אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
PILLARS OF ETERNITY

עדיין ה-HIGHLIGHT של המשחק הוא חשיבות הטקטיקה - היא זו שקובעת האם הקרב יהיה קשה עד בלתי-אפשרי - או לחילופין קל מאוד גם אם מדובר באותו הקרב של אותה החבורה באותן המפלצות.

קרנפול

New member
Rayman Origins

התחלתי אותו, לבינתיים משחק פלטפורמה מאוד נחמד.

Wolfinix

New member
DAWN OF WAR 2 (בקואופ עם חבר) ו WASTELANDS 2

אני בקרב נגד הרובוט העקרבי...אבל אני כל הזמן צריך להתחיל מחדש כי הוא הורג לי את אחד הNPC שאין לי שליטה עליו שמסתער כמו אדיוט (עם 50 נק חיים!)

אני מתחיל להצתער שגייסתי את הרובוט הקטן ואת האיש המסתורי...זה פשוט כמעט בלתי אפשרי לשמור עליהם בחיים בקרב הזה (בינתיים) מישהו הצליח?

metalgod1

New member
אתה מתכוון לקרב

הראשון שבו אתה פוגש אותו? אם כן, אין לך הרבה מה לעשות לגבי ה-NPC הדפוק, הוא ימות בכל מקרה כי הוא מתקרב אליו יותר מידי.

כדי לעבור את הקרב, עדיף למקם את החבר'ה שלך בקו אחד עם הארגזים הכי קרובים לבוס, כמובן שעדיף למקם אותם מאחורי הארגזים בשביל קצת הגנה אבל לוודא שאתה עדיין בטווח ירייה מהבוס, יותר קרוב מזה ואתה תפעיל את יכולת ה-AOE שדי תמחק לך את הקבוצה כך שהטריק בקרב הזה הוא להרוג אותו ממרחק ולא להתקרב אליו כי הוא גם ככה סטטי ולא זז לשום מקום.
ברגע שהוא שולח את העקרבים הקטנים ישר תתחיל להרוג אותם, יש להם סך הכל 50 נק"פ אבל אם תזניח אותם הם יפגעו בך קשות, כמו כן, כדאי להצטייד בכמה שיותר כלי ריפוי כי אתה תצטרך אותם ומאוד חשוב גם לא להעמיד את כולם צמודים אחד לשני אלא לפרוס אותם קצת.

הקרב הזה הוא כלום לעומת מה שמצפה לך בקרבות נגד הרובוטים האלו בהמשך, זה אימון טוב לקראת ההמשך.

Wolfinix

New member
אין לי בעיה להביס אותו עם חוליית הבסיס רק להביס אותו

ושישארו הNPC זה כבר סיפור אחר, בכל מקרה ויתרתי על ההתקפה של חבר מהקבוצה שלחתי אותו לקצה של המסך כשהNPC עוקבים אחריו והתחלתי את הקרב, זה נתן לי 2 תורות עד שהם הגיעו לקרב עצמו (עד אז הורדתי 3/4 כוח עם משגרים לבוס בסיבוב הראשון ועם תקיפות HEAD SHOOT בשני), לא נגעתי בעקרבים הקטנים בכלל אפילו שהם תקפו אותי.

ובעצם איך שהNPC הגיעו הם התחילו לתקוף אותם (מה שנתן לי סיבוב 3 ו4 לחסל את הבוס) יצא שהבוס הובס וכל הNPC שרדו (וכל מאגר הRPG שלי חוסל...)

לקח לי קרוב ל5-6 נסיונות

הNPC הללו פשוט מבטלים כל תכנון טאקטי אפשרי.

metalgod1

New member
אוקיי, האמת היא

שלגבי ה-NPC הגרמני הזה שכל הזמן מת ממש לא היה אכפת לי ממנו אז פשוט נתתי לו למות כי הוא לא נראה לי כזה חשוב לסיפור.

למעלה