אז מה שיחקתם השבוע?

Dragon Age Origins

ממשיך לשחק בו.

יש לי את המשחק עם כל ההרחבות ואני עושה (או מנסה לעשות) את כל הקווסטים.
כרגע ב-40 שעות משחק ונמצא רק באמצע המשחק באורזמר, במשימה לגייס את הגמדים לטובתי.

הלכתי בעקבות הטיפים של wolfinix והדמות שלי, נבל, נעשית קטלנית לגמרי (רמה 13 או 14, לא זוכר).
בקווסט הזה ספציפית משחק עם ווין, שייל ואוגרן, אבל נראה לי שאחזור לאליסטר וסטן כי הן דמויות יותר מעניינות בעיניי.

ראיתי שמוכרים בסטים את סקיירים ב-5$, שוקל להוריד ולשחק בו אחרי DAO, אבל נראה, אלוהים גדול.

golan2072

New member
במחיר כזה תקנה את SKYRIM עכשיו!

משחק גדול, בהחלט שווה את המחיר.

אישית אני מוצא חבורה של הדמות שלי (נוכלת), מוריגן ו-ווין והלוחם התורן (אליסטר, שייל, אוגרן וכו') כאפקטיבית מאוד. שתי קוסמות זה כוח-אש! בייחוד מוריגן עם לחשי תקיפה.

shemerkuz

New member
קניתי את הבאנדל של skyrim

המשחק הבסיסי עם עוד 3 ברחבות (שתיים מהן עם הרבה מאוד תוכן נוסף) - 13$

golan2072

New member
עשית בחירה מצוינת.

שצתי ההרחבות מגניבות, במיוחד DRAGONBORN.

DDN

New member
התחלתי לשחק בו

הרגשתי שאני לא מתחבר. משהו בשליטה הפריע לי. זה משתפר במהלך המשחק?

QuantumPotato

New member
גם לי זה מרגיש ככה. (התחלתי עכשיו).

ביטלתי MOUSE ACC. אולי עכשיו יהיה יותר טוב.. וגם ראיתי שיש לו המון מודים, אז בטח אחד מהם יעזור.

יאללה, קניתי

הקניה הראשונה שלי בסטים

ashkeloni

New member
משחק בללמוד לראקטורים

אבל התקנתי סוף סוף red alert 3 uprising שקיבלתי בhumble bundle ונראה לי שאחרי המבחן הראשון אני אתפנה ליום של חופש עם המשחק הזה

QuantumPotato

New member
DMC החדש.

קניתי ביום הראשון של מכירת הקיץ. אחלה משחק. בינתיים מתאים מאוד למורשת הDMC - מערכת קרב מעולה ומצלמה נוראית. הוא בהחלט יותר קל מהDMC הישנים (שיחקתי רק ב 3 ו 4), אבל זה לא בהכרח רע.
התחלתי גם SKYRIM, בינתיים זה סימולטור אגירת חפצים עם שליטה די נוראית. נקווה לשינוי בקרוב.

Guid

New member
DMC מעולה!

סיימתי אותו כבר 3 פעמים, אני חושב.
אהבתי את השליטה החדשה בדמות. הרבה יותר נוח מ-3 ו-4.

אני מחכה לשמוע חדשות לגבי משחק המשך, בתקווה שיהיה...

למעלה