אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
עדיין Dragon Age II

משחק חביב בהחלט, אם כי פחות מרגש מהקודם בסדרה. ועדיין זוויות המצלמה והשליטה בדמויות טיפה לא נוחים לי.

כאסיים אותו אתחיל מחדש את MASS EFFECT מהראשון ועד השלישי ברצף (SHEPARD אישה כרגיל - לא אוהב את הVOICE ACTING של SHEPARD הגבר).

golan2072

New member
הגעתי לACT2 של DRAGON AGE 2

לצערי בת'ני מתה (באופן קבוע) בדרך.

Lion_Heart

Well-known member

היא לא חייבת למות...אם משאירים אותה מאחור היא נכנסת למעגל (אבל נשארת בחיים)

golan2072

New member
האם כדאי לחזור אחורה?

כבר שיחקתי הרבה זמן אחרי הקטע הזה ולא מתחשק לי לחזור. אולי בפעם הבאה שאשחק בזה...

Lion_Heart

Well-known member

תלוי רק בך...אבל שתדע לפעם הבאה...אם אתה לא לוקח אותה אז היא נכנסת למעגל, אם אתה כן לוקח אותה רק תדאג לקחת גם את אנדרס...ואז היא גם תשרוד...תהפוך ל GRAY WARDEN...אבל תשרוד, בכל מקרה היא נעלמת ומופיעה רק בסוף של המערכה השניה והשלישית

Wolfinix

New member
אני עדיין ב THE LAST REMNNAT בערך אמצע-סוף

מנסה לראות מה פספסתי בריצה הראשונה ומנסה הרכב קצת שונה עם הקבוצות...

shemerkuz

New member
חזרתי לXCOM - enemy unkown

קיבלתי השראה מוידיאו ביוטיוב של שחקן שסיים ב impossible ironman
בלי שום אבדקות של מדינות או של חיילים - וזה נתן לי השראה :)

golan2072

New member
מתישהו אחזור גם לXCOM

בעיקר מאחר ועוד לא שיחקתי את התוסף ENEMY WITHIN, שקניתי לפני כחודש-חודשיים כשהיה במבצע. אבל בינתים בא לי לשחק את DRAGON AGE 2, את MASS EFFECT (כל השלושה), את FAR CRY 3 ואולי גם את DEAD SPACE; אחרי זה אחזור לXCOM.

Wolfinix

New member
זה אפשרי, אם תצתרך עוד טיפים תודיע מכיוון

שעשיתי זאת אישית אולי אוכל לעזור בתהליך

רק קח בחשבון שתצתרך להתחיל את המשחק מספר פעמים בשביל להגיע לדרישות ההתחלתיות של נצחון מושלם (אני מניח שהוא אמר את זה בסרטון) אתה צריך לשרוד חודש ראשון כשבסופו יש לך אפשרות לשגר 4 (עדיף 5) לווינים.. (וזה בלי שום קשר לטאקטיקה בתוך הקרבות עצמם).

לצורך העניין הצלחתי להגיע לכך רק אחרי בערך 20+ התחלות משחק.

עוד קצת טיפים מנסיוני

1.תעשה עותק של השמירות שלך במצב הראשוני כך שאם הוא יניב אופציה למשחק "מושלם" - כלומר אפשרות בסוף חודש לשגר 4 לווינים (אני לא עשיתי את זה ועכשיו אני מתחרט כי אני מתעד לחזור לשחק עם ההרחבה ועכשיו אני אצתרך שוב להגיע אל אותם התנאים...) שיהייה לך לעתיד אם תרצה לעשות זאת שוב

2. אמנם זה סוג של רמאות מצידנו אבל אם נופל לך חייל בקרב תקריס את המשחק (ALT+F4) עדיין בתור של האוייב (שלא יסיים אותו) השמירה תשאר על התור שלך כך שתוכל לנסות אופציה אחרת...באותה נימה אל תפחד לגבות שמירות (פיסית) בין משימות.

3.אל תרוץ וקח את זהמן והכל יתקתק

מצרף לינק שעזר לי הרבה עם טיפים והדרכה (מי שלא שיחק משחק רגיל עדיין עדיף שימנע ממנו).

הרבה בהצלחה, האתגר פשוט משובח שם

shemerkuz

New member
תודה, אבל...

כבר סיימתי בהצלחה על Impossible ironman,
אבל איבדתי שתי מדינות ומספר חיילים.

המטרה הפעם היא ללא אבדות בכלל.

אני מחשיב את היציאה וטעינה כדי לתקן טעויות כרמאות - אחרת מה הטעם לשחק ב ironman?

