אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
MASS EFFECT

פשוט משחק גדול, אמנם הממשק והגרפיקה טיפה פחות מהוקצעים מאשר בהמשכים, אבל המשחק פשוט יצירת-מופת! כמובן שME2 עוד יותר טוב, אבל גם הראשון בסדרה גדול.

shemerkuz

New member
גם אני - הפעם על דרגת הקושי instanity

אחרי משחקי רשת קבועים בדרגת GOLD (וקצת פלטינום),
קמפיין Insanity זה קלי קלות :)

golan2072

New member
בדיוק סיימתי את המשימות עם CEREBRUS

בהתחשב במשחקים הבאים בסידרה זה דיי משעשע... כאן כל הסיפור מתחיל.

Wolfinix

New member
בהתחשב שעברתי על ACHIVMENTS בשביל קרדיט

שיחקתי בלא מעט...אבל מאחר ועשיתי בעיקר ACHIVMENTS RUN אז אני לא מתחשב בכך כבאמת לשחק...

מה שכן על אלו התעכבתי יותר:

how to survive - מתכנן לחזור אליו ממש נהניתי, אם מישהו מעוניין לשחק בקואופ שיגיד

borderlands 2 - אני ממש מתעכב אתו מכיוון שאני שוקל לשחק בו ישירות כשיהיו לי ההרחבות (בהנחה שיהיו לי אותן...) אבל לשחק בו...ובכן בשבילי נהניתי

magicka - הוא ממש כיפי ומצחיק, אבל אחרי זמן מה פחות מהנה כשמשחקים לבד...

בנוסף חבר המליץ לי על משחק RPG שנקרא xenoblade chronicles שמיועד ל WII ניתן גם לשחק אתו עם אמולטור (בשביל שיפור בגראפיקה) וממש אהבתי אותו כך שעיקר זמני שיחקתי בו

sky121

New member
Sensor Bar

אתה צריך לרכוש Sensor Bar ייעודי, שיכול להתחבר למחשב. לפני שאתה יכול להתחיל לשחק במשחקים שמיועדים ל-WII.

QuantumPotato

New member
סיימתי טרנסיסטור.

בהחלט שווה את המחיר. עדיין BASTION קצת יותר טוב, לדעתי.
יש לטרנסיסטור מערכת קרב מאוד מעניינת, (סוג של TURN BASE שהופך את הקרבות למין חידות) ואחד הפתרונות היותר טובים שראיתי לגרום למעט יכולות להיות מגוונות - כל יכולת (או "פונקציה") יכולה להיות שדרוג ליכולת אחרת או יכולת אקטיבית או פסיבית. יש מאות צירופים אפשריים - אבל רבים מהם לא כל כך טובים ואני מניח שהשחקן הממוצע ימצא משהו שנוח לו בהתחלה ופשוט ידבוק בזה בלי להתנסות יותר מדי. הפתרון של המשחק לבעיה הזו הוא להוריד יכולת כל פעם שתפסיד בקרב (בר HP אחד) ואז בקרב הבא תהיה חייב להתנסות. קצת מתסכל אבל נסבל.
אני לא יודע אם זה בגלל שאני משחק רק בהפרשים של שבוע או המשחק - אבל לקראת הסוף יש קפיצה די גדולה בקושי.
בסך הכל משחק מצויין עם פסקול מעולה. עכשיו אני מחכה שיהיה לו WORKSHOP כדי לראות איזה שלבים אנשים יבנו עם זה.

למעלה