אז מה שהיה כך היה

דיאבלו

New member
אז מה שהיה כך היה

אתמול בשעות הצהריים נסעתי ברכבי במהירות מופרזת (כרגיל) כשלפתע ראיתי אופנוען עומד בצד הכביש ומביט בחוסר אונים בגלגל מפונצ´ר. בחריקת בלמים איכותית, הבהלת כמה עורבים שעמדו בצד הדרך, נעצרתי לידו ושרבבתי את ראשי מהחלון ובישראליות טיפוסית צעקתי לו " אחי, צריך עזרה??" "אחי" הסתובב אלי, הוריד את משקפי השמש שלו ולאחר מכן את הקסדה, שבבת אחת נשפך ממנה שער חום, קופצני כזה, סטייל רונה מלחיי האהבה (פחחחחחח,, נשבע לכם שאני לא רואה את הסידרה הזו) בכל אופן, "אחי" זו בכלל "אחותי". עוד סיבה להראות מצ´ואיזם אמיתי, ירדתי מהאוטו, נתתי לה בקבוק קולה שהיה לי שתשתה, הוצאתי את ארגז הכלים שלא שלא מבייש אף מוסכניק, והתחלתי לטפל בגלגל. בין סיבוב למשיכה, בין קללה לבעיטה, הצלחתי לשחרר את הגלגל, ותוך כדי שחררתי גם הצהרה ממנה שהיא בת 25 ובלי חבר (תודו שאני מוכשר) אחרי שהדגמתי את כישורי באופנועים, הצלחתי לתקן את הגלגל זמנית (אלק זמנית, זה היה סתם תירוץ לרכב שוב), הצעתי לה שניסע יחד למוסך שיבדקו את הגלגל. היא סירבה בטענה שלא נעים לה, אבל לא ממש היה לה לא נעים (מכירים על מה אני מדבר). נו... אני הסברתי לה שזה מוסך של חברים שלי, וחבל שישחטו אותה בכסף, לא עברו כמה שניות, נעלתי את האוטו שלי בצד, עזרתי לה לעלות מאחורי, ויאללה התחלנו לדהור בכבישים, תוך שאני מראה לה דברים שהיא לא ידעה שהכלי שלה מסוגל לעשות. תוך כמה דקות היינו במוסך, שמתי את האופנוע בידי המוסכניק וישבנו לשתות קפה בחדר המתנה. היא התעקשה להודות לי ע´י כך שתזמין אותי לארוחה, ואני מצידי הסכמתי לארוחה בתנאי שתיהיה אצלי בבית (אתם יודעים, בירושלים יש נטייה למקומות ציבוריים להתפוצץ) אחרי ששחררו את האופנוע, עשיתי סיבוב לבד, לבדוק שאכן הוא תקין ולאחר מכן שחררתי אותה לדרכה תוך כדי הבטחה שהיא תתקשר. אז את זמן ההמתנה כבר שמעתם, מה שקרה אח´כ, זה שהיא אכן באה, והתגלתה כבשלנית לא קטנה,אחרי שסקיפ עשתה לה ווידוי נחמדות והרשתה לה להסתובב בבית חופשי בלי ללעוס לה את הרגליים. לאחר מכן ירדנו על בקבוק יין, צחקנו כל הלילה, והיה לי ממש כיף,הצעתי לה לישון אצלי כי היא היתה די מסובבת ולנהוג לא בא בחשבון, והיא אכן הסכימה. לא עשינו כלום בלילה אבל ישנו מחובקים רוב הזמן (אני יודע כי לא נרדמתי בכלל

האלי

New member
איזה אופנוע יש לה?

ואיך תיקנת לה פנצ´ר באמצע הדרך? לא שהשאלות האלו לא מעניינות, אבל פשוט מה שמעניין באמת, לא נעים לשאול...
אולי זו התחלה של אהבה? שלך, האלי.

דיאבלו

New member
זה היה

suzoki GS500 E אם אתה מכיר ויש לי את הספריי המיוחד הזה לתיקון פנצ´רים אומרים שהוא טוב רק עד המוסך אבל לי יש תאוריה בדוקה שאפשר להמשיך עם זה שנתיים!!!!!! בדוק די

האלי

New member
מכיר,

זה בדיוק האופנוע בשביל להראות לה מה הוא יכול לעשות, אם אתה יודע איך... אני מאד אוהב אותו. איזה אופנוע היה לך? את ה 600F שהיה לי ריסקתי לתוך סובארו מטומטם שעמד באמצע הכביש. מאז אני לא רוכב. שלך, האלי.

