אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
STALKER: Clear Sky

לקחתי הפסקה מDragon Age 2. בינתיים בSTALKER: Lost Alpha יש יותר מיד באגים ואני מחכה שיתקנו אותם, אז בינתים חזרתי לClear Sky.
 

golan2072

New member
נתקלתי בבאג משבית-משחק.

אז עברתי לCall of Pripyat. אחרי זה אסיים את Dragon Age 2, ואז את MASS EFFECT כל הטרילוגיה ברצף. אחרי זה אני מקווה שSTALKER LOST ALPHA יתוקן כבר לגמרי מבחינת הבאגים ואז אשחק בו.
 

Wolfinix

New member
באג משבית משחק? לא כל כך זכור לי כזה..

אתה משחק נקי? או עם מידול?
 

golan2072

New member
עם מידול קל

אבל הבאג הזה לפי מה שקראתי קים גם במשחק הבסיסי. זה אומר שכשמנסים להיכנס לGARBAGE מהDARK VALLEY המשחק נופל ולא משנה מה עושים.

המודים בהם אני משתמש הם ATMOSFEAR וSKY RECLAMATION PROJECT. מודים דיי בסיסים - הראשון משפר את מערכת מזג האוויר, השני מתקן דיי הרבה באגים והופך את מערכת הFACTION WARS למעצבנת הרבה פחות.
 

Wolfinix

New member
אני לא זוכר שהיתה לי בעיה אתו...

איזו גרסה של המשחק יש לך? רגיל? או דרך STEAM ?

תנסה לעדכן אותו יכול להיות שחסר לך קובץ (או שהוא מושחת), תנסה גם בלי מודים - נקי, יכול להיות שיש בעיה עם אחד המודים שהתקנת כי אצלי זה לא קרה (בגרסה נקיה לא ניסיתי עם מודים)

לא מכיר קריסות רציפות במקום ספציפי בשום מקום במשחק פרט לשמירה שהתקלקלה (לכן אני שומר מספר פעמים - בכל משחק) או קובץ שחסר למשחק...
 

Wolfinix

New member
לא כל כך הבנתי למה שבור? שיחקתי אותו נקי

ולא היתה לי בעיה אתו...באיזו בעיה נתקלת עם הכנופיות השונות?
 

golan2072

New member
עומס משימות, חוסר התקדמות של כנופיות

לפעמים אתה מקבל מבול של משימות שאי אפשר להשלים אותן, לפעמים הכנופיות נתקעות ולא ממשיכות בלחימה זו בזו, לפעמים כוח שהיה אמור לבוא ולהשלים כיבוש שלך של מאחז פשוט לא בא.
 

Wolfinix

New member
זה חדש לי...נראה לי שאני צריך לשחק שוב עם

המודים לראות את ההבדל...איזה מודים אתה ממליץ?
 

golan2072

New member
שני מודים.

(מצרף לינקים)

הראשון הוא תיקון באגים כללי (שלצערנו לא תיקן את הבאג הקטלני בו נתקלתי בחזרה מDARK VALLEY לGARBAGE) שמאוד משפר את מערכת הכנופיות (במיוחד, אתה מקבל משימות הגנה\התקפה רק כשאתה ליד המקום). השני משפר את מערכת מזג האוויר ובמידה זו או אחרת את הגרפיקה.
 

Wolfinix

New member
הקישור לאטמוספירה מוביל לקישור שבור

יש מצב שאתה מוודא אותו?
 

Wolfinix

New member
מעולה תודה


 
וואלה

כבר שיחקתי בראשון ובשני וחשבתי לשחק בהם שוב לקראת צאת השלישי.
רציתי להתחיל אבל watch dogs אוטוטו צריך לצאת ואני לא אוהב לעבור באמצע ממשחק למשחק.

איזו דמות אתה משחק?
 

DDN

New member
כרגע, אלפית עירונית נוכלת

וזה אחרי ששיחקתי אלף מכשף, ונוכלת בת אדם אצילה.
 
אלף מכשף זו תמיד הדמות הראשונה

שאני בוחר במשחקים האלו.
נראית לי הדמות הכי חזקה שיש ואז לא צריך לשבור את הראש בשלבים המתקדמים (אני לא מאלה שמתכננים אסטרטגיות וכו').

מה ההתמחות שלה?
אפשר שתי התמחויות, לא?

חשבתי להתחיל משחק חדש עם אלף נוכל בהתמחות מתנקש ודואליסט.

טיפים למשחק עם נוכל?
 

golan2072

New member
לאחרונה סיימתי את DA1

עם בת-אצולה אנושית (בסופו של דבר מלכת פרלדן!
) נוכלת, DUALIST וASSASSIN. לפני זה עם גמד לוחם בן-אצולה. לדעתי נוכלים עם שני כלי נשק הם מאוד חזקים!
 
למעלה