אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Mass Effect 3

משחק גדול. עכשיו אני דיי בהתחלה של העלילה שלו (אחרי Palaven) ומשחק בהרחבות (Omega כרגע, אחרי זה אשחק בLeviathan). ההרחבות מגניבות!

Guid

New member
גם הוא טוב, רק שהוא היה לי קצת ארוך מדי.

לוית'ן היה יחסית קצר, אבל הסביבה המימית שלו הייתה שינוי כל כך מרענן שזה בא ממש במקום!

Ihavenonick

New member
הספק די טוב השבוע

לאחר שסיימתי את Thief (כבר אמרתי meh?) אז חזרתי לשחק Enslaved, משחק 3D פלטפורמה עתידני המבוסס על הסיפור הסיני A Journey to the West. בינתיים משחק מעניין עם סיפור נחמד. מצלמה כמובן מעצבנת ומשתנה בנקודות הכי לא נוחות.
&nbsp
בנוסף התחלתי לשחק ב-Deadpool. הצלחתי לקנות אותו בסטים לפני שהורידו אותו (זכויות הפצה שנגמרו בתחילת השנה ... בלה בלה בלה). משחק מצחיק מאוד, כי זה Deadpool, ומשחקיות רגילה של אקשן 3D פלטפורמה (כלומר מצלמה עדיין יכולה לעצבן)
&nbsp
זהו לבינתיים

Wolfinix

New member
סיימתי את MASS EFFECT הראשון על HARDCORE

עכשיו אני קצת אחרי ההתחלה של המשחק, ברמה האחרונה Insanity אם תקווה להגיע ל דרגת 60 (אני כרגע על דרגה 56 עם סנטינל, בצירוף התמחות של צלף, מקווה שאני אספיק להגיע...)

מכיוון שאני רק בהתחלה ואני עם ציוד ברמה גבוהה (מסוף המשחק הקודם) אני עדיין לא רואה כל כך שינוי משמעותי ברמת הקושי, למעט שלוקח יותר זמן לנטרל אויבים שהיו קלים לפני כן...נעדכן בלי נדר בהמשך

תגיד, הצלף שווה משהו?

כי למיטב זכרוני רוב הקרבות הם ממרחק בינוני, והזמן שאתה שורף עד שהכוונת עולה לעין והיריה (והפספוס)...
&nbsp
ואיך באה לידי ביטוי רמת הקושי?
פחות תחמושת? יותר אויבים?
ועולים ברמות מהר יותר?
&nbsp
וואלה, עשית לי חשק.
בגללך התחלתי לשחק DA ועכשיו נראה ש-ME יהיה הבא בתור

Wolfinix

New member
הצלף מאוד שווה, אבל מצריך הסתגלות

אני אתחיל מהחלק הקצר, מקבלים יותר XP בין היתר מה ACHIVMENTS שהשגת (בכלל רוב הACHIVMENTS נותנים בונוסים). אם אתה מתחיל מרמה 1 אז אתה עולה ברמות ממש מהר (למרות שהקרבות עצמם מאוד ארוכים והרבה יותר קשים לרמה שלך אם אתה מתחיל כך), מרמות ה 50+ כבר יותר קשה לעלות בדרגות צריך המון XP לכל דרגה ביחוד ברמות האחרונות.

רמת הקושי באה לידי ביטוי בעיקר בשרידות של האויב, צריך יותר יריות בשביל להכניע אותם (יש להם יותר חיים ויותר שריון+מגן) דבר שלא ממש מפריע כשהם בקבוצות של בודדים, אבל משנה את התמונה יותר בהמשך כשהם מתחילים לבוא בנחילים, ומצריך ממך שינוי טאקטי, בעיקר מכיוון שהיכולות שלך כבר פחות "דומיננטיות" ביחס למיגון שלהם.

בחלק מהקרבות כבר לא מספיק למצוא נקודה טובה לניהול הקרב, צריך לנהל קרבות בנסיגה ולתזמן את החייאת חברי החוליה שלך, למשל כשנופל חבר חולייה לאגף את האויב שהוא יהיה בינך לבין חבר החוליה ואז להחיות אותו, מה שבמקרה הפחות טוב יפצל את דעת האויב למספר רגעים ובמקרה היותר טוב יתן לך/לחבר החוליה קו ירי ללא הפרעה על האויב, ובמקרה הרע יהרוג אותו מייד שוב.

צריך למקסם את שימוש היכולות שלך ולתזמן אותם כמה שיותר טוב, למשל שלא אתה ווורקס תשתמשו ב THROW בו זמנית על אותו אויב.
בקיצור מצריך מחשבה מעבר לקופסה, ולפעמים אפילו מעבר למה ש"נכון" לעשות בתרחיש כזה במציאות, כי האויב פשוט מגיע עד אליך ובגלים במשימות היותר מתקדמות רק מתוקף השרידות שלו.

