אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
סיימתי בשעה טובה את MASS EFFECT!

עכשיו בתחילת ההמשכון, שהוא יותר מהנה ומרגש ממה שזכרתי, ההתחלה שלו מרגישה כמו פרק טוב של בבילון 5.

Wolfinix

New member
עכשיו גרמת לי לרצות לראות את

בבילון שוב :-S
&nbsp
סדרה מעולה!

golan2072

New member
ממשיך להיות מהנה עד מאוד. הכי טוב בסדרה

סוף סוף יש לי "מוזה" לשחק בניגוד לדירה הקודמת. משנה מקום = משנה מזל. אז אני משחק כשעתיים בלילה בניגוד לשעה פעם בכמה ימים כמו בעבר.

לדעתי MASS EFFECT 2 הוא הכי טוב בכל הסדרה בכלליות, עם הייקום הכי מעניין ושילוב של משימות צד מגניבות, מערכת קרבות טובה בהרבה מזו של המשחק הקודם (אם כי לא טובה כמו זו של השלישי) ודמויות סופר-מגניבות.

בעיקרון לדעתי החלוקה היא:

המשחק הראשון נהנה מהעלילה הראשית הכי טובה ו"מהודקת" בטרילוגיה מבחינת מבנה, הפתעות ו-PACING. אבל מצד שני פיתוח הדמויות בו לא טוב כמו במשחק הבא והממשק קצת "חורק" ולא מהוקצע וכך גם מערכת הקרבות (והלוקיישנים מאוד חזרתיים).

המשחק השני נהנה מעלילה טובה, אם כי העלילה הראשית בנויה פחות טוב מבמשחק הקודם. מערכת הקרבות והממשק שופרו מאוד. ה"שוס" כאן הוא הדמויות המרובות שזוכות לפיתוח משמעותי וריבוי משימות-הצד המגניבות, כמו גם האווירה הקרימינאלית של המשחק שמרגיש כאילו הוא לקוח משילוב של פיירפליי, החלקים של האן סולו במלחמת הכוכבים והמקומות\האנשים ה"נקיים" פחות בבבילון 5.

המשחק השלישי הכי מהוקצע מבחינת ממשק ומערכת קרב, שפשוט מעולים ונהנו מניסיון של שנים של המפתחים בשני המשחקים הקודמים, וכמובן גרפיקה מושלמת. העלילה שלו אפית ודיי מגניבה אבל בעיקר עסוקה ב"סגירת קצוות" מהמשחקים הוקדמים. הבעיה היא שהעלילה האפית תופסת את המקום הראשון וכל השאר נדחק לשוליים - פיתוח דמויות (מעבר לאלו שמעורבות ישירות בעלילה הראשית) ועלילות-צד, כמו גם חקר היקום שפושט מאוד. הסיום גם דיי פושר על גבול הקלוקל (לפני ה-DLC החינמי שמתקן את הסיום, הוא היה פשוט מזעזע). מה שמציל את המצב הם ה-DLC המשובחים מאוד (חוץ מ-FROM THE ASHES שמרגיש כמו סחיטת כסף מצד המפתחים) - ובייחוד LEVIATHAN ו-CITADEL שהם פשוט מעולים (ו-OMEGA שהוא נחמד בהחלט).

Wolfinix

New member
סיימתי את MIGHT AND MAGIC X אמנם לא ב 100% אבל ב95%

&nbsp
פשוט זה כבר התחיל לחזור על עצמו...אז התיאשתי יש 2 מבוכים אופציונאלים שלא נכנסתי אליהם וחצי מבוך של העלילה שהזדרזתי לכיוון הסוף שלו מבלי לחקור אותו ב 100%
&nbsp
חוץ מזה נראה לי שכיסיתי הכל

&nbsp
אחלה משחק בגדול, ממליץ בחום למי שאוהב סגנון כזה.

Wolfinix

New member
כן הוא דומה להם, אבל גם קצת שונה מהם

המכאניקה הבסיסית דומה, צריך לשרך רגלים בשביל למצוא הכשרות לסקילים שלך (אני פחות אוהב סגנון כזה...) וחבל כלומר בעיני סתם מאריך ומעכב.

