אז מה שיחקתם השבוע?

shemerkuz

New member
XCOM - The Long Wars מעולה מעולה מעולה!!!

ממש מחייה מחדש את המשחק !!

עכשיו סיימתי

את שלב 364 במשחק PAPA PEAR SAGA

עם תוצאה יפה

DDN

New member
Civilization V

בחרו בי באו"ם להיות מנהיג העולם.
&nbsp

קצת GTA 4 והרבה פוטבול מנג׳ר 2014

לא יאמן איך שוב פעם נפלתי לבור הזה.
אני אפילו מסנכרן את קובץ השמירה בין המחשב בבית לבין הלפטופ של העבודה ככה שכשיש לי כמה דקות (או ארוחת צהריים) אני מרביץ כמה דקות.
&nbsp
איך נפלו גיבורים.

dankner

New member
התחלתי Mass Effect 3

סיימתי לפני שבועיים בערך את Mass Effect 2 ולהפתעתי לא רצתי ישר לסיבוב שני. במקום חזרתי קצת לאהבתי הגדולה Borderlands
חרשתי על 3 חבילות headhunter שנשכחו בצד וגם השלמתי את ה Achievement האחרון שנותר לי במשחק השני
&nbsp
אגב, זהו המשחק הראשון שסיימתי את כל-כל-כל ה Achievements אז
לי

golan2072

New member
אני צריך לנסות שוב את Borderlands

שיחתי במזנו עם Mordechai הצלף, היה נחמד אבל לא מדהים. למיטב הבנתי אהנה הרבה יותר עם החייל (שאני לא זוכר כרגע את שמו) כשאעשה סיבוב שני במשחק זה. ולמיטב הבנתי משחק ההמשך עוד יותר טוב.

Wolfinix

New member
אישית יותר נהניתי עם ה SIREN הPHSE WALK שלה פשוט קטלני

ונותן עוד מימד אם אתה שחקן התקפי, מורדכאי מעולה להגדלת סיכוי במציאת חפצים טובים (למרות של גם לSIREN יש את זה בעקיפין), והוא מאוד כיפי אם הולכים על העץ של ה REVOLVERS דרך אגב אתה משחק לבד? בורדרלנדס במיטבו כשמשחקים עם החברה

golan2072

New member
משחק לבד

הבעיה שלי עם מורדכי הייתה שהקרבותהיו ארוכים יחסית, בתור צלף. בא לי לשחק את החייל שיכול לירות בפרצוף ברובה-סער או ברובה-ציד בכל מיני יצורים.

Wolfinix

New member
חלק ממשימות הצד חוזרות על עצמן, אבל התסריט של העלילה ושל

ההרחבות הוא ייחודי ומושקע ולדעתי גם של רוב המשימות הצדדיות, בנוגע לרמת הקושי היא תלויה בכמה פעמים סיימת את המשחק (ריצה שנייה ושלישית יותר קשות) ו עם כמה שחקנים אתה משחק (יותר שחקנים האויבים יותר קשים)

Wolfinix

New member
רובה סער הוא הכי פחות יעיל במשחק הזה

מבחינת נשקים היעילות הגבוה ביותר היא ל RIVOLVER (עם מורדכאי)
ה SMG (עם הSIREN)
הצלף מעולה עם כל השחקנים (ביחוד עם מורדכאי)
PISTOLS נחמדים
משגרי הטילים ממוצעים (תלוי איזה השגת)
רובה הצייד ורובה הסער פחות אפקטיביים מנסיוני הם פשוט לא מבצעים את העבודה באותה יעיליות.

מבחינת יכולות לעומת זאת הTORRENT של החייל הכי אפקטיבי
PHSE WALK של ה SIREN הוא קטלני אם משתמשים בו נכון ובונים אותו נכון
הציפור של מורדכאי נחמדה (ביחוד השיפור שנותן יותר כסף וחפצים שמאוד עוזר בתחילת המשחק בשביל נשקים וכד')
וBISARKER של בריק חסר תועלת (לדעתי)

בכל אופן בדרגות הגבוהות מורדכאי עם פיתוח לכיוון הRIVOLVER וCRITICALS גורם הכי הרבה נזק מכל הדמויות, והSIREN עם התמחות ב SMG ואלמנטל מייד אחריו (למרות שהיא מצריכה קצת יותר טאקטיקה בלחימה)

השרידות הגבוה ביותר היא אצל החייל (גם לבד וגם בקבוצה)

אולי כדאי שתנסה לאפס את הדמות שלך ובמקום זאת לבחור בעץ של הRIVOLVER לפני שאתה מחליף לחייל (שהוא גם כיפי) אולי תמצא אותו יותר מהנה (לדעתי)

golan2072

New member
אנסה בהמשך, תודה

אתחיל מחדש עם מורדכי, רק הפעם בהתמחות באקדחי-תופי ובפגיעות קריטיות ולא ברובי-צלפים.

Wolfinix

New member
אתה לא חייב להתחיל מחדש, בנקודה שבה אתה

מבצע שמירות, השתגרות מהירה ושינוי מראה יש לך גם אפשרות לאפס את העץ יכולות, ואז פשוט לבחור מחדש את מה שמתאים לך

למעלה