אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Mass Effect 2

סיימתי את כל משימות-הנאמנות (חוץ מאחת של דמות שמגיסים בשלב מאוד מאוחר באוכלוסיה) ואת כל משימות-הצד, עכשיו משחק בהרחבות למיניהן (כמעט סיימתי את Arrival, אחרי זה אשחק את Overlord, אחרי זה Lair of the Shadow Broker) ואחרי זה אתקדם בעלילה המרכזית.

Wolfinix

New member
קצת מורכב אצלי השבוע, החלטתי לסיים את Batman: Arkham Asylum

משחק פשוט מעולה, למרות שבסוף התיאשתי והגעתי רק ל 77% סיום...עלילה מעולה, ביצוע מעולה קרבות מהנים ומאתגרים שלא לדבר על האוירה...משחק שפשוט מבוצע טוב (מקווה שההמשכים שלו גם כאלו)

אחרי זה סיימתי את Subject 9 משחק לחימה-יחיד טאקטי, מאוד מהנה (למרות שהוא גם מאוד קצר) הקרבות בהחלט מאתגרים ברמה הגבוה ויש מספר דרכים לגשת אליהם, ממליץ בחום למי שאוהב טאקטיקות של שרידות גלים של אובים

אחרי זה המשכתי ל Disciples III: Reincarnation שלקח לי קצת זמן להתרגל למכניקה שלו שהיא קצת שונה, וכאן נכנסת המורכבות שלו, בדקתי..במקביל, משהו ב MASS EFFECT שדיבר עליו חבר, והבדיקה הזו הסתימה בכמה שעות משחק...

אז גם שיחקתי בMASS EFFECT (אני פשוט אוהב את המשחקים האלו)

וזהו אצלי

Guid

New member
לגבי באטמן-

ארקהאם סיטי פשוט מופתי, עם כמה שאסיילום מצויין הוא היה פשוט טוב יותר! מאוריג'ינס אל תצפה להרבה. הוא טוב, אבל לא כמו סיטי.

Wolfinix

New member
אני מעדיף דעה מבן אדם שהתנסה במשחק דוגרי מאשר

מבקר אלמוני שניסה אותו למספר דקות,ועל סמך זה דירג את המשחק.

מה גם שכל אחד רואה דברים, ומגיע לדברים בצורה אחרת מה שאחר לא ראה, מה שבהחלט נותן חשיפה טובה יותר למשחק, למדתי הרבה מחברים על משחקים (ובכלל בחיים) שחשבתי שאני מכיר מעולה!

כך שלדעה שלך ולזו של שאר חברי הפורום יש משקל רב בעיני

DDN

New member
גם אני מעדיף את סיטי

אסיילם היה נהדר, ובאוריג'ין יש משהו לא מלוטש עד הסוף

קרנפול

New member
לא שיחקתי

נהרג לנו בן דוד במלחמה-אז קצת ירד החשק לשחק..

Guid

New member
תנחומיי...

עצוב לשמוע על כל כך הרבה מקרים כאלו...

dankner

New member
סיימתי סיבוב שלישי ב Mass Effect הראשון

מתחיל את השני

למעלה