אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
עדיין Dragon Age: Origins

שיימתי את רוב המשימות למען קיום החוזים עם הWardens, נשארה לי רק המשימה עם הגמדים וכן המשימה הצדדית של Shale באזור הגמדים. אחרי זה - אלך לכנס את המועצה ולהתקדם לשלב הסופי של המשחק. אחרי שאסיים את המשחק אעבור להרחבות למיניהן, אז להרחבה הגדולה Awakening ורז לDragon Age II. ואחרי כל זה - Mass Effect הראשון עד השלישי ברצף כולל כל ההרחבות. זה ימלא לי בקלות את הזמן עד שThief החדש ייצא ועד שיהיה לי תקציב לרכוש אותו מSTEAM.

DDN

New member
עדיין XCOM ENEMY WITHIN

מאוד נהנה מההרחבה. עובד עכשיו על הנבחרת השנייה והשלישית שלי ודואג לצייד אותם במיטב הנשקים והשריונות.

מתכנן לחזור לAGE OF EMPIRE 3 לאחר מכן, ואז אולי לסיים את MASS EFFECT 3

Wolfinix

New member
יש שוני עלילתי בו? או שרק נשקים וסוגים חדשים

של חיילים?

DDN

New member
יש בו תוספת של משימות

כמו קו העלילה עם הסיני בDLC, יש פה עוד קו עלילה.

Wolfinix

New member
משמעותי? כי אם אני זוכר נכון

עם הסיני היו 3-4 משימות נוספות? (לא שאני מתנגד כן כל תוספת למשחק הזו - מעולה, רק שואל בשביל לדעת למה להכנס)

DDN

New member
לא יודע אם זה עונה לך על השאלה

אבל מאז רכשתי את חבילת ההרחבה, שיחקתי בזה 35 שעות ועוד לא סיימתי את המשחק שוב (מסה"כ 73 שעות ששיחקתי עד כה, מה שאומר שהחבילה נתנה לזה אורך חיים כפול. לא?)

Wolfinix

New member
אני חושב שכן

נבדוק את זה בלי נדר אחרי EADOR

Wolfinix

New member
סיימתי את xcom the bureau

ואת earth anomaly warzone שניהם משחקים מהנים

עכשיו התחלתי את EADOR...דיי מורכב המשחק.

golan2072

New member
xcom the bureau שווה את המחיר?

אם כן, אוסיף אותו לWISH LIST שלי בSTEAM

Wolfinix

New member
the bureau xcom declassified בניגוד למה ש

הביקורות אומרות אישית מאוד נהניתי ממנו, יש לו קצת באגים , ושיטת תפיסת המחסה מעצבנת ביחוד בקרבות בוסים בדרגות הקושי הגבוהות של המשחק, דבר שגורם לך לההרג על דבר טריואלי כמו לנסות להכנס למחסה כשהוא מולך מיציאה מצב פוקוס (כמו הPAUSE של MASS EFFECT ).

אבל אם מתיחסים אליו כאל עוד סוג של "CAMPGIN" של MASS EFFECT וכזה שמתרחש בעבר של האנושות אז בכלל הרווחנו משתי העולמות שילבנו את XCOM עם MASS EFFECT

בכלל המשחקיות בכלליות מהנה, הLORE נחמד (למרות שמי ששיחק בXCOM כזה או אחר ידע את רוב מה שכתוב שם) ויש שם גם ניתוב של אלמנטים בעלילה שהם לא קימים בכותרים אחרים למשל היסטוריה ואינטראקציה עם חיזרים מסוימים (פשוט לא רוצה לקלקל לאנשים ולגלות מהסיפור יותר מידי), היא היתה מאוד מספקת בשבילי מכיוון שיש לי נטיה לעשות מה שאפשר במשחק, ובדרך כלל על דרגות גבוהות - בשביל האתגר אבל אם מישהו הולך על ריצה מהירה, בדרגות קלות יותר אז המשחק עלול להיות קצת קצר לטעמו (ואם אתם הולכים על ACHIVMENTS אז בכלל יקח לכם יותר זמן).

בדרגות גבוהות (וביחוד בהתחלה) יהיו קרבות שתצתרכו לעשות מספר פעמים - ואפילו יותר אם אתם פדנטים בנוגע למוות של חברים לקבוצה (לא מפקירים פצועים בשטח)

אני בהחלט ממליץ על המשחק - כשמתיחסים אליו בצורה נכונה, וגם מבחינת המחיר כשהמשחק וההרחבות במבצע בהחלט שווה,אז לזכור כלל ברזל אם קצת לחוצים כספית (כמו רובנו) ועדיין יש במה לשחק - לחכות למבצע (ממליץ על כל משחק בתכלס לחכות למבצע).

אם לא לחוצים כספית ואין מה לשחק? אז עדיין שווה, המשחק בהחלט משחק מהנה לא 10-10 אבל בהחלט היתי נותן לו ציון של 7-7.5 אפילו 8 אם לא מצפים ממנו להיות כמו כותרים אחרים של XCOM, (הביקורות מאוד החמירו אתו, בעיקר כי הוא שונה מXCOM EU ).

BRonen2000

New member
היה שבוע די אקלקטי

לא ממש שיחקתי במשהו באופן רציף

קצת Trials evolution, קצת Dont starve, קצת spore... : )

ואתמול התחלתי שוב את Saint row the third , נראה כמה אני אצליח להתקדם לפני שישעמם לי....

קרנפול

New member
לא שיחקתי

לא הייתי ליד המחשב השבוע
ב Dragon Age אני עדיין תקוע למרות העצות הטובות שנתנו לי פה

DDN

New member
תקוע כי לא שיחקת או כי עדיין משהו בעייתי?

Wolfinix

New member
קרנפול אתה יכול לתאר את המצב בו אתה תקוע?

ואת הצוות שלך? אולי נוכל לעזור לך לצאת מזה...

קרנפול

New member
היום הצלחתי לעבור סוף סוף

אני ברדכליף ונתקעתי בהתקפה של האל מתים,היום שניתי את אליסטר ממגן להתקפה וכך כנראה עברתי.

למעלה