אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
FAR CRY 3

אם כי בכמה הימים האחרונים לא ממש שיחקתי כי משום מה לא הייתי במצב הרוח המתאים... הלילה ככל הנראהאחזור לשחק בו, משחק כיפי לאללה.

Wolfinix

New member
Torchlight 2

אני יודע...אני יודע...אמרתי שהוא לא משהו לבד, אבל אחרי שמשחקים עם חבר זו חוויה אחרת לגמרי...

ואני יודע צריך לסיים את WASTELANDS 2 ...אבל...אבל...

metalgod1

New member
את Torchlight 2

אני משחק עם עוד 2 חברים מאנגליה, הצחוקים שאתה יכול להפיק מהמשחק הזה כשאתה משחק עם עוד מישהו זה פשוט נהדר והשילוב בין היכולות של הדמויות בהחלט משפר את החויה וזה משחק שלדעתי עומד במילה שלו מבחינת רמות הקושי, אם בחרת רמת קושי קשה מאוד אז אכן יהיה לך קשה מאוד לזוז לאן שהוא בלי שיפצפצו לך את הראש.

Wolfinix

New member
נכון, אנחנו משחקים בELITE נהרגתי קרוב ל170+ פעם

עם האמברמאג, אבל לסרוגין פתחתי גם דמויות אחרות במקביל עם המהנדס נהרגים פחות, וגם עם הבנדיט (אם משחקים אתו בסגנון חתול ועכבר
) וחבר שלי נהרג המון עם הביזקר...

העניין הוא שפתחתי גם ביזרקר ובגלל שיש לו ציוד שמצאנו עם האמברמאג אז הוא בעצם לובש ציוד של 20+ דרגות ממנו שזה מאוד מאזן את העניין
(נהרגתי רק פעם אחת וגם זה בגלל שתפסו אותי בפינה...ולא יכולתי לשגת)

מה שהם עשו עם הציוד הוא מאוד חיובי לדעתי, לתת דרישת סף דרגה לשימוש או דרישת סף של נתונים (למשל LEVEL 20 OR STRENGTH 100 TO USE), מאפשר לך לשחק שוב ושוב ברמת הנאה שונה...

metalgod1

New member
SKYRIM

ממשיך את מסעותיי המחודשים ובעיקר מנסה את התוכן של ההרחבות שמעולם לא יצא לי לנסות.

ELITE: DANGEROUS
EVE ONLINE

metalgod1

New member
יש לי את כל ההרחבות

קניתי את המשחק עם כל ההרחבות במבצע שהיה בסטים לפני שבוע.

golan2072

New member
אז תהנה!

אישית אני מתחבר יותר ל-Dragonborn מאשר ל-Dawnguard, אבל Your mileage may vary.

למעלה