אז מה שיחקתם השבוע?
G golan2072 New member 2/2/15 #2 XCOM Enemy Within משחק מעולה, ההרחבה מוסיפה המון. סיימתי בערך שני שליש מהמשחק ויש לי הציוד הכי טוב או כמעט הכי טוב לחיילים.
XCOM Enemy Within משחק מעולה, ההרחבה מוסיפה המון. סיימתי בערך שני שליש מהמשחק ויש לי הציוד הכי טוב או כמעט הכי טוב לחיילים.
M metalgod1 New member 2/2/15 #3 shadowrun dragonfall משחק המשך מצויין ל-shadowrun returns עליו יש דיון מעלינו. כרגיל EVE ONLINE וזהו בעיקר.
shadowrun dragonfall משחק המשך מצויין ל-shadowrun returns עליו יש דיון מעלינו. כרגיל EVE ONLINE וזהו בעיקר.
W Wolfinix New member 3/2/15 #5 עשיתי קצת הפסקה השבוע לטובת מרתון של THE BIG BANG THEORY כרגע באמצע עונה 6
W Wolfinix New member 3/2/15 #7 סוג של פעם שנייה, ראיתי מספר עונות ואז חיכיתי לעונה החדשה ומשום מה לא המשכתי, אז התחלתי מחדש באמת סדרה מעולה.
סוג של פעם שנייה, ראיתי מספר עונות ואז חיכיתי לעונה החדשה ומשום מה לא המשכתי, אז התחלתי מחדש באמת סדרה מעולה.
נ ניב ציון x New member 3/2/15 #8 אני עכשיו חזק על... mass effect 2... משחק אותו דווקא על המחשב לפטופ שלי, כאילו מרגיש לי יותר טוב מהקונסולה!!!
אני עכשיו חזק על... mass effect 2... משחק אותו דווקא על המחשב לפטופ שלי, כאילו מרגיש לי יותר טוב מהקונסולה!!!
D DDN New member 3/2/15 #9 משחקים כאלה נראה לי עדיפים על הPC הוא משחק מעולה. חבל שלא עושים מבצעים על הDLC שלו לPC EA זונות.  
משחקים כאלה נראה לי עדיפים על הPC הוא משחק מעולה. חבל שלא עושים מבצעים על הDLC שלו לPC EA זונות.