בנוגע לצלף, הוא מצריך קצת אימון אבל לדעתי הוא מבין כלי הנשק היותר כיפים במשחק, עד דרגת HARDCORE הוא מוריד את רוב האויבים ב 1-2 יריות בלבד וברוב הקרבות מאפשר לך לנטרל את מרבית הכוח של האויב לפני שהוא מגיע אליך, אבל אם אתה מחפש את הנשק האידיאלי אז זה האקדח מבחינת שליטה (בשדה הקרב מבחינת שדה ראייה) ודיוק, ו SHUTGUN מבחינת נזק ויעילות.

בנוגע לסיכויי פגיעה הם משתפרים ככל שאתה מפתח אותו וככל שתוספות הנשק שאתה מרכיב עליו משתפרים למשל בהתחלה שמתי עליו תוספת של:

+8% לדיוק, שעכשיו ברמות הגבוהות יותר היא בסביבות ה20%+

ותוספת להפחתת חום בירי – מאוד משמעותית מאפשרת לך לירות יותר יריות לפני שהנשק "מושבת"

והכי חשוב לרדת לכריעה, יש לך שיפור של כ50% בדיוק ובהקטנת תזוזת הנשק בין כוונות.

אם אתה מקדיש קצת זמן ללמוד את השליטה עליו, ועוד קצת זמן בהסתגלות לטאקטיקות שמתאימות לו הוא מאוד כייפי ומעולה ומאפשר שליטה מלאה על שדה הקרב מטווח בינוני ומעלה, וכמובן נותן למשחק תחושה שונה שנובעת מגישה שונה,

דבר נוסף (שרלוונטי למי שמעוניין להגיע לדרגה 60) הוא מעולה בשביל חיסול אויבים מחוץ לרכב (כל אוייב שאתה מחסל עם הרכב נותן לך רק כ 1/3 מנקודות הנסיון, אז למי שרוצה להגיע עד דרגה 60 שווה לבצע את ההריגה מחוץ לרכב, כלומר לרכך את האויבים הקשים עם הרכב ולחסל אותם עם החוליה בשביל מקסימום XP)

מספר טיפים ורשמים לצלף:

תכוון גם עם תזוזה פיסית של הדמות ולא רק עם העכבר, ייתן לך שיפור בדיוק + התחמקות מירי מסיבי של האויב (ביחוד אם אתה משלב את זה עם כניסה מאחורי מחסה בין ירי לירי)

בהתאם לתוספות שלך תתזמן את הירי כך שהנשק לא יתחמם, גם במחיר של קרב טיפה יותר ארוך – זה עדיף על לעשות את כל הקרב שוב אם אתה נופל.

תסגל לעצמך מענה לקרב מקרוב האופציות שלך הם או מכת MELE שמצריך הסתערות קצרה בדרך כלל, או נסיגה טאקטית ושליפת אקדח (F1 במקלדת) מאוד יעיל כשאויב מגיע אליך קרוב ואין לך יכולת זמינה כמו למשל THROW , אישית אני משתמש יותר בנסיגה טאקטית כדי לא לחשוף את עצמי בלי מחסה.

תבחר את התוספות המתאימות ביותר לך, אם קשה לך לכוון עדיף 2 תוספים של דיוק מאשר אחד של דיוק ואחד של חום, כי עדיף לפגוע יותר מאשר לא לפגוע, ואם אתה שולט יותר בצלף אולי עדיף לך להפך 2 תוספות של הפחתת חום למקסימום קצב אש, אני מעדיף מאוזן אחד מזה ואחד מזה.

תבחר את החוליה הנכונה והנשקים הנכונים (זה יותר רלוונטי לרמות INSANITY ו HARDCORE ), אני מכשיר את החוליה שלי בעיקר לכיוון ה SHOTGUN ומקסום יכולות מעכבות כמו LIFT, THROW וSINGULARITY , מה שמאפשר לי יחסית שקט ברוב הקרבות, זאת אומרת שאני לוקח את וורקס ואת אשלי/ליארה מה שמאפשר לי או שני חברי חוליה עם SHOUTGUN או שני חברי חוליה עם יכולות מעכבות...

תמצה את השימוש ביכולת למשל LIFT תמרכז את כל הירי על האויב שנוטרל כי הוא יותר פגיע בזמן הזה וכד'.

לאלו שיודעים כיצד לבצע QUICK SCOPE – חבל על הזמן זה לא כל כך מעשי פה מכיוון שהירי הוא יחסית רנדומאלי בתוך הכוונת עד שהיא מתייצבת, עדיף מכת MELE.

תשתמש ביכולת ASSASIN ברמת הבסיס היא נותנת לך בירי הבא 50% תוספת נזק, 125% ברמה הבאה ו 225% ברמה הסופית! שלא לדבר שהירי הזה הוא אם 100% דיוק כלומר אין תזוזת כוונות ומקסימום דיוק לפגיעה, איפה שתכוון שם תפגע.

אתה יכול להשתמש ביכולות גם בין כוונות! לא צריך לצאת מכוונת (מקשים מהירים 1-8)

אין כאן HEADSHOUTS כל מקום שאתה פוגע באוייב נותן את אותו הנזק! אז גם אם יש קצה של נעל גלוי אתה יכול לפגוע

למעלה