לכן ציינתי שזה סוג של רמאות, אבל כך גם ההתחלה
של המשחק עם תנאים אידיאלים להגיע לשיגור של 4-5 לווינים הוא סוג של רמאות על אותו המשקל, כך שאם אתה לא משתמש בראשון אז כך גם לגבי השני מה שאומר שתצתרך לשחק משחק מלא בתנאים הללו מספר פעמים ברצף (ויש מצב שהרבה) בשביל להצליח - אם יש לך סבלנות (ויותר חשוב - זמן) אז לך על זה
ואני מבין את המקום שאתה בא ממנו בריצה על CLASSIC והIPOSIBBLE IM הראשון שלי גם אני איבדתי מדינה אחת וחיילים...זה כמעט בלתי נמנע היתרון לאוייב הוא מוחלט גם מבחינת סד"כ וגם מבחינת טכנולוגיה (מה שאני הולך לנסות לבדוק עם ההרחבה החדשה בקרוב הוא ההבדל עם האפשרויות החדשות) וקל לו מאוד לאגף אותך, היו לי מעט מאוד משימות שיצאתי ללא פציעות בכלל - נקי.
בנוגע ללמה לשחק כך? מכיוון שהוא מאוד מגביל אותך גם כך גם אם גיבית את השמירה שלך לפני משימה והתחלת משימה וביצעת "X" מהלכים ונפל לך חייל ב40% מהמקרים לא תוכל לתקן זאת מהשמירה הבודדת של הקריסה אבל ב 60% כן תצליח, ובכל פעם אתה גם תלמד עוד מהלך של האוייב ועוד פתרון עד שלבסוף כמעט ולא תצתרך את זה (בין היתר מבחינת חוזק החוליה לקראת הסוף).
ואם תחזור לשמירה הראשית המשימה שתכנס אליה מחדש תהייה שונה דבר שבעצם מנע ממך הצלחה בפתרון הבעיה שנתקלת בה - אבל בו זמנית חסך לך את הזמן להגיע שוב לאותה נקודה של התנסות.
בכל אופן אם אתה לא עושה זאת תוודה שיש לך מספיק בוסט של חיים לחיילים ומספיק חיילים עם MEDPACK (לפחות 50% מהכוח שבחוליה צריך להיות עם MEDPACK) עם עדיפות לפחות לחייל SUPP אחד שמתמחה טוטאלית בריפוי ובייצוב חיילים ביחידה - אחרת הסיכויים שתצליח מאוד נמוכים מבלי להקריס את המשחק, וקח בחשבון שכל זה יבוא על חשבון יכולות התקפיות מה שיצריך אותך לחקור LIGHT P RIFLE מהר בשביל הבונוסים שלו (מה שלדעתי כדאי לעשות בכל מקרה כמה שיותר מהר) עם כל המשתמע מכך (למשל תפיסת אוייב חיי).
בלי שום קשר אני אשמח לשמוע איך התנהלת וללמוד מהדרך שלך