לא הייתי אומר מעולה אבל טוב+
הסיפור יחסית מקורי, ויש בו מה לעשות מבחינת קווסטים והם בנויים (לפחות בחלק הראשון) בצורה של חברות שנוגדות אחד את השניה (מאגים,בנדיטים ולוחמי אינקויזיציה) ונראה שהכותבים מנסים ליצור מספר אופציות לקווסטים מרכזים (אם לא בבחירה אז בדרך שאפשר להגיע לפתרון)
גודל העולם הוא קטן-בינוני (לפחות ממה שראיתי עד עכשיו, והיתי ב 90% ממנו, אבל אולי זה ישתנה עם העלילה)
קידום הדמות דומה ל OBLIVION עולים בדרגות ומקבלים נקודות אימון שאותם ניתן להשקיע כשמוצאים מאמן מתאים ליכולת שאתה מעוניין בה (אני פחות אוהב את זה, אני מעדיף יכולת מידית לבחור SKILL), בשלבים הראשונים אתה כוסס ציפורנייםמתוך תסכול איך להשיג עוד נקודות אבל אח"כ? אני עכשיו ברמה 20 ויש לי בערך 65 נקודות אימון (זה בערך 6 עלייות דרגה וחצי שלא מימשתי) שאין לי ממש צורך להשתמש בהם...
מגוון הנשקים הוא יחסית קטן-בינוני 3 אסכולות נשק חרבות (שכוללות גם אלות), מטות וגרזנים, ו2 לירי מרחוק, קשותו ורובי קשת
3 קסמי תקיפה עיקריים (כדור אש,כדור קסם, והקפאה) ומערכת של רונות שניתן להפעילם ישירות (MAGES) עם הכשרה או ע"י יצירת מגילות (כולם יכולים להשתמש במגילות),כקסם תומך, למרות שקראתי על קסם רונות התקפי מהרמה הגבוה יותר אבל עדיין לא הגעתי אליו...והוא מאוד יקר מבחינת מאנה (80 מאנה לצורך העניין כל בנק המאנה שלי ברמה 20 הוא 140~)
מערכת יצירת נשקים וחפצים קסומים בסיסית, מערכת שיקויים בסיסית וחומר הגלם הוא מוגבל (עולם שלא מתחדש) למרות שזה בעיה רק מבחינת שיקויים (מגבלה לכמות שיקויים שאתה יכול להכין מכל סוג) כי מבחינת יצירת חפצים אין צורך ביותר מחרב מקסימלית 2 טבעות לבחירתך ותליון שאתה צריך...
המשחק קשה ומאתגר יחסית בהתחלה ברמות 15+ הוא כבר קל (לפחות כMAGE) , בהתחלה כסף הוא ממש נדיר ומעכב אותך בפיתוח הדמות אבל אח"כ יש המון ממנו ואין מה לעשות אתו פרט לרכוש שיקויים, ביחוד אם אתה לוקח יכולות איסוף (כמו הוצאת מרכיבים מחיות וכריית משאבים ממצבורי מתכות) ומשתמש בפריצת מנעולים.
יש עוד הרבה טיפים תכלס למשחק, אבל זהו בגדול מבלי להרוס את הכייף של ההתנסות (או התסכול שבמציאתם)