אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
PILLARS OF ETERNITY

שיחקתי קצת פחות משעה בזה הלילה, משחק מאוד נחמד, מרגיש כמו BALDUR'S GATE ו-DRAGON AGE.

golan2072

New member
שיחקתי בו עוד שעה וחצי אתמול

מאוד מהנה. החיסרון היחיד הוא הקרבות שהם דיי GRIND (טחינה איטית של נק"פ) אלא אם כן המפלצת חלשה משמעותית מהדמויות. או שמא זה בגלל הנשק? כרגע אני משתמש ב-HATCHET אצל הלוחם שלי, זה גרזן קטן שעושה מעט נזק יחסית אבל הוא מאוד מהיר ויש לו יכולת להפריע לפעולות של היריב. האם כדאי להחליף?
&nbsp
ואגב יש מהיכן להשיג דב"ש גנב לחבורה? אני צריך מישהו שיסייר... בינתיים מצאתי מכשף ואני חושב שגם לוחם נוסף.

golan2072

New member
יוצרים דמות אחת

ומגייסים תומכים. דיי דומה ל-DA:O ול-BALDUR'S GATE הבנתי שאפשר גם ליצור תומכים בפונדק.

Wolfinix

New member
זה דיי מסביר...בכל אופן לפי בדיקה בוויקי

יש מעט מאוד דב"ש לגיוס ואין שם גנב...הכי קרוב זה רנגר קישור למקור יש משהו ספציפי שרק גנב יכול לעשות? כלומר אי אפשר ל"התאים" את אחת הדמויות הנלוות למה שאתה צריך?

golan2072

New member
למיטב הבנתי

יש אפשרות לגיוס גנב בפונדק, אבל זה לא דב"ש עם סיפור וכו' אלא דמות נוספת שאתה יוצר.

Wolfinix

New member
רגע ואם אתה יוצר דמות בפונדק, היא אתך לכל אורך המשחק?

אם כן אז אני לא רואה את הבעיה...חסר לך הרקע שלה?

golan2072

New member
לדב"שים המוכנים יש עלילה משלהם ומשימות ספציפיות.

דמות מתוצרת-עצמית - אין לה. אבל הלילה אבנה נוכל בפונדק.

Wolfinix

New member
הבנתי...אני מניח שיש מגבלה לגודל הקבוצה?

בלי שום קשר, תראה אם אתה יכול ליצור תחליף לנוכל (לא יודע אם זה אפשרי) הרי בדרך כלל הדמות הזו היא בעיקר בשביל לפתוח דברים נעולים, זיהוי מלכודות וניטרולם כך שאם כל דמות יכולה לעשות זאת אפשר להשתמש בדמויות אחרות (למשל ברנגר או בלוחם השני)

golan2072

New member
אכן יצרתי תחליף.

וגייסתי עוד לוחם וכוהן לחבורה. עכשיו הולך לחקור מקדש הרוס...

Wolfinix

New member
אך...רק שתדע לך שאנחנו משחקים ברוחנו אתך

Wolfinix

New member
ניסינו את SACRED 2 שבעיני אחלה (אמנם קצת כבד מבחינת שליטה)

אבל חבר שלי לא כל כך התחבר אליו...אז צריך למצוא משחק קואופ אחר

קצת בHOM&M 5 (סימתי את הקמפינג הראשון עכשיו אני בשני, בערך באמצע...תקוע בשלב שקורעים לי את הצורה מ - 3 ערים שונות ועדיין לא מצאתי פתרון)

וטיפה ממש טיפה המשכנו בTORCHLIGHT 2 למשחק + (למרות שלא כל כך התלהבתי)

DA Inquistion

כמה מחשבות:

1. המשחק, לאחר הפאטצ׳ים ששחררו לו, הרבה יותר שחיק מאשר בלעדיהם.
אני רגיל, עוד מתקופת באלדור׳ס גייט, לנהל את הקרבות מלמעלה, ולכן השיפור הכי משמעותי הוא המצלמה הטקטית שלא הייתה שמישה קודם לכן. יחד עם זאת, זה עדיין לא מושלם ויש גליצ׳ים, לפעמים העצים מסתירים את הדמויות, שנכנסים למערות אז לא ניתן להתרומם עם המצלמה למעלה וכו׳. ת׳כלס, אני רק לא מבין למה הם שינו את מה שעבד נפלא ב-DA:O ו-DA:2.

2. הטוטוריאל גרוע. יש במשחק כל כך הרבה אפשרויות מבחינת ניהול הקבוצה והדמויות וטוטוריאל מכסה רק חלק קטן מהן.

3. יש המון מה לעשות במשחק מעבר לעלילה הראשית. כשקראתי על המשחק נתקלתי בלא מעט חוות דעת שביקרו את ריבוי המשימות הצדדיות ואת האופן שבו ביוור עיצבו את העולם הפתוח. הרושם שלי מאוד שונה, ולדעתי זה מקסים. העיצוב של האזור (hinterlands) יפיפיה, ואני לא מתכוון למובנים הויזואלים אלא למשימות, לדמויות, לסביבת המשחק ולהקשר שלו לעלילה המרכזית. אני 15 שעות בתוך המשחק ועדיין לא התחלתי שום משימה שקשורה לעלילה המרכזית (וזה משהו שאף פעם לא עשיתי במשחקים קודמים כמו far cry 3, assassins creed או fallout)

4. הבעיה הגדולה של הדברים הצדדיים האלו היא שהמשחק מאוד overwhelming בהתחלה.
אין הדרגתיות בקצב שבו העולם הנפתח אליך אלא זה קורה בבת אחת וזה מוציא מאיפוס. זה הנקודה שבא אני חוזר על מחשבה 2, כי בנוסף להתמודדות עם השפע שהמשחק שמציע התמודדתי גם עם עם מנגנון לא ידידותי של ניהול הדמויות (קרבות, תנועה, מצלמה וכו׳). התוצאה היא שבניגוד למשחקים אחרים כאן לקח לי כמה שעות כדאי להבין מה אני צריך לעשות וזה מאוד מסתכל.

5. זמני טעינה ארוכים. זה לא קריטי אבל סתם מעצבן. עוד משהו מעצבן - כדי לקחת loot אי אפשר פשוט להקליק עליו עם העכבר ואז הדמות תגש אליו ויפתח מסך שיראה מה יש שם (כמו במשחקים הקודמים בסדרה). במקום זה צריך לקרב את הדמות ורק אז לקחת את את ה-loot. זה קליק אחד יותר מדי.

Wolfinix

New member
יש מצב שתכתוב מדריך קצר למתחילים לחברה פה?(השלמות לטוטוריאל)

קרנפול

New member
שוב פעם לא שיחקתי

הפעם בגלל שהכרטיס מסך הלך לעולמו, הוא שירת אותי היטב ונוצל עד כלות נשמתו

אז קניתי כרטיס מסך חדש -SAPPHIRE 7970 DUAL-X

למעלה