אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
STALKER: Call of Pripyat

הכי טוב בטרילוגיה, לדעתי, אם כי קצת קצר. אחריו METRO LAST LIGHT (קצר אבל מהמם), אז לסיים את DRAGON AGE 2 ולהתחיל את טרילוגיית MASS EFFECT.

DDN

New member
מעניין שאתה שואל

אחרי שבפתאומיות נמאס לי מDAO, אין לי הרבה לשחק ויש לי הרבה על הראש, החלטתי לנסות משהו אחר.

אז שיחקתי חצי שעה בBROTHERS: A TALE OF TWO SONS
המשחקיות משונה, אבל וואו, איזו גרפיקה. וזה גם סיפור חמוד, עד כה, בלי אלימות, ולא צריך לדעת אנגלית. ממש משהו שאפשר לתת לילד בן 9-10 לנסות לשחק גם (לבינתיים)
התרשמתי לטובה. מקווה לחזור אליו במהרה.

sky121

New member
Vampire: The Masquerade - Bloodlines

שמעתי הרבה דברים טובים על המשחק הזה. בפעם הראשונה ששמעתי על המשחק היה ש-Half-Life 2 יצא ב-2004, זה היה המשחק השני שהשתמש במנוע Source.
התעלמתי ממנו לאורך השנים כי היו המון באגים במשחק, מכל הסוגים ומכל המינים. אך חבורה של מעריצים הוציאו לו טלאי בלתי רשמי, שהפך את המשחק לראוי לשחק גם על מערכות הפעלה מודרניות.

זהו WRPG, בו אנו משחקים דמות שאנו בונים, שננשכה ע"י ערפד. תפסו אותו ושפטו אותו בחומרה על כך שהפר את הקוד שלהישאר בצללים ולא לעורר חשד (The Masquerade). בגלל שערפד שנשך את הדמות שלנו נעלמה לצמיתות, אנו חופשיים לפעול ולפי רצוננו אבל תחת ההשגחה של מנהיג הערפדים. זה קרוב משהו ל-Deus Ex.

זהו משחק מאוד מומלץ לנסות (חובה להתקין את הטלאי הלא רשמי)

Ihavenonick

New member
המשחק הזה היה הגביע הקדוש של הרבה שחקנים

עד שיצא בסטים הוא נחשב למשחק נדיר והרבה התגעגעו אליו

Wolfinix

New member
לא יודע אם הגביע הקדוש, אבל בהחלט אחד הטובים

מסוגו

Ihavenonick

New member
אני יותר מדבר על גביע קדוש מבחינת נדירות

בגלל סיבות שונות ומשונות, לא היה אפשר להשיג אותו באף חנות עד לפני זמן מה שיצא לסטים

playtrip

New member
Bejeweled 3, Awesomenauts וSonic the Hedgehog

Steam נותנים מבצעים מטורפים באופן אקראי על כותרי אינדי ורטרו... זה למה...

Wolfinix

New member
avernum escape from the pit עד שנמאס לי קצת

מלחפש קרבות רנדומאלים בשביל לעלות בדרגה לצורך ההמשך בעלילה...

קצת BORDERLAND 1 אנחנו עכשיו בהרחבה האחרונה (claptrap revolution) שלו.

התחלתי את sang froid tales of werewolves אני חושב שאני במשימה האחרונה שלו..(יום 24) המשחק פשוט מדהים ממליץ עליו בחום, עלילה לא הכי מקורית אבל בהחלט רעננה, פסקול מדהים (מוסיקה אירית), ומשחקיות שמשלבת שני שלבים:

-תכנון אסטראטגי לפני יציאה לקרב (אסטראטגית ההגנה ללילה) , תכנון הנחת מלכודות שמוגבל במשאבים וAP (נקודות פעולה)
-ביצוע התוכנית בצורה אקטיבית מגוף שלישי (קרב שדומה לקרב של הWITCHER למי שאהב רק יותר בסיסי מבחינת היכולות שלו) שכולל מימוש המלכודות, לחימה, ניווט המפלצות למקום שאתה רוצה שהם ילכו אליו וכמובן התמודדות עם בלתמים,מגבלת זמן וכשלון התכנון

למשחק יש שתי דרגות קושי, אחד לכיוון הגישה היותר ישירה עם השענות על לחימה יותר מאשר מלכודות וטאקטיקה, והשני בדיוק ההפך, השענות על טאקטיקה ותכנון מלכודות יותר מאשר על לחימה פנים מול פנים (נאלצתי להתחיל לא מעט קרבות בגלל גישה לא נכונה
)

כמובן שיש מגבלות של כסף וזמן (AP) שדורש ממך תכנון כמה שיותר חסכוני כדי לצבור זהב ותשתית לשלבים יותר מתקדמים.

בקיצור משחק גאוני ממליץ עליו בחום

למעלה