אז מה שיחקתם השבוע?
G golan2072 New member 5/8/15 #2 נמאס לי מ-DEUS EX HUMAN REVOLUTION בשבת נוסע לניו-יורק לשבוע וחצי, לכשאחזור נראה לי שאשחק שוב SKYRIM.
נמאס לי מ-DEUS EX HUMAN REVOLUTION בשבת נוסע לניו-יורק לשבוע וחצי, לכשאחזור נראה לי שאשחק שוב SKYRIM.
קרנפול New member 6/8/15 #3 קצת בRace The Sun הוא מזכיר לי מאוד את Sky Roads של פעם,משחק כיפי על דרך האי אפשרי, יותר מזה לא ממש שיחקתי כי עברנו דירה (היום-איזה יום ארוך!)והמחשב שלי עדיין בבית הישן,מתכוון להעביר אותו בימים הקרובים.
קצת בRace The Sun הוא מזכיר לי מאוד את Sky Roads של פעם,משחק כיפי על דרך האי אפשרי, יותר מזה לא ממש שיחקתי כי עברנו דירה (היום-איזה יום ארוך!)והמחשב שלי עדיין בבית הישן,מתכוון להעביר אותו בימים הקרובים.
W Wolfinix New member 7/8/15 #5 מצטער על האיחור, אני פשוט לא מסוגל עם העיצוב החדש של הפורום.   צורם לי בעיין (ממש שוקל לעזוב את תפוז...)   בכל אופן לא שיחקתי הרבה, קצת ב SHADOWRUN DRAGONFALL
מצטער על האיחור, אני פשוט לא מסוגל עם העיצוב החדש של הפורום.   צורם לי בעיין (ממש שוקל לעזוב את תפוז...)   בכל אופן לא שיחקתי הרבה, קצת ב SHADOWRUN DRAGONFALL