אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
ניסיתי את ELITE: DANGEROUS ואת OOLITE

ELITE DANGEROUS - לא מאוד נהיניתי ממנו, השליטה בחללית לא נוחה עם העכבר או עם המקלדת ויש באגים (למשל תחנת חלל שלא נותנת לעגון בה). ממשק לא אינטואיטיבי. ייתכן שעוד כמה פאטצ'ים והרחבות הוא יהיה משחק מדהים אבל כרגע NOT MY CUP OF TEA.
&nbsp
ניסיתי את OOLITE - עוד משחק בסגנון, ממשק מושלם אבל משחק קשה מאוד שבו קל מאוד להיפסל.

metalgod1

New member
לגבי עגינה ב-ELITE

זה שבקשת העגינה שלך נדחתה זה לא באג, זה פשוט אומר שיש עומס בתנועה לתחנה וצריך להמתין קצת בחוץ עד שאפשר לעגון.
זה קורה בדרך כלל בתחנות די קטנות שיש להן רק 3 משטחי נחיתה.

ניסית לשחק עם עוד מישהו? זה די מעצים את החווייה, אני משחק עם עוד 2 חברים בריטים, יוצאים לפשיטות ומסלולי סחר ביחד, אחד בא עם ספינת משא והשאר מאבטחים אותו למערכת באנרכיה שם אפשר לעשות הרבה כסף מסחר בסחורות הנכונות ועל הדרך מפצפצים כמה פיראטים.

golan2072

New member
קיבלתי אישור עגינה

אבל נחתתי במקום הדרוש וזה לא העביר אותי למסך העגינה הרגיל בתחנה...

metalgod1

New member
הבנתי וזה קרה כמה פעמים?

או רק פעם אחת? זה בסדר שלמשחק תהיה כמות באגים קטנה ובגלל שזהו משחק אונליין הפאצ'ים התכופים שמוציאים המפתחים אמורים לטפל בבאגים האלו
אז לא הייתי מתבאס מכמה באגים ומנסה שוב אבל אם אתה לא מתחבר למשחק אז אתה לא מתחבר וזה בסדר.

golan2072

New member
בעיקרון אני מחכה לכמה פאצ'ים נוספים

ולעוד תוכן. ואז יש סיכוי רב מאוד שאתחבר למשחק (אהבתי מאוד את FRONTIER FIRST ENCOUNTERS).

golan2072

New member
XCOM ENEMY WITHIN

התחלתי אתמול בערב. הרבה יותר כיף אפילו ממה שזכרתי אותו! ממכר וקליל.

DDN

New member
GTA IV: episodes from liberty city

משחק באבודים והמקוללים. רק התחלתי
קצת TRINE 2
וממש קצת טרופיקו 5
&nbsp

metalgod1

New member
Elite: Dangerous , EVE ONLINE,DEADLIGHT

ELITE - אני ממש נהנה מהמשחק והוא המשחק העיקרי שאני משחק כרגע.

DEADLIGHT - רכשתי אותו במבצע האחרון בסטים וממש הופתעתי לטובה, מדובר בפלטפורמר פוסט אפוקליפטי עם פתירת חידות תוך כדי שזומבים רודפים אחריך ומלכודות מנסות לפצפץ את ראשך בשילוב עם סיפור על שורד שרק רוצה לחזור למשפחתו

Wolfinix

New member
DEADLIGHT , משחק מעולה, אמנם קצר אבל מעולה

קרנפול

New member
BattleBlock Theater

ממש כיף לשחק אותו ביחד עם חבר(במקרה שלי אחי) בlocal co op (הוא עם השלט ואני במקלדת).
שיחקתי כבר 10 שעות במשחק שקניתי בדולר וחצי, ועדיין לא ניסיתי את ה multiplayer

Wolfinix

New member
Wastelands 2 התחלתי אותו שוב עם קצת שינויים

עדיין שמרתי על אותו בילד מבחינת ATRIBUTES אבל שיניתי קצת מבחינת סקילים - בעיקר מבחינת מחסור בתחמושת (הוספתי בארטר לאחת הדומיות, ואני נשען קצת על היכולות של NPC נראה אם יש הקלה קדימה למשחק מבחינת תחמושת אם כן מעולה, אם לא נשנה
)

QuantumPotato

New member
FC4.

היה לי די הרבה זמן לשחק השבוע כי הייתי חולה בבית, וזה המשחק ששיחקתי. זה לא בדיוק העתק-הדבק מ3, אבל קרוב.
הצורה הכי טובה שאני יכול לתאר אותו היא שהמשחק הזה מפריע לך את המשחק הזה. למה הכוונה ? כשאתה הולך ממשימה למשימה בארץ ההררית והממש יפה הזו, אתה יכול להיתקל בדברים הבאים : נמרים, קרנפים, דובים, להציל אנשים ממתקפה של גירית, להציל בני ערובה, לעזור למורדים בקרב, לעזור למורדים במוצב כי מתקיפים אותו, לעצור משאית אספקה, לעצור שיירת מכוניות, לעצור שליח על טרקטורון, וכו' וכו'. ואלה רק דברים שקורים רנדומלית, כן ? בלי קשר לשלל משימות צד שאתה באמת צריך להפעיל או משימות קמפיין.
זה מרגיש פשוט יותר מדי. יש כאן משחק טוב, אבל עטוף בשכבות של בולשיט רנדומלי. פעם פעמיים ראשונות שאתה נתקל במשאית אספקה או בקרנף שמעיף אותך מהכביש בלי סיבה, זה בסדר, אפשר לטעון שככה העולם מרגיש "חי" או משהו. בפעם ה 50 ? הרבה פחות כיף. אני רק רוצה ללכת למשימה. תן לי פשוט ללכת.
ויש עוד כמה דברים קטנים ומפריעים - חלק מהיכולות נעולות מאחורי דרישות חסרות היגיון, האפוד יעיל בערך כמו ספוג, המשחק לפעמים קורס בלי סיבה, אי אפשר לבחור את כיוון ה CYCLE של ה THROWABLES, ועוד כל מיני דברים מאוד יוביסופטיים מצידם - כמו מגדלי הרדיו הארורים האלה. אבל אהבתי את זה שעכשיו יש דרך מאוד מפגרת אבל יעילה לחסוך את הטיפוס עליהם.
בסך הכל משחק די טוב.

QuantumPotato

New member
לא, ב FC3 זה הרבה פחות מורגש.

השטויות הרנדומליות, כלומר.
והמשחק גם יותר יציב, והעלילה\דמויות קצת יותר טובות, לדעתי.

למעלה