אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Shadowrun Returns וההמשך שלו DragonFall

משחקים חביבים בהחלט, SR הראשון מלא בבאגים גם בגרסה המתוקנת, בפרט בעיות בגיוס חבורה (דמויות פשוט לא מופיעות ואז המשימות קשות מידי), אז עברתי להמשך SRDF שהוא פשוט מעולה. אה, והוא מתרחש בברלין. אז יש מילקי
(ליתר דיוק קפה טורקי ב-50 נאו-ינים).

DDN

New member
כמה

NBA 2K12 - חזרתי למשחק השחקן שלי הישן-נושן
וTRINE, שאף פעם לא שיחקתי ברצינות - הייתי צריך קצת תרפיה מוחית, אז התחלתי והתמכרתי
&nbsp

Wolfinix

New member
הרבה FARCRY 3 אני עם 70%~ השלמה בתוכן שלו וגם ב

בורדרלנדס 2, משחק את מאיה (SIREN) עם חבר, ובמקביל משחק את זירו (MELE ASSASIN) לבד

golan2072

New member
איך Far Cry 3?

יש לי אותו... שוקל לנסות לכשאסיים עם Shadowrun Returns DragonFall ועם Skyrim.

Wolfinix

New member
העלילה שלו קצת פסיכוטית, אבל הממשק מעולה ומאוד כיפי

בתור SHOOTER וגם אלמנטים של הRPG מוסיפים (כל האשרויות להתקלות למשל), אבל צריך לקחת בחשבון שהוא קצת חוזר על עצמו, ביחוד לבן אדם כמוני שיש לו נטיה לחפש בכל פינה במפה...שבמקרה הזה מהר מאוד ממצים את הרף של המשחק

לשם הדגמה פתחתי את כל ה CRAFTING ואת כל הסקילים האפשריים ב 3 הערוצים, ומצאתי את רוב הדברים...וכל זה בערך אחרי 65%~ משחק (XP ממש לא בעיתי במשחק הזה, וגם לא חסר כסף)

אהה ולדעתי הדיבוב של הדמות הראשית לא משהו, אבל אני חושב שזה סוביקטיבי

בקיצור ציון סופי היתי נותן לו 85

סיימתי את טומב ריידר

כל המשחק כולו (עם לאסוף את את כל החפצים ולהגיע בכל אזור ל-100%) - 31 שעות.
&nbsp
המשחק אחלה, באמת אחד הטובים. שווה יותר מאת ה-5$ דולר שעלה בסטים.
עלילה נחמדה, אקשן, סביבת המשחק (האי) מעולה. משחק מוקפד ומרגישים את זה.
&nbsp
יחד עם זאת, קצת הפריע שהדמות מתקדמת מהר מאוד והחל מהאמצע המשחק נהיה קל.
יש אפשרות לפתח את הדמות סטייל RPG (זה מאפשר כמה פינישים ומגביר את הסיכויים למצוא תחמושת) אבל אני לא יכול לומר שזה מוסיף יותר מדי לחוויה הכוללת. מה גם שאם משחקים את המשחק ל-100% אז בכל מקרה צוברים מספיק נקודות התמחות כדי לכסות את שלושת הענפים.
&nbsp
התחלתי לפני כמה ימים את Dishonored שבאופן מחשיד מזכיר את ביושוק.
גם בו יש דמות שמקבלת כוחות קסם, אנשים ממימדים אחרים, ילדה שמשחקת תפקיד חשוב בעלילה, נשקים דומים, המבנה של העיר, אפילו האיסוף של המטבעות וכלי הנשק.
נראה איך זה הולך.

כן, אמור להיות

אבל בעוד שב- Thief אתה יכול רק להתגנב פה גם אופציית ההתסערות מתקבלת.
מהבחינה הזו הקונספט דומה ל-Deus EX האחרון שמאפשר לך לבחור בין לחסל אויבים או להרדים אותם, וגם מתגמל אותך יותר במידה ואתה בוחר באפשרות ההתגנבות. ה-achievements בפירוש נוטים לטובת הדרך השקטה והפציפיסטית. בכל מקרה, אני מבין שאופן המשחק משפיע על הסוף - אם אתה אגרסיבי אז התוצאה היא X ואם פציספיסט אז Y.
&nbsp
עוד משהו שעלה לי לראש בעקבות המשחק בו ובטומב ריידר.
שניהם משחקים מעולים, קצרו שבחים ולא היו להם דרישות מחשב גבוהות (טומב ריידר נראה טוב יותר על המחשב הקודם שלי שהיה בן 5). לא מבין איך יצרניות מוציאים משחקים עם דרישות מטורפות כמו watch dogs ו-assassins crees החדש. ההיבטים הגרפיים הם כבר מזמן לא ערובה לכלום. כאילו שהן חושבות שזה מה שיעשה להן את הבוננזה.

Wolfinix

New member
איך העלילה? ומה הנטיה של הדמות לטוב או לרע? (או שיש בחירה)

דרך אגב בנוגע לדרישות הגבוהות לדעתי ברוב המקרים זה בשביל לגרום לנו לרכוש חומרה "מתקדמת" יותר ויקרה יותר, מה שאומר שנוציא יותר כסף...ובשביל לחסוך מהצד שלהם מהוצעות על אופטמיזציה של המשחק/תוכנה

יש בחירה

יש אפילו מלא אנשים שמשחקים בו כמה פעמים (כל פעם באופן שונה), מה שאני מעולם לא עשיתי. תמיד משחק פעם אחת.
המשחק היחיד ששיחקתי פעמיים היה DA והפער בין המשחק הראשון לשני היה כמה שנים. יש כל כך הרבה משחקים חדשים שיוצאים ומעט זמן לשחק ככה שחבל "לבזבז" את הזמן על אותו המשחק שוב פעם.
&nbsp
את dishonored קראתי שכדאי לשחק שלוש פעמים כדי למצות את כל המשחק ולהשיג את כל ה-achievements.
פעם ראשונה - עם האקדוחים שלופים, להרוג את מי שרוצים וכו'.
פעם שניה - להיות לא-קטלני ושלא יגלו אותך
פעם שלישית - לגמור את המשחק בלי להשתמש בכוחות המיוחדים
&nbsp
בהנחה שאשחק בו רק פעם אחת, אני מתלבט האם להיות אלים או חנון ורחום.
נראה.

Wolfinix

New member
תראה אני בגישה של שילוב, אני אעדיף לנטרל מלהרוג אבל אני

לא כל כך אוהב להתגנב

אבל עדיין לא כל כך הבנתי אם יש נטיה במשחק (Alignment) ואם יש בחירה או שהדמות היא קבועה בנרטיב אופל/אור (או טוב/רע מה שיותר מתאים)...

אתה שואל אם יש נטיות

כמו במשחקי D&D?
&nbsp
אז לא.
הדמות היא טבולה ראסה והבחירות שאתה עושה במהלך המשחק משפיעות על רמת הכאוס/סדר.

dankner

New member
Borderlands the pre-sequel

משחק יותר משבוע כל דקה פנויה (וגם כאלו שלו) - הנאה צרופה

למעלה