אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Far Cry 3

משחק מהנה. קצת רפיטטיבי, לפעמים מרגיש טיפה "שטוח", אבל ממש, ממש כיף. אני מאוד אוהב את כלי הרכב בייחוד הדאונים שממש מהנים, אתה אשכרה טס מעל המפה וזה כיף חיים! והעולם יפהפה.
&nbsp
זה בעיקרון מרגיש כמו STALKER שהעבירו אותו מצ'רנוביל לאי טרופי, רק בלי האווירה הקודרת של STALKER (במקום זה יש נופים טרופיים מגניבים), עם רכבים מגניבים (יש מוד לSTALKER שמחזיר את הרכבים אבל הוא הרבה פחות כיף מהנהיגה\טיסה\שייט בFAR CRY 3) ועם פחות קרימינלים רוסים משעשעים (במקום זה יש פיראטים דיי מגניבים נוסח דרום-מזרח-אסיה אבל מצד שני השפה של הפיראטים בFAR CRY 3 הרבה פחות עסיסית מזו של הקרימינלים הרוסים בSTALKER). או טיפה כמו RED FACTION GUERRILLAS רק באי טרופי במקום במאדים ובלי יכולת למוטט בניינים.

Spec ops: the line

אבל על זה דיברתי למטה.
&nbsp
לפני כן סיימתי את trine הראשון וקצת התאכזבתי לעומת trine 2 שבו נהנתי יותר.
שני השלבים האחרונים כבר היו מעיקים.
&nbsp
אתמול התחלתי את ה-witcher הראשון אבל אחרי שעתיים מחקתי אותו.
הלחימה לא מעניינת וממשק המשתמש לא ידידותי, כאילו שלקחו רעיון נהדר וסירסו אותו במהלך הדרך.

Wolfinix

New member
לחימה לא מעניינת?
לדעתי WITCHER הוא משחק מעולה

ארוך...אבל מעולה, וגם הקרבות שבו מהנים רק צריך להתרגל לשיטת הממשק והכל זז חלק...אבל כל אחד והטעם שלו

מה בהמשך הרשימה שלך?

אני זוכר שעוד כשהוא יצא

שיבחו את העלילה שלו אבל מנגד ביקרו את ממשק המשתמש שלו.
הוא בעיקר מאוד לא אינטואיטיבי.
&nbsp
מה לא אהבתי:
1. הרעיון של לחימה מהירה עם החרב לבין איטית וחזקה. וזה גם תמיד אותה צורת מכה, אין גיוון.
2. מסכים מאוד עמוסים (כמו זה של היומן)
3. מדיטציה לא היה ברור איך ואיפה אפשר לעשות אותה ומה ההבדל בין ארוכה לקצרה (הטוטוריאל פשוט לא מתייחס לזה, הוא רק אומר שיש לעשות מדיטציה)
4. העניין של הלחימה - לתפוס את המומנטום כשהחרב מסומנת באש. זה רעיון נחמד אבל הביצוע שלו לא גליק גדול, לעומת בטמן ששם זה הרב היותר מעניין.
5. כשגרלט רץ זה נראה כאילו הפרופורציות שלו משתנות, הוא כאילו מתארך כזה.
&nbsp
וזה רק על רגל אחת.
&nbsp
וויצ׳ר 2 מהבחינה הזו הוא שיפור של שמים וארץ.
&nbsp
ואני צריך להוריד את DA:I ואתחיל לחרוש עליו

&nbsp

הרשימה שנתתי נשמעת קטנונית

אבל זה מבחינת השלם גדול מסך חלקיו.
&nbsp
למשחק יש look and feel ישן, לא מבחינת הגרפיקה אלא מבחינת עיצוב המסכים והממשק.
זה הזכיר לי משחקים שיצאו בתחילת שנות ה-2000 מבחינת היחס לחווית המשתמש בו.
אני משחק ב-enhanced edition שיצא ב-2008. DA:O יצא שנה לאחר מכן, אבל הממשק שלו נהדר ומהווה קנה מידה גם למשחקים שיוצאים עכשיו. זה מה שעושה את ההבדל בין משחק טוב לרע.

Wolfinix

New member
לא יודע בנוגע ל"שטוח" אבל הוא כן די חוזר על עצמו אם עושים

100% בכל חלק של המפה...

ועד כמה שהוא טוב (והוא משחק מעולה לדעתי) הוא לא משתווה לS.T.A.L.K.E.R
(למרות שאני בספק אם אני אעשה עוד ריצה על S.T.A.L.K.E.R בזמן הקרוב)

golan2072

New member
מה שאני עושה חוץ מהקווסט הראשי

זה משימות התנקשות + משימות ציד + להשתלט על מגדלי רדיו ועל מוצבים. את משימות התובלה\TRIALS OF THE RAKYAT\מרוצים\הימורים\קליעה=למטרה אני לא עושה בכלל כי הן לא מהנות בשבילי.
&nbsp
ואכן STALKER הוא יצירת מופת.

