אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
MASS EFFECT 3

ממש בסוף המשחק. לכשאסיים אתחיל את Dragon Age: Origins.

golan2072

New member
סיימתי!

זהו! סיימתי את Mass Effect 3! בכיתי בסוף...
&nbsp
הלילה מתחיל את Dragon Age: Origins, ככל הנראה כמכשף התקפי! באיזה תחומי לחש (לא זוכר את הטרמינולוגיה, לא שיחקתי בזה שנתיים) כדאי להתמקד?

Wolfinix

New member
זו שאלה מעניינת, יש כמה ערוצים ללכת אתם אישית אני הולך

על הערוץ זה:

Telekinesis < Spirit (בשבילForce Field - הגנה, ו Crushing Prison -התקפה שהם מעולים גם לנזק, גם לשליטה על קהל וגם להגן על הדמויות שלך בעת הצורך ואפשר לשלב אותם תנסה
)

Primal > כולם טובים ויש הרבה אסטראטגיות, אני בדרך כלל ממקסם את כולם אבל מתחיל עם אש וקרח בשביל קסמי ההתקפה האזורים שלהם ואח"כ עם החשמל (אותה הסיבה) ובסוף אדמה.

זה נותן לך בסופו של דבר 6 קסמים אזורים (2 מאש, 1 מקרח, 2 מחשמל ו1 מאדמה).

אדמה גם יעיל לשליטה על קהל עם Petrify ובשילוב עם Stonefist בכלל אפשר לנתץ אויבים שהפכת לאבן (לא את כולם ולא תמיד) ותמיד טוב ההגנה שנותן Rock Armor.

את השאר אני שם בCreation ובהתמחויות (כשהן נפתחות).

גם פה יש מספר ערוציםאני בדרך כלל הולך על Healing אבל גם Glyphs,ו Summoning יעיל ביחוד Grease בשילוב קסם אש כמו Fireball או Inferno.

בקיצור אתה צריך להחליט לאיזה כיוון אתה הולך וכמובן איזו התמחות אתה הולך לקחת אח"כ וגם אם אתה הולך להשתמש בקסמים אפלים (אני אישית לא לקחתי אותם אבל גם שם יש מספר נתיבים).

עוד מידע על קסמים והתמחויות (ואל תפחד לשלב)

http://dragonage.wikia.com/wiki/Spells_(Origins)

golan2072

New member
תודה רבה!

ואם אני מבין נכון כדאי להשקיע ב-Magic וב-Willpower במידה שווה בערך, מה שכן להעלות את ה-Cunning עד לרמה שמאפשרת לי לרכוש את מיומנות ה-Coercion במלואה.
&nbsp
בינתיים התחלתי מכשף (גבר) בן-אנוש, השקעתי כמובן ב-Magic וב-Willpower, לקחתי Primal אש וקרח ומיומנות ב-Coercion. יש לי כמה חפצים שנובעים מזה שבעבר שיחקתי את ההרחבות, ובפרט גלימה מעולה להתחלה ושני Tomes שאחד נתן לי כמה נקודות תכונה והשני עוד שלב מיומנות שהשקעתי גם כן ב-Coercion.

Wolfinix

New member
ברוב המשחקים אתה צודק, בנוגע לMAGIC ו WILLPOWER אבל פה זה

&nbsp
קצת שונה, שיקויי מאנה מאוד שכיחים במשחק (אתה גם יכול ליצור אותן בעצמך) ויותר נכון פשוט לחדש מאנה עם שיקוי מאשר לשאוף ל"בנק מאנה" גדול.
&nbsp
ובנוסף תמצא הרבה חפצים עם חידוש קצב מאנה - שזה יעזור המון

&nbsp
אני בדרך כלל עשיתי 2 MAGIC ו1 WILL עד שהגעתי ל30 WILLPOWER ומשם רק MAGIC.
&nbsp
צודק בנוגע לCUNNING (ממליץ לא לשכוח את הCOMBAT TACTICS אלא אם אתה מתכוון תמיד לשלוט בMAGE ולא לגעת בשאר).
&nbsp
ויש עוד הרבה TOMES תצתרך לחסוך הרבה בשבילם (יש דרך שלוקחת קצת זמן אבל מאפשרת לך להרוויח כסף והיא יצירת השיקויים של המנה האחרונים Potent Lyrium ומכירתם, קח בחשבון שלוקח הרבה זמן הסיבוב בשביל להשיג את הרכיבים... יש גם דרכים אחרות אבל הם כבר רמאויות וגליטצים מלאים
).

Wolfinix

New member
ממש מעט בורדרלנדס 2 עם חברים

&nbsp
וקצת ספידרמן 2 (סוף סוף הצלחתי עם משימות האש...) כרגע שוקל אם לפתוח את כל החליפות או לא (המון זמן..)

קרנפול

New member
trine 3

אחרי שמתרגלים לבעיות- נשאר משחק מאוד קסום,ממש כמו בקודמים...

בחירה מעצבנת של המפתחים - זה לנעול את השלבים עד שמשיגים מספר מסויים של דבר שצריך לאסוף לאורך כל המשחק,ז"א:
חייבים לעשות שלבי בונוס כדי להמשיך בעלילה, שזה די מעצבן.
עכשיו אני שני פרקים לפני הסוף ( משחק קצר)- אבל אני צריך עוד כמה שלבים מישניים כדי להמשיך.

dankner

New member
STALKER : Shadow of Chernobyl

שנים שאני שומע על המשחק הזה כאחד מאבני הדרך של עולם המשחקים....
בעזרתו של מנהל הקבוצה התקנתי 2 מודים: לתיקון הבאגים ולשדרוג טקסטורות המשחק (וזהו - היה חשוב לי שלא לשנות את חוקי המשחק ולקבל את החוויה המקורית שרובכם התנסתם בה)
אני ממש נהנה מהמשחק הזה.
מי שלא שיחק ורוצה - אני השגתי את שלושת משחקי הסדרה בטיפה פחות מ 10$ ב G2A

golan2072

New member
בין המשחקים הטובים ביותר אי פעם

a no... cheeki breeki i v damke!*
&nbsp
* זה מה שהבנדיטים אומרים, בעיקר כשהם תוקפים ממארב, תרגום חופשי מאוד לפי מה שקראתי זה: "הופה! אחת-שתיים ושח-מט!"

למעלה