אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Dragon Age 2

משחק נחמד בהחלט, אם כי פחות טוב מהקודם בסדרה. הבעיה העיקרית היא זוויות מצלמה עקומות במיוחד ולא נוחות, וגם סביבות שמתחילות לחזור על עצמן (אגב גם בMASS EFFECT הראשון היה את זה, אבל זה לא הפריע לו להיות משחק גדול). חוץ מזה, ממש לא רע.

Wolfinix

New member
צודק העניין שMASS EFFECT חידש בתקופתו כשהוא

יצא כך שמההתלהבות לא הפריע לאנשים המחזור של המפות, לעומת זאת בDA2 אכזב אנשים ששחקו בכותר הקודם בקטע הזה כי אוריגין היה מאוד מושקע מבחינת גיוון המפות שבו.

אבל שלא תבין לא נכון אני מאוד אוהב את שניהם וחושב ששניהם משחקים מעולים, ולי אישית זה לא מפריע כלל לצורך המחשה:

את MASS EFFECT הראשון סיימתי 3 פעמים (את השני 4 והשלישי פעם אחת...) משחק מלא כולל מציאת כל המשאבים (בעיקר בשביל ההמשכיות לקראת ME2)

ואת DA2 סימתי גם כבר פעמיים - ובדרך לפעם השלישית כנראה לכשיצא הכותר הבא בסדרה... (את אוריגין סיימתי גם 3 פעמים ואת ההרחבה שלו פעם אחת).

אחלה של סדרות לדעתי

golan2072

New member
גם לי לא מפריע מאוד

מה שמפריע לי הוא בעיקר זוויות המצלמה שהן נוחות הרבה פחות מבORIGIN.

Wolfinix

New member
כן זה יכול להרוס אם לא מתחברים אליהן

אישית זה לא ממש הפריע לי

Guid

New member
מה שהפריע לי בDA2, האמת,

היה בעיקר הסיפור.
אני לא שחקן הארדקור, מאלה שמחפשים איך להתמקצע בכל אופציה ופיצ'ר שיש למשחק להציע, אבל אני מאוד מתייחס לעלילה של המשחק ולצורה שבה הם מעבירים את הסיפור.
באוריג'ין זה היה ממש מעולה, אבל DA2 היה כל כך דלוח ומשעמם... התייאשתי ממנו ממש מהר, איפשהו בתחילת הארק השני של הסיפור.

על Mass Effect אין מה לדבר- הסדרה כולה היא שלמות במיטבה, כשהמשחק השני הוא פשוט פנטסטי. מד"ב משובח שמתובל במשחקיות מהנה

golan2072

New member
בינתיים באקט הראשון

הסיפור לא רע, לא משהו MIND BLOWING, אבל ממש לא רע. MASS EFFECT זה לא - אבל MASS EFFECT זה משחק המחשב עם אחד הסיפורים שבוניים הכי טוב אי פעם אז קשה להשתוות...

אחרי שאסים את DA2 אלך לשחק שוב בME הראשון, השני והשלישי ברצף כולל כל ההרחבות (עוד לא שיחקתי שתים מההרחבות הגדולות של השלישי CITADEL וOMEGA).

Guid

New member
Omega בהחלט הרחבה שווה,

וארוכה מאוד. אבל כל עוד שחקת ב-Leviathan, אתה במצב טוב

ואכן, קשה להשתוות למאס-אפקט מבחינה עלילתית.

shemerkuz

New member
משחק חדש (יחסית): Blackguards

זה סוג של: Turn based combat RPG
משחק נורא כיפי לחובבי הז'אנר.

Wolfinix

New member
בורדרלנדס הראשון עם חבר הגענו ל 2nd playthrou

סימנו את דר' נד, האנדרדום, ועכשיו אנחנו לקראת אמצע הARMORY.

והתחלתי שוב (סיבוב שני) ב THE LAST REMNANT ממליץ בחום

QuantumPotato

New member
Dust: An Elysian Tale

סיימתי אותו עכשיו. הוא ממש מוצלח לדעתי. סיפור טוב ומערכת קרב מספיק כיפית כדי להחזיק 18 שעות משחק. הישג גדול למשחק אינדי, במיוחד משחק שנעשה פחות או יותר על ידי בן אדם אחד. הבעיה העיקרית שלו היא שהוא קל מדי ולהגביר את הקושי לא ממש עוזר. זה פשוט מעלה את הHP של האויבים ומוריד את שלך. מה שהופך את המשחק למעצבן, אבל לא יותר קשה.
וגם התחלתי את THE SWAPPER. קצת מפחיד, חידות טובות, אווירה פסיכודלית קצת.
ניסיתי להיכנס שוב לLOADOUT שהייתי בו בבטא, אבל עכשיו אני צריך לפתוח את הנשקים ולא לקבל את כולם מההתחלה אז זה פחות כיף. קצת פחות. עדיין משחק מהנה למדי ואני צריך תחליף לTRIBES שעומד למות לצערי הרב.

DDN

New member
הרחבות של SLEEPING DOGS

ניסיתי את MAXX PAYNE 3
מתכנן להתחיל את KINGDOMS OF AMELUR מיד אחרי הסמינריונית

למעלה