אז עברתי לCall of Pripyat. אחרי זה אסיים את Dragon Age 2, ואז את MASS EFFECT כל הטרילוגיה ברצף. אחרי זה אני מקווה שSTALKER LOST ALPHA יתוקן כבר לגמרי מבחינת הבאגים ואז אשחק בו.
אבל הבאג הזה לפי מה שקראתי קים גם במשחק הבסיסי. זה אומר שכשמנסים להיכנס לGARBAGE מהDARK VALLEY המשחק נופל ולא משנה מה עושים.
המודים בהם אני משתמש הם ATMOSFEAR וSKY RECLAMATION PROJECT. מודים דיי בסיסים - הראשון משפר את מערכת מזג האוויר, השני מתקן דיי הרבה באגים והופך את מערכת הFACTION WARS למעצבנת הרבה פחות.
תנסה לעדכן אותו יכול להיות שחסר לך קובץ (או שהוא מושחת), תנסה גם בלי מודים - נקי, יכול להיות שיש בעיה עם אחד המודים שהתקנת כי אצלי זה לא קרה (בגרסה נקיה לא ניסיתי עם מודים)
לא מכיר קריסות רציפות במקום ספציפי בשום מקום במשחק פרט לשמירה שהתקלקלה (לכן אני שומר מספר פעמים - בכל משחק) או קובץ שחסר למשחק...
לפעמים אתה מקבל מבול של משימות שאי אפשר להשלים אותן, לפעמים הכנופיות נתקעות ולא ממשיכות בלחימה זו בזו, לפעמים כוח שהיה אמור לבוא ולהשלים כיבוש שלך של מאחז פשוט לא בא.
הראשון הוא תיקון באגים כללי (שלצערנו לא תיקן את הבאג הקטלני בו נתקלתי בחזרה מDARK VALLEY לGARBAGE) שמאוד משפר את מערכת הכנופיות (במיוחד, אתה מקבל משימות הגנה\התקפה רק כשאתה ליד המקום). השני משפר את מערכת מזג האוויר ובמידה זו או אחרת את הגרפיקה.