אז מה רציתי להגיד..

אז מה רציתי להגיד..

שכדי להעיר את המרכז המסחרי שלידי.. ארגנו כל יום שיש בשעות הבוקר המאוחרות.. ספינינג חופשי..והמוזיקה הרעש האנדרנאלין תפסו אותי ברמצע הסופר.. והם..מסתבר העירו גם אותי... עזבתי הכל.. עליתי על מדי אופניים.. מה אגיד לכם.. הזרקת אנדרנאלין ישירות למוח.. טרוף באמצע החיים באמצע הרחוב.. באמצעו של יום שישי.. יש דברים שלעולם לא שוכחים איך זה מרגיש...

מצוטטת

New member
../images/Emo12.gif

טירוף
באמ3ע החיים
של הרחוב
שאני אשכח ניראה לAך

מצוטטת

New member
../images/Emo21.gif

חלפיניו & רוטב ברביקיו ונסטלי אפרסק זה התפריט להיום מומלץ בחום {אגב}

ועוד..

שיש משהו בזרימת האנדרנאלין הזו.. בכלל מכל סוג לא מחויבת להיות..בהשפעת הספינינג..זה במנות גדושות שהחיים..התנהלות של החיים שלי עצמי..של מה אני עושה..איך עושה.. מה רוצה מה חולמת ואיך משנה את פני המפה שלי.. יודעת.. שאני צריכה את האנדרנאלין..שם.. שיהיה מעורב..בתעוזה בתשוקה בפחד בבלבול בהגשמה ברצון בחזון בחוויה לא פחות חשוב בחשיפה..בלמידה.. והעיקר בראיה רחוקה ככול שאפשר.. ואפשר שיהיה במנות קטנות..כשארצה מנה כפולה אלך לספינינג.. אני צריכה עניין... וכשאני מוצאת דבר כזה.. אני אנסה.. ואמצא את הכישרון..

יערית

New member
תאמיני לי...

יש הזרקות אדרנלין מהסוג השלישי שלא רק המוח מקבל,הויבראציות מתחילות מלמטה ואז כשמגיע למוח,YYYYYY
תשאל את רחלי

אני הולכת לקבל הזרקה יום שני

חושבת אצלי זה יגיע לכל תא ותא מגופי ואחר כך תשאלו אם היה אדרנלין.. לי זה מוזרק יש לוריד הגדול.. ומשם בכלל אפשר להזריק מרטיני ישר..מי צריך לשתות? אני בסוטול תמידי מיום שני הקרוב..

מצוטטת

New member
Aז ר3יתי להוסיף../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

gum שב"ש ועתירת קלוריות לכל שומרי המסורת וחסידי הפיצוחים

למעלה