אז מה שיחקתם השבוע?

כלום

בראשון-שני המשכתי קצת עם DA:O אבל החל מיום שלישי המחשב היה ארוז בקרטונים לקראת מעבר הדירה שהתרחש ביום חמישי.
ממש לפני כמה דקות סיימתי להרכיב את שולחן המחשב ומחר, בעזרת השם, ארכיב את המחשב, ואז ניתן איזה סשן קצר

dankner

New member
Mass Effect

רצתי בעיקר עם המשימות העיקריות וסיימתי את המשחק (אכן סיפור נהדר). מה שלא ידעתי הוא שבאותו הרגע המשחק הסתיים מבלי שאוכל לגשת להמוני המשימות הצדדיות שעוד נותרו לי ....
בהתייעצות עם בעלי נסיון, פצחתי בסיבוב שני של המשחק שהפעם (מיד לאחר שסיימתי את המשימה של ליארה) אני אסיים, כמה שאפשר, את משימות הצד.

שאלה לכל משחקי הטרילוגיה:
את השלישיה קניתי בזמנו במבצע של אמאזון ב10$. למשחקים 2+3 יש לא מעט dlc's - אבל העלות "מטורפת" (רק למשחק השני ישנם תוספות ב50$). ומכאן שאלתי: ראיתי שאין גרסאות goty למשחקים - אבל האם היו מבצעים משמעותיים על ה dlc's הללו (מה שרומז שאולי עוד יהיו) ??

שבוע טוב

Wolfinix

New member
לא היו, היה נסיון קיץ שעבר (או חורף) באמאזון

לעשות מבצע על חלק מה DLCS אבל ההנחה היתה נמוכה (ואת רובם קשרו לקניית משחק הבסיס) מעבר לזה לא זכור לי מבצע כלשהו לא על ה DLC ולא על נק' הרכישה שלהם...

במקרה הזה ביחוד בME2, אם רכשת את משחק הבסיס אני ממליץ להיות "יצירתי" בנוגע לתוכן הנוסף

golan2072

New member
חלק מהDLC שווים, חלק לא

בשביל הראשון, Bring Down the Sky מעולה וגם אמור להיות דיי זול. השני Pinnacle Station לא משהו.

בשביל השני, Overlord נחמד, Arrival מעולה, Lair of the Shadow Broker ממש מעולה. השאר פחות שווים, אם כי Stolen Memory לא רע.

בשביל השלישי, From Ashes נחמד ומוסיף דמות מאוד מגניבה למשחק אבל לדעתי יקר ביחס לתועלת שלו. Leviathan פשוט גדול. את Omega וCitadel יש לי אך עוד לא שיחקתי (אגיע בהמשך, עכשיו אני בשמחק השני בסדרה) אבל למיטב הבנתי הם מוסיפים ה-מ-ו-ן תוכן ועל כן שווים את המחיר.

ההמלצה שלי היא לרכוש את רוב הDLC הגדולים שמוסיפים משימות וסיפור ולהתעלם מתוספות ציוד למיניהן שלא שוות הרבה וסתם עולות כסף.

QuantumPotato

New member
Call of Juarez: Gunslinger

משחק מצוין. FPS כאוטי במערב הפרוע, הרבה אווירה וסיפור חביב. קצר ולעניין.

ובלי קשר - HUMBLE BUNDLE מוכרים עכשיו את אחת החבילות השוות - 2K. הייתי קונה את זה אם לא היו לי כבר 90 אחוז מהמשחקים. אולי אני אקנה בכל זאת בשביל THE BUREAU. קראתי שהוא לא כל כך טוב אבל בשביל דולר וקצת אני מוכן לבדוק לבד.

למעלה