אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
MASS EFFECT 3

סיימתי כמה משימות צד והרבה דיבורים, עכשיו התחלתי את ההרחבה CITADEL.

Guid

New member
Dragon Age 2!

התחלתי אותו לפני שנתיים בערך, ממש התבאסתי מהעלילה ומהדמויות (בהשוואה לאוריג'ינס), והפסקתי איפשהו במהלך act-2...
אבל עכשיו כשאינקוויזישן מתקרב, החלטתי לתת לזה צקאנס ולנסות להכינס לזה כמו שצריך!
אז העלית יאת השמירה שלי, חזרתי למשחק, והתחלתי להשקיע- משימות צד, בדיקה של כל הדמויות, סידור פארטי אולטימטיבי, העלאת סקילים נבונה, כל מה שיכולתי... ונהניתי בטירוף!!
החצי הראשון של המשחק קצת משעמם, אבל מאמצע אקט 2 זה פשוט נהיה מעולה! אני שמח שנתתי לזה עוד הזדמנות

&nbsp
(עכשיו השגתי את ההרחבות ואני משחק מחדש כגנב, הייתי קוסם לפני כן, וזה שונה בצורה כיפית)

golan2072

New member
DRAGON AGE 2 משחק נחמד בהחלט

אם כי לדעתי לא מתקרב לאיכות של אוריג'ינס, שהוא יצירת מופת. הבעיה העיקרית שלו היא ממשק פחות נוח וכן אזורי משחק שחוזרים על עצמם.

Guid

New member
צודק, באמת לא מתקרב לאוריג'ינס.

אבל עדיין ממש לא רע, ואני חייב לציין לטובה את מערכת הקרבות המהנה יותר.

golan2072

New member
התחלתי גם SKYRIM

אחחחח המשחק הזה אדיר, לא שיחקתי בו כבר כמעט שנה וחצי, פשוט גדול. משחק הפעם ארגוניאן מתנקש... הולך לעשות את הקווסטים של הDARK BROTHERHOOD וגילדת הגנבים בנוסף לעלילה המרכזית ולעלילות של ההרחבות.

golan2072

New member
היו לי צרות עם SKYRIM

התרסקויות לשולחן העבודה. בסופו של דבר נאלצתי למחוק את המשחק, להריץ ניקוי REGISTRY ולהתקין מחדש עם הרבהפחות מודים. עכשיו עובד יפה (טפו-טפו-טפו
).

QuantumPotato

New member
Super Time Force Ultra

משחק שהוא שילוב בין CONTRA לבין BRAID. אפשר להחזיר את הזמן ולירות בכל האויבים שלא הספקת ב"חיים" הקודמים. קשה להתרגל לצורת חשיבה כזו, אבל ברגע שמתרגלים המשחק מקבל מין אווירה "חידתית", שבה אתה פחות חושב על לירות בלי הפסקה בכולם ויותר על איך לסנכרן דברים כך שאתה והחיים הקודמים שלך תשחקו בקו-אופ. קשה, אבל מעניין.

shemerkuz

New member
סיימתי את Risen 3 התחלתי עם Xcom - the long war

risen 3 - היה מאכזב, הוא היה אמנם מעט יותר טוב מrisen2 אבל עדיין באותו סגנון.

בינתיים לשחק את XCOM - Long war - זה מדהים!
זה לגמריי משנה את סגנון המשחק - האוייבים מאתגרים יותר, מגוונים יותר, יש עשרות סוגי כלי נשק ויכולות חדשות לחיילים - שינו את צורת המחקרים והפיתוחים כך שיש יותר מהם ולוקח זמן להשיג ולפתח אותם - ככה שמקבלים ממש תחושה של הישג כשמצליחים לפתח סוף סוף רובה לייזר. יש הרבה יותר סוגים של ציוד לבחור מתוכם - והרשימה עוד ארוכה. בקיצור שיפור פנטסטי - נהנה מחדש מכל רגע.

Wolfinix

New member
שאלה קטנה, עד כמה אתה נכנס לעומק של משחק?

מתמקד בעיקר בעלילה? או שמשתדל למצוא את כל התוכן מסביב כמו משימות צד, פיתוח מקסימלי וכד' (סתם סקרנות
)

shemerkuz

New member
בהנחה שאתה מדבר על risen - עד הסוף

נכנס לכל חור מאורה ונבכי המשחק, מטפס על צוקים שלא היו אמורים להיות מטופסים, ובודק עם לפיד בוער כוכים חשוכים.
לפחות זה מה שעשיתי בחצי הראשון של המשחק.
אח"כ הדמות שלי הפכה להיות כל כך חזקה, ששום דבר כבר לא היה אתגר, מציאות של כסף וחפצים קסומים כבר הייתה ללא משמעות, ואז "נתתי גז" עד סוף המשחק.

אחד הדברים שאני רוצה לציין לטובה - זה הדיבוב המעולה של כל הדמויות - במיוחד של דמות השחקן - הקול ממש הזכיר לי את ג'יסון סטאטהאם :)

Wolfinix

New member
וכמה זמן לקח לך לסיים אותו?

ביחס לרמת הקושי (תרגיש חופשי לקצץ את זמני ה IDELE וההכרות עם המשחק
)

Wolfinix

New member
יש לך קצב טוב ^^ לי זה בטח יקח כפול

גם הכותרים הקודמים בסידרה לוקחים פחות או יותר זמן?

Wolfinix

New member
יש לי את RISIN 2 מבאנדל בתור אחד ששיחק את כל הסדרה

האם שווה להכנס אליו? או שאתה ממליץ קודם על הראשון?

shemerkuz

New member
בהחלט להתחיל מהראשון!

Risen 1 הוא משחק מצויין והיורש הרוחני האמיתי של Gothic 1&2
שחק בו -
Risen 2&3 אופציונליים - אבל אל תפספס את הראשון.

למעלה