אז מה שבת נדחתתתת??? ש"ש

FRISHO

New member
אז מה שבת נדחתתתת??? ש"ש

אמממ כל מי שבכיתה י"ב עכשיו ומחשיב תצמו לפעיל בבית"ר- (וגם כל מי שמעוניין להעביר לנו כל מיני דברים חיוניים (וקצת לא
השבת ש"ש הוקדמה מ3-4/1 ל 27-28/1 (נכון חזי?
אממ בירושלים... (כן חזי???) ו.. מי שלא טוב לו התאריך שיצביע.. (
) בכל מקרה.. אנשים תגיעו! גם מי שלא מתכוון להיות ש"ש בסוף.. (או שלא יכול כ"כ- כמוני) למרות שמתחילים למצא פיתרונות למי שעושה שירות לאומי.. בקיצור תבואו סתם לשמע ולהשמע.. היתה כבר שבת אחת (אני אישית גיליתי בה הרבה דברים... וגם אנשים... חדשים.. והיה ממש כיף למרות שנסעתי מבלי שידעתי אפילו לאן מי ולמה ומזה בית"ר או ש"ש...) הקיצצצרר צרו קשר עם חזי לכל בעיה.. (אפשר גם איתי פשוט חזי אחראי חחח) שבוע טוובב לכולם!

מה ששובל אמרה על אחריותה.

השבת הייתה אמורה להתקיים ב3-4/2. שובל ביקשה להקדים את זה וזה עדיין בבדיקה. (שובל, כדי לשנות את זה צריך הסכמה של כולם+פגישה של כולם לפני התאריך הזה...).... בכל מקרה, כל מי שבכיתה י"ב מוזמן!

FRISHO

New member
אבל חזי.. יש אישור משירן ואסתר

בינתיים... לאט לאט (מהר מהר) נשאל את כולם.. ההודעה הקודמת היתה אמורה להגיד- למישו יש התנגדות להקדמת השבת???

שירן נשמה שלי...

יש 20 איש שמתוכם אולי 5 בפורום...אי אפשר לקבוע כאן...מניסיון..

יש לי הצעה שובל....

תשלחי לי מסר אם זה מוצא חן בעינייך. אני אתן לך את הדף קשר של הגרעין, ואז תחפשי תאריך שיתאים לכולם, וכמובן צריך להיות 2 תאריכים: א. תאריך לשבת(שישי-שבת) ב. תאריך להכנה לשבת(איזה מפגש אחד). אם תמצאי תאריך שיתאים לכולם או לפחות לרוב, אז סבבה...

אתם רוצים להרוג אותי בכוח?!

אמממ נכון לעכשיו אני אישית לא יכולה... אולי אני אנסה לסדר משו עם כל המבחנים... נראה... יאללה אנשים שיהיה לילה טוב ושבוע מדהים...

אנחנו סגורים על עצמנו.אין שינוי.

אם יהיה- כל אחד יקבל ממני בלבד הודעה אישית.

FRISHO

New member
אז אולי אפשר להעביר קדימה?.. בכל

מקרה אני לא יכולה לא בגלל שאני מסתלבטת באותה שבת.. יש לי שבת סיירות... זה די קובע לי את שנה הבאה... אז בקטנה תהנו לכם בשבת ! אני לא יכולה לבוא..

אז מקסימום נדחה בשבוע...

זה לא צריך להיות משו היסטרי...
למישו זה לא מסתדר שבוע אחרי זה?!

למעלה