אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
כמובן שפנטסטי!

הכי טוב בטרילוגיה, לדעתי. מבחינת מכאניקת קרב, 3 יותר מהוקצע, אך במכלול 2 יותר טוב לדעתי. אם כי כל ה3 טובים!

Wolfinix

New member
מסכים עם כל מילה למרות שלא ניסיתי את ההרחבות של 3 עדין...

metalgod1

New member
DIVINITY: ORIGINAL SIN

משחק מעולה, שואב שעות מהחיים אבל שווה כל רגע, כל מי ששיחק באלדורס גייט או משחקים בסגנון פשוט יתאהב בו ומערכת הקרבות בו אחת מהטובות שראיתי.

Ihavenonick

New member
חזרתי לשחק Thief

באמת אני רוצה כבר לסיים אותו כדי שאוכל למחוק אותו. לא משחק משהו וקצת מעצבן

golan2072

New member
אז הוא לא עומד בסטנדרט של המקור?

אני אוהד שרוף של Thief Dark Project ושל Thief The Metal Age הקלאסיקות האדירות מלפני עשור וחצי... גם ההמשכון DEADLY SHADOWS לא רע, אם כי הכי טוב הראשון (גראפיקה של 1997? למי אכפת! המשחק פשוט ג-ד-ו-ל! ויש מודיפיקציה שמשפרת את הגרפיקה משמעותית למיטב זכרוני)

Ihavenonick

New member
טוב, אז עכשיו סיימתי אותו, ובקיצור... meh

בכלל לא היה משהו. סיימתי אותו כי פשוט רציתי לסיים אותו.
&nbsp
אני בינתיים מעדיף Dishonored

QuantumPotato

New member
FALLOUT3 בעיקר.

סוף סוף הלחץ בעבודה ירד קצת, וחזרתי לעבוד 9 שעות ביום במקום 14, אז חזרתי לשחק קצת יותר. המשחק הזה מוזר, אבל די כיפי. הקרבות ב VATS מרגישים יותר כמו גלגול קוביות מאשר משהו שיש לי באמת שליטה עליו, אבל אולי זה ישתנה כשיהיו לי יותר מ 3 נשקים. בינתיים נחמד.
התחלתי גם BLACKLIST, שקניתי במכירת הקיץ, ונטשתי די מהר. משהו בו לא ממש עובד, לא יודע להסביר בדיוק מה. הקודם גם לא היה יצירת מופת אבל לפחות היה בו משהו מעניין. בקיצור נראה לי ששיא הסדרה הזו היה CHAOS THEORY ומשם זה רק התדרדר.
&nbsp

אני לא נפלתי מפולאאוט 3

יש שם אחלה סיפור אבל משהו במשחקיות לא הסתדר לי, וגם לי, כמוך, ה-VATS הרגיש קצת גמלוני.
&nbsp

Wolfinix

New member
איך אתם בונים את הדמויות שלכם? ובאילו נשקים אתם משתמשים?

כי לזכרוני אפשר להגיע לאחוזי פגיעה מאוד גבוהים עם תכנון נכון של התמכות ושימוש בנשקים הנכונים בטווחים הנכונים...

GTA 4

שקניתי במבצע הקיץ של סטים (אני בהפסקה עם DA:Awakening).
בהתחלה לא הבנתי מה אהבתי בו כשהוא רק יצא אבל זה עבר.
כיף לשחק בו, עלילה טובה והרדיו מעולה. אני מת על הרדיו, לדעתי התסריטים לרדיו לא פחות מגאוניים.

DDN

New member
מספר משחקים

Civilization V - ממשיך לשחק, עוד כ200 תורות מסיים את המשחק, וכנראה אספיק לנצח תרבותית עד אז
The Movies - פתאום הייתה לי דודה למשחק הזה

Wolfinix

New member
סיימתי את MASS EFFECT הראשון על VETERN

עם סנטינל, התחלתי אחד חדש ברמה הבאה (HARDCORE) עם סנטינל חדש, מתכנן להמשיך אתו לרמה האחרונה על Insanity ולהגיע לרמה 60 עם הדמות - ואז ליבא אותה למאסס אפקט 2

אם מישהו מתכנן דבר דומה שיגיד, יש מספר דברים ששווה לדעת לפני שעושים את זה

למעלה