דיאבלו

New member
איזה אופנוע היה לי- קורות חיים

זה הולך בערך ככה, ואני מתנצל מראש לכל האופנועים שאולי אשכח אותם : בגיל 16, אבא שלי לא הסכים לחתום לי על הרשיון אז קניתי סוזוקי 50 בלי רשיון. אחרי 3 חודשים כבר נמאס לי ממנו ואמרתי לעצמי שאם אני נוסע בלי רשיון אז מה זה משנה בכלל על איזה כלי. במוטו הזה של החיים, אצתי רצתי וקניתי סוזוקי 250 שטח (בן זונה של כלי) סחבתי אותו איתי עד כמעט גיל 20!!!!! בגיל 20 קניתי אוקסוורנה (HOKSVARVA) שזה אופנוע שטח טהור 360 עם 55 כ´ס משהו מפלצתי. אח´כ קניתי CR 250 של הונדה אח´כ קניתי CR 500 של הונדה ששנהם אופנועי שטח טהורים, בלי פנסים, בלי מספרים רק כיסא ומנוע. לאחר מכן עברתי לכביש, ע´ג קווסקי GPX 250 אח´כ GS500E לתקופה של חודש. אח´כ 600F כמו שלך ומייד לאחריו נינג´ה 600 לאחר מכן כבר הייתי מחורפן לגמרי עם רגל אחת בקבר וקניתי CBR 900 שזה היה בהמה רציניית. מכרתי אותו וחזרתי שוב לנינג´ה 600 שהוא האידיאלי מבחינתי. היום אני מנסה להעלות לכביש את הווספה 150 שלי (מודל 63)!!!!!!! בעתיד אני מתכוון לחזור לשני גלגלים אבל בעניים של קסטומים (אולי איזה אהרלי או משהו כזה) עד כאן קורות חיים , אני מקווה שמשהו הבין מה כתבתי , זה לא סינית!

דיאבלו

New member
אההה ועוד משהו קטן

הוצאתי רשיון רק בגיל 23!!!! פחחחחחחחחחחחחח

מייקי69

New member
גם אני מחייכת ../images/Emo13.gif

איזה סיפור כייפי. איה עולם כייפי. איזה צירוף מקרים קסום. אתה רואה? נכון שתמיד אמרתי לך שמשתלם להושיט יד ולעזור? נכון? נכון? וידוי : לא יכולתי לשמור על סבר פנים רציני בקטע "מבחן הכלבה". אז שם ורק שם - צחקתי נורא. מכה על חטא

אורמור

New member
שדון משחת..

איזה סיפור חביב.. כמה נחמד שאחיך התגלה כאחותך.. ועוד אופנוענית, בשלנית, בעלת שיער נוסח רונה והכי חשוב, עברה את מבחן סקיפ.. ילד! תזהר אתה בצרות! זה נשמע טוב מידי..
חמסה חמסה חמסה תסחטו את החיים ילדים כל עוד אתם יכולים!! אור בפירגון

אטיוד5

Active member
אין אלוהים ...

אבל יש שדים. ואחד מהם מסתובב לנו בין הגלגלים בפורום הזה.

שד. איזה שד? עצמאותה

נשמע טוב? תקשיב... לא יודע איך זה אצלך... אני פוחד מאלו שיושנות אצלי. אני זוכר משום מה מהילדות שלי. הן באות לישון רק הלילה, כי כבר מאוחר או ששתתה הרבה... ואלו במיוחד רוצות רק להתחבק הלילה... וכבר למחרת בבוקר הבחורה מגלה עצמאות. אתה מתעורר והיא כבר השתלטה על המטבח... והנה מחכה לך חביתה, גבינות, סלט חתוך דק דק ומיץ תפוזים! נשמע טוב? אחי זה רע! אתה שואל מאיפה הגבינה - למה את לא זוכר שקנית גבינה והיא מספרת שקפצה למכולת קנתה קצת מצרכים. אתה פותח את המקרר - אופס -שחור בעיניים - היא ס-י-ד-ר-ה. לבכות. איפה הבירות... אתה בורח מהבית מהר אומר לה שאתה ממהר... חוזר בערב. הבית מסודר! וה"חמודה" הזו יושבת ורואה טלויזיה. רואה טלנובלה. ואז אתה שומע "מאמי קפצתי הביתה הבאתי קצת בגדים...מחר אנחנו מוזמנים להורים שלי".... היא ה-י-ש-ת-כ-נ-ה בדירה שלך!! מה תעשה? איך תבקש ממנה ללכת? תגיד לה תראי אני רוצה לדבר איתך.. רק אמרת את זה והיא "יווו איזה חמד אתה שאתה מסמיק.. מאמי גם אני חשבתי על חתונה... יווו איזה חמוד...." ואני שמעתי כבר על זאת שהבטחת לה ילד עד גיל שלושים.... נראה אותך עם אחת שמסדרת את הדירה וקובעת מועד לחתונה. דניאל הלואי שזו מתיחה ושילון יופיע אצלך...

marianna

New member
אולי

תתן לה לעלמת החמד, שעה של חסד. הן לא כל יעלת חן, נושאת בלבה הקטן כמיהה אל טבעת. עצור, אולי היא סתם אחרת, אולי חופה וקידושין נראים לה כמשהו עתיק ולא שימושי.. אולי בלילות טרופים רק אופנועים מקדיחים את חלומותיה. אז תן לה בבקשה יום יומיים של חסד ואולי גם לשדון יהיו כמה רגעים של נחת לפני ששילון יופיע.

למעלה