כן הוא דומה להם, אבל גם קצת שונה מהם
המכאניקה הבסיסית דומה, צריך לשרך רגלים בשביל למצוא הכשרות לסקילים שלך (אני פחות אוהב סגנון כזה...) וחבל כלומר בעיני סתם מאריך ומעכב.
הCLASES מוגבלים לפי הגזעים, שאישית אני מעדיף שהם יהיו פתוחים לכולם (מה רק בן אנוש יכול להיות פאלדין? או קוסם חופשי? רק גמד יכול להיות מגונן? וכן הלאה) וכך גם הסקילים מוגבלים לפי הCLASS ,לכל CLASS יש קווסט התמחות משלו ולכל גזע יש אזור במפה שנפתח רק אם יש לך אותו (אני למשל שיחקתי עם 2 בני אנוש ו2 אלפים, כך שהיה נעול לי האזורים של האורקים והגמדים)
יש לו גראפקיה טובה וחבל שהם לא התאימו את המשחק מבחינת האינטראקטיביות לגראפיקה (עולם בתלת מימד וכמעט ואין אופציות לאינטראקציה) ויש לו לאגים בנקודות שונות של המפה (בעיקר לייד נקודות השתגרות, ומעבר של המפה).
יש נעילת קרב שהיא קצת מעצבנת (אי אפשר לירות חצים בנסיגה) כלומר ברגע שעשית פעולה עם אחד מהקבוצה אתה נעול במקום.
הריליקים הם מאוד מוכוונים לפי יכולות, אני השתמשתי ב 40% בערך וגם זה רק בגלל שרכשתי (עם נקודות UPLAY) את ה 4 רליקים ההתחלתיים, בסוף המשחק היה לי שורה וחצי של רליקים שלא יכולתי להשתמש בהם (מגנים, פגיון, קשתות)
עלילה נחמדה+, חידות נחמדות, אם מנסים להשלים הכל (כמו למשל להגיע לרמה 40) הוא דיי חוזר על עצמו, ממליץ להנות ממנו ולא לנסות להשלים הכל..
בסה"כ משחק טוב ומהנה