הCLASES מוגבלים לפי הגזעים, שאישית אני מעדיף שהם יהיו פתוחים לכולם (מה רק בן אנוש יכול להיות פאלדין? או קוסם חופשי? רק גמד יכול להיות מגונן? וכן הלאה) וכך גם הסקילים מוגבלים לפי הCLASS ,לכל CLASS יש קווסט התמחות משלו ולכל גזע יש אזור במפה שנפתח רק אם יש לך אותו (אני למשל שיחקתי עם 2 בני אנוש ו2 אלפים, כך שהיה נעול לי האזורים של האורקים והגמדים)

יש לו גראפקיה טובה וחבל שהם לא התאימו את המשחק מבחינת האינטראקטיביות לגראפיקה (עולם בתלת מימד וכמעט ואין אופציות לאינטראקציה) ויש לו לאגים בנקודות שונות של המפה (בעיקר לייד נקודות השתגרות, ומעבר של המפה).

יש נעילת קרב שהיא קצת מעצבנת (אי אפשר לירות חצים בנסיגה) כלומר ברגע שעשית פעולה עם אחד מהקבוצה אתה נעול במקום.

הריליקים הם מאוד מוכוונים לפי יכולות, אני השתמשתי ב 40% בערך וגם זה רק בגלל שרכשתי (עם נקודות UPLAY) את ה 4 רליקים ההתחלתיים, בסוף המשחק היה לי שורה וחצי של רליקים שלא יכולתי להשתמש בהם (מגנים, פגיון, קשתות)

עלילה נחמדה+, חידות נחמדות, אם מנסים להשלים הכל (כמו למשל להגיע לרמה 40) הוא דיי חוזר על עצמו, ממליץ להנות ממנו ולא לנסות להשלים הכל..

בסה"כ משחק טוב ומהנה

קרנפול

New member
Beyond Good & Evil

משחק טוב מאוד, כבר על ההתחלה קרב- בוס.
שיחקתי גם Abyss Odyssey שחבר נתן לי במתנה,לבנתיים מת המון,והמקשים לא כל כך מגיבים כמו שצריך-אולי אני צריך לשחק עם קונטרולר

sky121

New member
עכשיו אני

The Binding of Isaac: Afterbirth. זהו ה-DLC של המשחק The Binding of Isaac: Rebirth. הם השיקו את ה-DLC בליל כל הקדושים. ההרחבה מוסיפה המון תוכן למשחק. מאוד מומלץ.

Batman: Arkham Knight. שחקתי מעט מאוד עד עכשיו. אני מבין שהם ניסו לעשות משהו שונה עם הסדרה, לתת לבאטמן עוד משתנה שיאפשר לא להלחם ברעים. אך משהו בביצוע לא עובד כמו שצריך. כאילו הם סיבכו את הפורמולה שעבדה ב-Batman: Arkham City. כאמור אני רק בההתחלה של המשחק, נראה איך העלילה והקווסטים הצדדיים.

קרנפול

New member
Batman: Arkham Knight על המחשב?

אם כן- אז איך זה רץ לך?
The Binding of Isaac לא התחברתי כל כך למשחק המקורי, אבל הבנתי שהם שינו כמה דברים מאז, אולי אני אנסה את זה בהמשך..

sky121

New member
בינתיים..

הכל בסדר במשחק של באטמן. המשחק נשאר יציב על 60 FPS רוב הזמן. יש כמה אופציות של nvidia שהן מכובות, כמו אפקט של עשן וערפל שדורש כוח רב מהכרטיס מסך.

המשחק של אייזק, אם לא אהבת את המקורי, ספק אם תאהב אותו עכשיו. אני אציין שהמשחק החדש אינו מבוסס פלאש כמו המקורי, ויש בו כעת כמות גדולה של תוכן.
לנוכח החפצים הרבים שיש במשחק, יש כמעט אינסוף קומבינציות בה אתה יכול להתקדם במשחק. יש שלבים שנפתחים רק אחרי שאתה גובר על בוסים מסוימים. ה-Replay Value של המשחק הוא מאוד גבוה.

קרנפול

New member
המשחק חזר לווישליסט שלי

עכשיו נחכה למבצע טוב עליו...
The Binding of Isaac- נחכה לאיזה באנדל...

למעלה