אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
SKYRIM

אחד הדברים היפים במשחק הזה הוא שלא שמים לב לאיך שהזמן רץ כשמשחקים אותו, "רק עוד קווסט קטן" והופ! כבר חצות...

Guid

New member
אצלי זה התחלק לשניים-

עד יום שלישי- Archeage, כשהיה זמן פנוי. עדיין מנסה למצוא לעצמי כיון ברור במשחק הזה, אבל בנתיים די נהנה ממה שהוא מציע.
משלישי בערב- DA: Inquisition, ב-DLC החדש שפתח מפה חדשה, ציוד חדש, ועוד כמה שעות משחק כיפיות. מקווה שלא ייגמר לי מהר מדי...

Wolfinix

New member
לא היה לי הרבה זמן השבוע, אז זה התחלק בין...

קצת בDUST

קצת ב-Betrayal at Krondor - משחק DUNGEON CROLLER ישן ומעולה (אחד מהטובים שאני מכיר) שאני חוזר אליו מידי פעם, גראפיקה לא משהו (משחק ישן...) אבל כל שאר הדברים פשוט מעולים בו, כתיבה מעולה,אוירה ומוסיקה טובים (מוסיקה פשוטה אבל טובה) דמויות אמיתיות, המון מה לעשות, וקרבות טאקטים טובים (למרות שאני זוכר אותם מאתגרים יותר כששיחקתי בו בתור ילד
אבל בהתחשב בעובדה שבעקבות זה שסימתי את המשחק מספר פעמים ,אני כבר יודע איזה ציוד/קסמים שווה להשיג ואיך לעשות כסף אז זה לא חוכמה גדולה מול משחק ראשון כילד
) בקיצור מי שיכול להתגבר על מכשול הגראפיקה ממליץ בחום קישור למשחק בGOG (כי להתקין מדיסקטים זה פרוצדורה
)

וקצת אתמול בGUNSPELL משחק פאזל של התאמת אבנים (שלוש+ בשורה) בעיני נחמד אם אין מה לשחק/שאין הרבה זמן להשקיע, אבל לא יותר, הוא מרגיש קצת...לא מלוטש.

וזהו בגדול

Guid

New member
יאפ,

זה מה שחזק במשחק הזה. תופס אותך במקומות לא צפויים.

DDN

New member
בקושי הגעתי למחשב

כשכן הגעתי, שיחקתי בGauntlet

DDN

New member
חמוד

לא יצא לי לשחק יותר מדי.
הוא כן "משך" אותי אליו
&nbsp

Wolfinix

New member