אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Pillars of Eternity

משחק מעולה בסגנון Baldur's Gate ו-Arcanum. מאוד מהנה, החיסרון היחיד הוא שהחוקים מאוד מורכבים ולוקח הרבה זמן ללמוד אותם. העולם והעלילה מרתקים, הגראפיקה מאוד יפה. בעיקרון מדובר בפיתוח של המנוע של Baldur's Gate (למיטב הבנתי) בידי אנשים שעבדו בזמנו על Baldur's Gate. מומלץ בחום לחובבי משחקי-תפקידים רציניים ומורכבים.

Wolfinix

New member
המון METRO LAST LIGHT משחק מעולה בהחלט ממליץ

הרבה iBomber Defense Pacific - משחק TOWER DEFENCE מעולה ומאתגר.

וקצת בCOMPANY OF HEROES 2 - לטומי לקחתי את הרמה הגבוהה בשביל האצגר, ואז הבנתי שאני צריך חיזוק באסטראטגיה אחרי 2 משימות שעשית שם...משחק מעולה, עמוק עם המון אופציות, מצריך גם אסטראטגיה, גם טאקטיקה וגם סבלנות

golan2072

New member
את METRO LAST LIGHT שיחקת את המקור או את REDUX?

כי אמרו לי ש-REDUX מעולה.

Wolfinix

New member
מקור... לא רואה טעם לשלם שוב בשביל "מוד" שבקושי משנה

תוכן...למרות שהם יחסית היו בסדר הציעו את זה ב 50% הנחה למי שיש לו את המקור...

golan2072

New member
עם ההנחה הזו וההנחה הנוספת

רכשתי את זה בזמנו בגרושים. לפי מה שקראתי הם ממש השקיעו בשיפור - זה אמור להיות הרבה יותר ממוד (תוספת משמעותית של תוכן ושיפור המשחקיות).

Wolfinix

New member
אני לא זוכר תוספת של תוכן פרט עוד מוד של משחק (אם אני זוכר

נכון) ושינוי מסויים בגישת ההתגנבות והניטרול, לדעתי לא הצדיק תשלום נוסף על זה ועל שיפור גראפיקה (מספר חודשים אחרי שהוא שוחרר).

זה היה צריך להשתחרר כעדכון חינמי לדעתי.

איזה תוכן שמעת שהוסיפו?

Wolfinix

New member
בשום מקום מהמאמרים לא ראיתי תוספת תוכן למשחק

ראיתי באחד מהם שטען שהוסיפו רקע מהסיפורים לעלילה (בספק - רק מאמר אחד התיחס לכך וכשמועה), מעבר לכך מה שאמרתי למעלה

• מוד נוסף (שמקל/מקשה על קושי המשחק, תלוי באיזה משחק)
  • שינוי מערכת המשחק בראשון שתהייה דומה לשני (עם שינוים למערכת הההתגנבות בהתאם)
  • ושינוי בגרפיקה ובתאורה (שחלק בעדו וחלק נגדו, אישית לא ראיתי כזה הבדל רציני)

בכל אופן, אחרי שתשחק נדע יותר (הבנתי שיש לך אופציה במשחק הראשון אם לשחק רגיל או רידוקס, לא יודע אם זה נכון אבל תוכל לבדוק ממקור ראשון עד כמה השוני
)

the lowkey

New member
הראשון שופר גראפית

ואולי היה שם עניין לור של כמה דפי קריאה (זאת לדאתי תוספת התוכן העיקרית),ועדכון של ארסנל הנשקים. לדעתי הוא לא פחות טוב בגרסה המקורית האפלה יותר שלו ,שהוסיפה המון אוירה. דבר נוסף היה נדמה לי מוד הארד קור ,אבל אני לא בטוח שאני זוכר נכון. השני כבר היה מעודכן גראפית, הוא נבנה על המנוע של השיפור ,אם הנשקים ,וקטעי הקריאה. ככה שלא לגמרי ברור למה היה נחוץ שם חידוש כי אכן מעבר לכמה טוויקים וטוויצים לא קרה שם כלום. אבל הכל הגיע בהנחה מאוד משמעותית ,אז הצצתי לבדוק.
בכל זאת זה משחק אווירה מעולה, מהטובים שבהם. רק שלא ארוך במיוחד, בהתאם לזאנר הליניארי.

the lowkey

New member
עוד ניסיון כושל לכבוש את אירופה

באירופה יוניברסליס 4. לא לגמרי כושל אבל זה גם כמעט בלתי אפשרי ברמת קושי הטיבעית איירון מן. אפשר בעיקר לנהל דיפלומטיה וכיבושים מינורים ,לפחות בתוך מסגרת הקיסרות. וצרפת כמו איזה גוש גרורתי לא מפסיקה להתרחב ולהתחזק. הסיכוי היחיד הוא ספרד ,כי במהלך מלחמת מאה השנים עם אנגליה אין לאוסטריה מספיק כוחות להלחם בה. וזה תקציר של הבלאגן ההתחלתי. בנוסף סיטיס סקייליין. ו יורוטרק סימולטור אני מכור ,אני קורא לזה סימולטור ללכת לעבודה.

למעלה