אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Dragon Age 2

נמצא למיטב הבנתי ממש בסוף המשחק. אחרי זה, אשחק בSTALKER: Lost Alpha שיצא בדיוק עכשיו.

Wolfinix

New member
כשתתחיל את STALKER אשמח לשמוע רשמים

אני לא כל כך הבנתי אם הוא מוד שמשפר גרפיקה וממשק או תוכן נוסף...

golan2072

New member
מדובר במשחק חדש STAND ALONE

בעיקרון מחזיר תוכן שתוכנן למשחק הראשון בסדרה אך קוצץ במשחק המקורי הסופי. כרגע יש באגים אז כדאי לחכות לפאץ'. הגרפיקה גם כן משופרת במידת מה.

זה אמור להיות STALKER הראשון "איך שהוא אמור היה להיות" לפני הקאט הסופי.

Wolfinix

New member
אז אני בהחלט אבדוק אותו

מעניין אם יש אפשרות לאינטגראציה עם המשחק המקורי ב STEAM ...

Lion_Heart

Well-known member
SIMS 3

DA2...המון WORLD OF WARCRAFT

מחכה ש dragon age inquisition יצא...ונראה, אולי...

Ihavenonick

New member
Cave Story+

שיחקתי בזמנו קצת במקורי ואמרתי לעצמי שכדאי לחזור אליו קצת. התקדמתי קצת ועכשיו אני תקוע בקרב בוס כלשהו... אני אתגבר על זה בקרוב

QuantumPotato

New member
SMITE

משחק MOBA די חדש. פעם ראשונה שאני מנסה להיכנס לז'אנר הזה בצורה רצינית. קשה להתרגל לזה, אבל די כיף, חוץ מכל עניין ה ITEMS שמאוד מבלבל.

DDN

New member
ערקתי לXBOX360

למרות שהשבוע לא שיחקתי בו (משחק בWWE2K14 שאין למחשב)

השבוע היה בסימן לא להספיק לשחק.
ניסיתי את SKYRIM אבל התייאשתי ממנו די בהתחלה, משהו בו לא מתחבר לי, והשליטה בו לא נוחה לי.
בסופשבוע, החלטתי להתחיל את DRAGON AGE ORIGINS מחדש, כדי לעשות את כל הDLC, לעבור ל2 ולחכות ל3. למרות שהייתי לקראת סיום בדמות הקוסם שלי, החלטתי שאני לא מרוצה ממנו, והתחלתי את המשחק מחדש, לגמרי. אני עכשיו בכפר לות'ורינג, עומד להציל את סטן. אני עם נוכלת אלפית.

ו. . . בעקבות מבצע חביב, רכשתי את מרוצללים וההרחבה שלו, ועצרתי את עצמי מלנצל הנחת 20% בGMG בשביל טרופיקו 5. אני אחכה למבצע חזק. אגב טרופיקו 5 - הקדימון שלו שמזכיר סרט מסויים, הוריד אותי לרצפה.

למעלה