אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
קצת MASS EFFECT

אם כי לא הרבה עקב אירועי החגים ותהליך מעבר הדירה ליבנה.
&nbsp
אבל רכשתי מקלדת, עכבר, רמקולים, אוזניות ומייצב-מתח חדשים למחשב שמחכים לי בדירה החדשה, בייחוד הרמקולים והאוזניות עדיפים על הקיימים מבחינת איכות...

Wolfinix

New member
בשעה טובה על שני המאורעות

&nbsp
מקווה שתהנה גם מהרכישות וגם מהדירה החדשה

קרנפול

New member
ממש קצת בבטא של RAINBOW SIX SIAGE

מסקנה: אני גרוע בזה,

ואיך אפשר בלי Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
התאהבתי במשחק הזה,הוא כל כך פשוט שזה ממכר..

Wolfinix

New member
נגמרה הבטא שלו

&nbsp
ואל תדאג משתפרים, גם אני די גרוע בו

&nbsp

Wolfinix

New member
סיימתי את SHADOWRUN DRAGONFALL בהחלט שווה

&nbsp
ואם הם היו מוסיפים לו גם קריינות לטקסט אז בכלל...
&nbsp
דיי הרבה בבטא של RAINBOW SIX SIEGE לפי מה שטעמתי הוא הולך להיות לא רע בכלל, אני רק מקווה שהמחיר שלו ירד למחיר נורמאלי בקרוב (שלו ושל FALLOUT 4, ושל DRAGON AGE IQ ושל XCOM 2 שעדיין לא יצא...)
&nbsp
סיימתי גם את HOW TO SURVIVE משחק נחמד מאוד, למרות שנראה לי שיהיה יותר כיפי אתו עם חבר ולא לבד, אז אם יש לכם אותו תמצאו מישהו לשחק אתו בו...
&nbsp
וקצת ב GHOST RECON FUTURE SOLDIER עם חבר, אנחנו תקועים במשימה ה3 נראה לי, עם מסוק של האוייב, טוב לא בדיוק תקועים...אנחנו פשוט מתעקשים לנסות להפיל אותו

&nbsp
וגם ממש קצת בSURVIVER SQUAD, אני לא יודע אבל המשחק דיי חוזר על עצמו אחרי כמה משימות אז נטשתי, אולי אחזור אליו מאוחר יותר אולי פשוט אמשיך להמשך שלו...
&nbsp
ואתמול קצת בHOMAM 6

golan2072

New member
אכן משחק נהדר

אגב הצלחת לעבור את המשימה שבה צריך לצוד את הקיבורג המשודרג שבורח (עם אקדח ההלם שמשתק קיברה)? פשוט לא הצלחתי בה ולכן עזבתי בזמנו את המשחק...

Wolfinix

New member
נכשלתי בו גם במשימה הראשונה, אז התחלתי מחדש מהתדרוך

ולקחתי קסמים שמנטרלים את האוייב (רשת, עוורון, שיתוק) וזה הקל מאוד על התהליך אבל גם כן עשה אותי פחות התקפי כך שלקח לי יותר זמן בקרבות...
&nbsp
אופציה אחרת אם אתה לא משחק קוסם, היא לקחת את ה STUNGUN שאתה יכול לרכוש לפני המשימה בחנות של הנשקים, אמנם יש לו רק יריה אחת כל פעם, אבל אתה יכול לתת אותו לאחד מהצוות שלך (או לך עם השקעה בסיסית בסקיל המתאים) והוא עושה את העבודה כמו שצריך (אני בהמשך נתתי אחד לגלורי/איגר במשימות כנשק נוסף, מאוד יעיל חסך לי המון צרות)

למעלה