אז... מה שיחקתם בסופ"ש?

Gameologist

New member
Dixit, Mr. Jack

Dixit ברביעיה, שהסתיים בניקוד צמוד למדי לכולם. למרות שהניקוד הוא באמת הדבר הכי פחות מעניין במשחק... וזוגתי חשפה אותי ב-Mr. Jack בתור החמישי. לשמחתי הצלחתי להסתובב לה על הלוח עוד שני תורות. אני שואל את עצמי עד כמה זה משנה, במצב שבו נחשפת, איזו מהדמויות היא ג'ק. הכוונה היא כמובן למקרה שבו השחקן שמשחק את ג'ק גם מצליח לבחור את הקלף שלו ולשחק איתו.

ycyclop

New member
משחק שקיבלתי בהחלפה האחרונה

Traders of Carthage האמת חביב ובדיוק מה שחיפשתי, קליל, לא ארוך מידי. אני יודע שהוא יחזור לשולחן בקרוב

Pentax

New member
אני שמח שלמוע

מצד שני אלצי הוא לא הגיע לשולחן אף פעם וחבל...

y י ר י ת

New member
צופן דה וינצ'י ברביעיה

אהבתי הרבה יותר מאשר בזוג. ומצאתי את המתיישבים של קטן אצל גיסי על המדף הם לא שיחקו בו כי הוא בהונגרית כעת הוא אצלי וצריכה ללמודותו שבוע טוב!

eszter987

New member
שלום

כתבתי פה כמה פעמים ועכשיו שיניתי את השם (עד עכשיו הניק שלי היה OTTHON) אני אם חד הורית ומשחקת עם הילדים שלי בעיקר כל שבת שנייה. השבת הספקנו לשחק די הרבה, הרשימה המלאה: Tigris & Euphrates Puerto Rico Settlers of Catan Kingsburg אם עירית צריכה עזרה עם הונגרית אשמח לעזור.

eszter987

New member
שני בנים, בן 12 ובן 10

אין כמו משחקי לוח בשבת קרה וגשומה.

אם לא קשה לך

בגלל שכל המשחקים שציינת הם בWishList שלי ורק פורטו ריקו אני מכירה אשמח אם תוכלי לכתוב משפט או שניים - מה אהוב במשחק (או מה לא
) ומה יותר מדבר לבן ה10 תודה רבה

eszter987

New member
את מוזמנת לבוא אלי ולנסות אותם

בקיצור: הילדים שלי הכי אוהבים את המתישבים של קטן. אחרי שקנינו את המשחק במשך חודשיים שיחקנו איתו כל יום. היום ההתלהבות של הילדים פחתה אבל עדיין זה המשחק שהם הכי אוהבים. (ואני הכי פחות) Tigris & Euphrates לבן הקטן שלי קצת קשה. אבל הוא בכל זאת נהנה ולא מוותר. Kingsburg משחק לא מסובך. שני הבנים אוהבים אותו, אבל הרבה פחות מהמתישבים של קטאן. פורטו ריקו גם את מכירה

sonde

New member
במידה ורוצים לרענן

קודם כל תמיד מומלץ שמשחק חדש לא חורשים אותו כי אז הוא יוצא מהאף. במידה ורוצים לרענן את מתיישבי קאטן, בלי להוציא כסף, מומלץ להשתמש ב- 3 קוביות במקום 2. קובעים שאחת קבועה ומהשתיים האחרות השחקן בוחר. זה מכניס עוד כמה גרמים של אסטרטגיה למשחק. וגם מאריך אותו טיפה... אבל המזל מפסיק לחגוג.

eszter987

New member
רעיון טוב. אציע לילדים שלי.

בכל מקרה הרחבות בדרך אלינו. אולי הם יצילו את המצב.

sonde

New member
ההרחבה הטובה ביותר

Cities & Knights לדעתי כמובן, אני לא מוכן לשחק בלעדיה.

eszter987

New member
זו ההרחבה שהזמנתי

אני צריכה רק לחכות עד שמישהו יביא לי אותו מהונגריה.

ycyclop

New member
הרחבה קצת בעייתית

לא שהיא לא טובה, אבל היא משנה משהותית את הדינמיקה של המשחק. יש האומרים שלמעשה זה משחק מאוד שונה. אני אוהב את הרחבת Seafarers והאמת יש לי גם את Settler the book שמכיל כ-15 הרחבות קטנות ועוד כ-20 הצעות לחוקים שונים כך שאיתו למעשה כל משחק יכול להיות שונה. (האמת שכמעט לא שיחקתי עם הרחבה הזאת כי היא נקנתה כאשר קצת לפני התקופה שעברנו למשחקים אחרים)

eszter987

New member
הספר נשמע לי ממש נחמד

הבעיה היא שצריך להתאים את ההרחבה למשחק. אני באמת צריכה הצלה, כי הבנים שלי מכורים לגמרי ולי כבר יוצא מהאף

liquidlogic

New member
את הספר אני לא מכיר

תוכל אולי לתת דוגמא או שתיים לרעיונות מהספר?

y י ר י ת

New member
תודה, האמת היא שלא התכוונתי לתרגם

אלא ללמוד את המשחק דרך היוטיוב או ממישהו מנוסה ראיתי שהוא ברשימת המשוחקים אצלכם אם יתאים לכם נוכל ארגן משחק משותף [הקטנה שלי בת 11]

למעלה