אותי, עלילה מושקעת, אוירה מותחת, ומכניקת משחק נוחה, השני ובכן...פחות דיבר אלי, העלילה שם היא משנית (ובקושי מחוברת), והמשחקיות טיפה יותר קלילה יותר משימות שחוזרות על עצמן.

התחלתי קצת את CIV 5 ועצרתי כי כנראה אשחק אותו עם חבר טוב.

ועכשיו אני ב KING ARTHUR COLLECTION, משחק RTS עם אלמנטים של RPG ובהתחשב בעובדה שהרבה מאוד זמן שלא נגעתי בסוג הזה, אני מאוד נהנה (למרות שיש קרבות שאני פשוט לא מצליח לעשות, בHARD לפעמים שולחים אותך לקווסט שאין לך שום סיכוי להשלים אותו עם הכוחות שכרגע פתוחים לך...וזה קצת מתסכל...)

golan2072

New member
Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

אחחחח... המשחק הזה כזה טוב! התגעגעתי. על מקסימום גרפיקה, כמובן.

eladelh2

New member
שום דבר

הייתי 6 ימים בפראג עם האישה והילדה
היה אחלה :)

למעלה