Wolfinix

New member
לכן ציינתי שזה סוג של רמאות, אבל כך גם ההתחלה

של המשחק עם תנאים אידיאלים להגיע לשיגור של 4-5 לווינים הוא סוג של רמאות על אותו המשקל, כך שאם אתה לא משתמש בראשון אז כך גם לגבי השני מה שאומר שתצתרך לשחק משחק מלא בתנאים הללו מספר פעמים ברצף (ויש מצב שהרבה) בשביל להצליח - אם יש לך סבלנות (ויותר חשוב - זמן) אז לך על זה

ואני מבין את המקום שאתה בא ממנו בריצה על CLASSIC והIPOSIBBLE IM הראשון שלי גם אני איבדתי מדינה אחת וחיילים...זה כמעט בלתי נמנע היתרון לאוייב הוא מוחלט גם מבחינת סד"כ וגם מבחינת טכנולוגיה (מה שאני הולך לנסות לבדוק עם ההרחבה החדשה בקרוב הוא ההבדל עם האפשרויות החדשות) וקל לו מאוד לאגף אותך, היו לי מעט מאוד משימות שיצאתי ללא פציעות בכלל - נקי.

בנוגע ללמה לשחק כך? מכיוון שהוא מאוד מגביל אותך גם כך גם אם גיבית את השמירה שלך לפני משימה והתחלת משימה וביצעת "X" מהלכים ונפל לך חייל ב40% מהמקרים לא תוכל לתקן זאת מהשמירה הבודדת של הקריסה אבל ב 60% כן תצליח, ובכל פעם אתה גם תלמד עוד מהלך של האוייב ועוד פתרון עד שלבסוף כמעט ולא תצתרך את זה (בין היתר מבחינת חוזק החוליה לקראת הסוף).

ואם תחזור לשמירה הראשית המשימה שתכנס אליה מחדש תהייה שונה דבר שבעצם מנע ממך הצלחה בפתרון הבעיה שנתקלת בה - אבל בו זמנית חסך לך את הזמן להגיע שוב לאותה נקודה של התנסות.

בכל אופן אם אתה לא עושה זאת תוודה שיש לך מספיק בוסט של חיים לחיילים ומספיק חיילים עם MEDPACK (לפחות 50% מהכוח שבחוליה צריך להיות עם MEDPACK) עם עדיפות לפחות לחייל SUPP אחד שמתמחה טוטאלית בריפוי ובייצוב חיילים ביחידה - אחרת הסיכויים שתצליח מאוד נמוכים מבלי להקריס את המשחק, וקח בחשבון שכל זה יבוא על חשבון יכולות התקפיות מה שיצריך אותך לחקור LIGHT P RIFLE מהר בשביל הבונוסים שלו (מה שלדעתי כדאי לעשות בכל מקרה כמה שיותר מהר) עם כל המשתמע מכך (למשל תפיסת אוייב חיי).

בלי שום קשר אני אשמח לשמוע איך התנהלת וללמוד מהדרך שלך

shemerkuz

New member
ו..... סיימתי :)

את XCOM על ironman impossible - בלי לאבד שום ארץ (2 חיילים מתו)

התחלתי את המשחק עשרות פעמים - עד שקיבלתי קבוצה התחלתית עם נתונים גבוהים - ואז עוד עשרות פעמים עד שהצלחתי לעבור את שני השלבים הראשונים - ואז עוד פעמיים - כי המשימות של החודש הראשון לא היו מספיקות בזמן / מתאימות כדי להרים לווין בחודש הראשון.

לקח שבועיים אינטנסיבים - אבל בסוף הצלחתי :)

shemerkuz

New member
תודה - לא בטוח לגבי מה הלאה

אולי אבדוק כמה משחקים שיש לי בsteam שעוד לא יצא לי להגיע אליהם

QuantumPotato

New member
טומב ריידר ובאטמן אוריג'ין.

שניהם קניתי בהנחה שבוע שעבר. באטמן אוריג'ין לא ממש שווה. יש לו המון בעיות, גם באגים וגם עלילה גרועה למדי. המשחקיות מספיק דומה לארקהאם כדי שאני אסיים אותו אבל הוא מרגיש פשוט כאילו המפתחים התעצלו. לא שווה קנייה.
טומב ריידר ממש נחמד. קצת מפריע שלארה מתלהבת ממניפה מהמאה ה 18 מיד אחרי שהיא בוכה על זה שאנשים מתים. החידות\קברים קלים להחריד, לפחות יחסית למה שאני זוכר מלפני 20 שנה (טומב ריידר הראשון הוא המשחק הראשון ששיחקתי על הפלייסטיישן) אבל יכול להיות שזה בגלל שלטומב ריידר המקורי הייתה את השליטה הכי גרועה בהיסטוריה אז עכשיו הכל נראה קל בהשוואה.

למעלה