Wolfinix

New member
אני קצת רחוק מהמחשב השבוע כך שבקושי שיחקתי

שיחקתי ממש קצת בTORCHLIGHT 2

וקצת בHOM&M 5 (אפילו שסימתי אותו כבר) בזכות חבר שעשה מצווה ועזר לרכוש בעבורי את הבאנדל המעולה של HB עם הכרטיס אשראי שלו...אך סדרה פשוט מעולה...מחכה גם לנסות את M&M X נראה איך הוא...

קרנפול

New member
Deus Ex: Human Revolution

אני מתקדם קצת בכל פעם, התמקדתי בעוד משימה צדדית ועכשיו אני מתקדם בעלילה הראשית.

the lowkey

New member
הי

השבוע היה קצת במשחקים מבחינתי.
סיימתי סוףסוף את far cry 4 ,הסוף היה משעמם ודי צפוי ,קרבות שלא שונים בכלום משאר הקרבות במשחק. הם לא רעים אבל אם מוצאים נקודה טובה אפשר לעבור קרב בלי קושי מיותר. הסיפור היה די דל גם בסוף וגם במהלך. ואחרי הפיאסקו של unity אני די סיימתי לרכוש משחקים של ubisoft לפחות מעל 4.99$.

מצד שני אני עסוק כרגע בלבנות את המגה פוליס החדשה שלי ב city skylines, ומהמשחק הזה אני ממש מרוצה. יש בו ככ הרבה חופש יצירה שהיה חסר ככ במשחקים קודמים בזאנר, שזה פשוט תענוג לצלול אליו ,רק צריך את המוד המתאים.

וזה בערך מכסה את השבוע שלי במשחקים. שבוע שעבר חזרתי אפילו אחורה יותר ל dishonored, אבל שבוע הבא זה השבוע של cd project red the whitcher יוצא סוףסוף וזה יהיה שבוע מעניין בהחלט.

golan2072

New member
אם כן אני מבין ש-FAR CRY 4 הרבה פחות טוב מ-3

משחק כרגע את 3, הוא מאוד מהנה, אם כי לדעתי לא מתקרב לקרסוליים של STALKER האגדי מלך משחקי היריות בעולם-פתוח מגוף ראשון או לאלו של SKYRIM שהוא מלך משחקי העולם הפתוח שאינם משחקי-יריות פרופר.
&nbsp
אם כי יש משהו במשחקי FAR CRY (שיחקתי את 1 ואת 3) שמרגיש טיפ-טיפה "שטוח", קצת כאילו הנשקים והאויבים עשויים מפלסטיק, חסר ה"כובד" של הרובים והרתע שלהם שיש ב-STALKER למשל, מצד שני FAR CRY 3 משחק משובח ומהנה מאוד, בייחוד ריבוי האופציות המגניבות השונות (גלשן אוויר!!! המון דרכים שונות להרוג אויב! סירת מנוע! ספינת קרב! מלא מכוניות! המון רובים! אי גדול ויפהפה לחקור!). בנוסף לכך האוצרות של FAR CRY 3 קצת חוזרים על עצמם, לעומת STALKER שם למשל מוצאים נשקים ושריונות מגניבים בכל מיני מסתורים שלא לדבר על ארטיפאקטים.

the lowkey

New member
STALKER בהחלט זכור לטוב

כל השלשה. הלוואי שיום אחד הם יתגברו על הויכוחים שלהם ויוציאו כבר את ה STALKER הבא.

ל FAR CRY 3 ו 4 יש כמה חולשות לדעתי. שני המשחקים כמעט זהים מבחינת התוכן. המפה שונה והדמויות מעט שונות ,אבל זה אותו המשחק ,אותם הקרבות ,אותו ה A I של אותם ה NPC'S. זה פשוט אותו משחק. גרוע מזה שהמשחק נורא דומה לסדרת המשחקים המפורסמת השניה של UBISOFT ASSASSIN. ההבדל הוא בעיקר במערת הלחימה, והזאנר הסיפורי. אחד קורה במדינה שסועת קרבות ,והשני בעולם סמי עתידני. אבל הרעיון המשחקי מאוד דומה רדיפה אחרי סמלים חסרי משמעות במפה ,טיפוס על מגדלים שחרור מוצבים וכו'...
רק ש 3 ו 4 הם פשוט אותו המשחק בדיוק, זה כמו DLC ל 3. או הרחבה.
בפני עצמו ללא 3 זה משחק יריות נחמד לא יותר. הוא לא רע ,אבל אין בו תחושה של גילוי וחיפוש כמו FALLOUT או SKYRIM. אין הפתעות ,סיידקווסט כלום. העולם די מת מלבד סדרת משימות שמלוות בקטעי שיחה קצרים. חסר מעוף. יש לעומת זאת הליקופטר קטן ממכר ,וטוקטוק הרכב הידוע לשימצה שמרעיש בצלילי הטוקטוק שלו את המזרח הרחוק. גרפיקה מדהימה ,אבל המשחק הזה מוכיח שגרפיקה זה לא הכל ,ואפילו מסתבר לא קרוב לזה.

כרגע מחכה לעוד ארבע שעות שיצא כבר ה WITCHER.

למעלה