אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
SKYRIM ו-MASS EFFECT 3

מה שמגניב ב-SKYRIM זה שלא משנה שכבר שיחקתי בזה כ-190 שעוד מרגע יציאתו ועד היום, עדיין אני מוצא הרבה מקומות וקווסטים חדשים ומגניבים שלא הכרתי קודם לכן... משחק מושקע בטירוף. האם יש עוד משחקים מושקעים כמוהו מבחינת עולם פתוח וכמות תוכן?

dankner

New member
עדיין מתקדם לאיטי ב Mass Effect 3

כל הקטע של משימות שקיבלתי ואני לא יכול לעשות אותן עד אחרי שאסיים משימה X או שחייבים לסיימה לפני משימה Y אחרת תתבטל - גורם להמון התעסקות (מיותרת ולא כיפית לדעתי) ובדיקות בין המשימות
חוצמיזה - הנאה !!

DDN

New member
colonization IV וMass Effect

וקצת Injustice Gods Among US
&nbsp
ובסלולרי הרבה טמבל רץ 2
&nbsp

QuantumPotato

New member
AC4 קורס באחת המשימות הראשונות,

אז נטשתי אותו סופית, אחרי שפתחתי פנייה ליוביסופט. לזכותם ייאמר שחזרו אליי באותו יום וביקשו עוד מידע. אבל מאז (4 ימים) הם שותקים אז אני לא יודע מה לחשוב. נו מילא, אז אני ממשיך עם SAINTS ROW 4. רפטטיבי אבל כיף.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Ihavenonick

New member
סיימתי את Marlow Briggs

וזה היה כיף

&nbsp
לא התאפקתי וקניתי את Divinity: Original Sin. יש לי דבר אחד להגיד עליו... WTF????
טוב, אני ארחיב... לא שיחקתי עדיין במשחק שבו אני לא יודע איך לעזאזל מתקדמים. הוא כל כך פתוח שאני מרגיש ששכחתי כבר איך משחקים במשחקים כאלו. בסיפור המרכזי אני עדיין בהתחלה כי אני לא מצליח לקלוט איך לחקור... נראה לי שאזרוק הצצה לכיוון ה-Walkthrough בשביל רמז...

metalgod1

New member
divinity: os - הוא משחק מדהים

השקעתי בו 156 שעות עד שסיימתי אותו ואני מאמין שאחזור לסיבוב נוסף.
הוא אכן משחק מאוד מאוד מאוד קמצן ברמזים שלו לאן אתה צריך להתקדם ועליך לחקור כל חור אפשרי, גם אני נעזרתי לא מעט ב-Walkthrough כדי לקבל כיוון, אני ממליץ לבקר בפורום שלו בסטים שם יש המון אנשים שעוזרים.

עצה קטנה, המשחק לא סבלני כלפי טעויות כך שהייתי ממליץ לשמור בלי הפסקה בייחוד לפני קרבות ואף במהלך הקרבות.

Ihavenonick

New member
עם כמות השמירות שאני מבצע, אפשר היה למלא הארד דיסק של טרה

זהו כשרון שפיתחתי מלפני 20 שנה לפחות...

Ihavenonick

New member
אם כך, אז יכול להיות שזה 25 שנה... ואפילו יותר

Police Quest 1 מישהו?

Wolfinix

New member
לא כל כך היה לי זמן לשחק בעקבות החג והשבת

אבל קצת ב RISEN עכשיו דרגה 13 עם FULL FIREBALL UPGRADE עד רמה 10 ומתלבט אם לאמן את הMANA או שללכת על ה ALCHEMY/SMITHING

ונראה לי שעשיתי טעות ששיפרתי את FIREBALL עד 10 מסתבר שאפשר להכין שרשרת שנותנת +2 ל3 קסמי הקריסטל...

למעלה