FC4.
היה לי די הרבה זמן לשחק השבוע כי הייתי חולה בבית, וזה המשחק ששיחקתי. זה לא בדיוק העתק-הדבק מ3, אבל קרוב.
הצורה הכי טובה שאני יכול לתאר אותו היא שהמשחק הזה מפריע לך את המשחק הזה. למה הכוונה ? כשאתה הולך ממשימה למשימה בארץ ההררית והממש יפה הזו, אתה יכול להיתקל בדברים הבאים : נמרים, קרנפים, דובים, להציל אנשים ממתקפה של גירית, להציל בני ערובה, לעזור למורדים בקרב, לעזור למורדים במוצב כי מתקיפים אותו, לעצור משאית אספקה, לעצור שיירת מכוניות, לעצור שליח על טרקטורון, וכו' וכו'. ואלה רק דברים שקורים רנדומלית, כן ? בלי קשר לשלל משימות צד שאתה באמת צריך להפעיל או משימות קמפיין.
זה מרגיש פשוט יותר מדי. יש כאן משחק טוב, אבל עטוף בשכבות של בולשיט רנדומלי. פעם פעמיים ראשונות שאתה נתקל במשאית אספקה או בקרנף שמעיף אותך מהכביש בלי סיבה, זה בסדר, אפשר לטעון שככה העולם מרגיש "חי" או משהו. בפעם ה 50 ? הרבה פחות כיף. אני רק רוצה ללכת למשימה. תן לי פשוט ללכת.
ויש עוד כמה דברים קטנים ומפריעים - חלק מהיכולות נעולות מאחורי דרישות חסרות היגיון, האפוד יעיל בערך כמו ספוג, המשחק לפעמים קורס בלי סיבה, אי אפשר לבחור את כיוון ה CYCLE של ה THROWABLES, ועוד כל מיני דברים מאוד יוביסופטיים מצידם - כמו מגדלי הרדיו הארורים האלה. אבל אהבתי את זה שעכשיו יש דרך מאוד מפגרת אבל יעילה לחסוך את הטיפוס עליהם.
בסך הכל משחק די טוב.